[quote=baibai,2008 06 07, 12:10]
. Esam nuo kudikystės baisios nevalgiukės ir visada 24-01 val nakties dar duodu mišinuko, kitaip beveik jo visai negaus, nes kai nemiegos ir beveik negers

... P.S temperatūra jau krito ir be antibijotikų
[/quote]
mes irgi nakti valgom, kai apsimiegojus maze nesuprnta kas kaip
[quote=gintute.j,2008 06 07, 12:42]
[quote=baibai,2008 06 06, 18:15]
tai va, pasalinis poveikis joks nepasireiske, o dukryte per 3 savaites pasunkejo 500 gr
[/quote]
saunuoles, tikrai daug priaugot. maniske irgi per ta valgymo diena 2oo gramu priaugo, tai vel per menesi gavosi 800, mama patekinta
[quote=baibai,2008 06 07, 13:29]
[/quote]
[quote=nastiuna,2008 06 07, 23:11]
labas, mamytes! reika konsultacijos, nes siais laikais aklai pasitiketi gytojais negalima:( mamos turi viska zinoti? eidama pas gydytoja su tyrimo rezultatais, noriu zinoti, ko is jos reikalauti. pasidarem paseli, auksinis stafilakokas 10*3, lyg ir norma, bet auga. Ar tai reiskia patologija, ar ne?
[/quote]
[quote=gintute.j,2008 06 08, 06:55]
tai norma. as kai klausiau mikrobiologu, tai jie pasake, kad tai norma tokie skaiciai .O kas jau daugiau virs 10*3 - tas jau perdaug. O pas visus jis auga, nes visi jo turim. kai pagauseja stipriai, tada ir problemos atsiranda
[/quote]
10*3 yra normalu, o auga AS tikrai ne visiems

ir dar reikia ziureti kaip vaikelis jauciasi, nes paselis kartais, jei pakliuna mazaiau uzterstos, tai neatspindi tikros padeties.
[quote=kristinalm,2008 06 08, 08:20]
Mums dabar 10.5mėn. mes nuo gimimo turėjom AS,kai maža buvo jinai man vis paviduriuodavo ir su putom, (aš pati dirbu laboratorijoje) pradėjau daryti pasėlius, tai atrado visą puokštę balterijų, ir AS, klebsiela, e.coli, e.coli laktoze. kiekvieną mėn. po kelis kartus tuos pasėlius darydavau.Gėrėm geras bakt. bet spjoviau į visus pasėlius(sako man jeigu nebūčiau medikė tai ir vaikas sveikas būtų) ir dabar jau fu, fu, fu viduriukai normalūs. Konsultavausi su doc. Urbonu tai ir nuramino, pas mus tų balterijų ir turi būti, tik jų yra kiek per daug, ir su laiku turi susitvarkyti, net liepė gerasias bakterijas nutraukti. na atrodo sulaukėm mes tą laiką
[/quote]
smagu, kad susitvarket, linkiu visiems musu maziukams to