Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė - stafilokokas, II dalis

Dabar musu gydytoja pasiryzusi vaikui israsinet antibijotikus, biseptoli kaip supratau, einam rytoj pas ja.. Tai mano manymu geriau butu bakteriofagas? Ir aplamai nesuprantu, ligonines gyd sake gerti tik gerasias bakterijas, o sita iskart antibus, dar taip nustebo kad ligoninej ju neprileido g.gif idomu ka ji sakys del mp. Aplamai galvoju gal reikia nunesti piena istirt ir vaiko ismatas pakartotinai, bet perskaiciau kad pieno tyrimas netikslus gaunasi, nes labai sunku ji steriliai paimt g.gif zodziu jau visai galva susisuko man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2009 11 12, 17:10)
Dabar musu gydytoja pasiryzusi vaikui israsinet antibijotikus, biseptoli kaip supratau, einam rytoj pas ja.. Tai mano manymu geriau butu bakteriofagas? Ir aplamai nesuprantu, ligonines gyd sake gerti tik gerasias bakterijas, o sita iskart antibus, dar taip nustebo kad ligoninej ju neprileido  g.gif idomu ka ji sakys del mp. Aplamai galvoju gal reikia nunesti piena istirt ir vaiko ismatas pakartotinai, bet perskaiciau kad pieno tyrimas netikslus gaunasi, nes labai sunku ji steriliai paimt  g.gif zodziu jau visai galva susisuko man  unsure.gif

Normaliai ten gaunas su tuo MP, tik reikia apsipraust pries tyrima ir rankas gerai nusiplaut. Ir stengtis nepaliest rankomis pieno. Tik jei nera jokiu pulinuku ar mastito, tai mazai sansu, kad rastu ka MP. O ismatas geriausia padarykit kiekybini tyrimuka. Tada zinosit kas ir kiek. O antibu as tikrai neskubeciau duot.
Atsakyti
siaip ir as buciau uz bakteriofaga, nes tie fagai veikia tik konkrecias zarazas drinks_cheers.gif o biseptolis ir neigiamo poveikio turi.
Atsakyti
O vIlniuje kurnors galima to bakteriofago gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 12, 18:50)
O vIlniuje kurnors galima to bakteriofago gaut?  g.gif

gal parveztu kazkas, juk kalvariju turguje prekiauja baltarusiskais, rusiskais vaistais g.gif
Atsakyti
Ne kalvarijose ta vaistine neveza nieko pagal uzsakyma, nebent kur i kalvariju turgu ar gariunus baltaruses bobutes tokios atvaziuoja baltaruses, tai nebent pas jas prasyt, kad atveztu. Mes dar rytoj pasitarsim su gydytoja ir nuspresim ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2009 11 12, 19:54)
Ne kalvarijose ta vaistine neveza nieko pagal uzsakyma, nebent kur i kalvariju turgu ar gariunus baltaruses bobutes tokios atvaziuoja baltaruses, tai nebent pas jas prasyt, kad atveztu. Mes dar rytoj pasitarsim su gydytoja ir nuspresim ka daryt.

as ir turiu omeny nebent turgaus bobutes. Bet nete paieskociau ir sulyginciau kainas, gal Rusijoje kainu skirtumas didelis, kaip su stafilokoko bakteriofagu g.gif
Atsakyti
Kokia kaina to bakteriofago?
Kokia konsistencija,skonis?
Kiek laiko reikia gert?
Jau atrodė,kad po antibiotikų neblogai jaučiaus,kosulys dingo,o dabar vėl žiūriu kosčiot pradedu ir bijau,kad iki galo neįveikiau Stafilokoko ir jis atsinaujino (visos bakterijos kurias pasigaunu galbūt dėl mano organizmo ypatybių ar dėl imuniteto stokos ir atsparumo antibiotikams man būna labai sunkiai įveikiamos...)
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 11 12, 20:07)
gal parveztu kazkas, juk kalvariju turguje prekiauja baltarusiskais, rusiskais vaistais  g.gif

O jus iskur gavote jo jeigu ne paslaptis?
Gal galetu kazkas pagelbeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 11 12, 23:43)
Kokia kaina to bakteriofago?
Kokia konsistencija,skonis?
Kiek laiko reikia gert?
Jau atrodė,kad po antibiotikų neblogai jaučiaus,kosulys dingo,o dabar vėl žiūriu kosčiot pradedu ir bijau,kad iki galo neįveikiau Stafilokoko ir jis atsinaujino (visos bakterijos kurias pasigaunu galbūt dėl mano organizmo ypatybių ar dėl imuniteto stokos ir atsparumo antibiotikams man būna labai sunkiai įveikiamos...)

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 12, 23:52)
O jus iskur gavote jo jeigu ne paslaptis?
Gal galetu kazkas pagelbeti?  blush2.gif

Mano mamos bendradarbe atleido, tai ji bent kelis kartus i savaite vaziuoja i Sovetska. Tiksliai kur ji gyvena ne nezinau, sesuo vaziavo vaistuku paimti rolleyes.gif
Kaip jau ir minejau, buteliuko kaina apie 40 lt- paskutini karta moketa 38 lt uz 100 ml. Konsistencija- gelsvas skystis, nemalonaus skonio. Gydymo kursas iki 2 savaiciu.Kaip suprantu, jei AS gerklej, tai reikia juo skalauti. unsure.gif Paziurekit temoj lyg buvo nuorodos, pasiskaitykit 4u.gif
Teoriskai galiu prasyti, kad dar karta parveztu, tik sikart gali ir nesigauti taip greitai- spanguoliukui ten tiesiog geri sutapimai buvo.
ir su tais pinigu pervedimais sunku- jei jau tikrai sugalvotumet imti, tai as gal duociau ar savo mamos kontaktus ar net saskaita-seniau ji uz vaistukus mokejo, o as paskui ejau i banka jai vel pervest- nesamone blush2.gif Gal tada net i autobusa idetu su jusu vardu/pavarde ir atsiustu? (tas lyg +10lt unsure.gif ) arba pastu(+5 lt kazkur) ? nes man ir vyro nesinori siuntineti i kita miesto gala paimineti vaistu.
Atsakyti
Sveikos, mamytes! 4u.gif
na stai, vykdau gydyma, siandien jau 5-ta diena! bigsmile.gif
kakiai pagrazejo, jau gelsvi smile.gif tiesa, gleiviu dar pilna ir tokios beformes konsistencijos - irgi blink.gif
as va mastau...jei geriam bakteriofaga, jis turi iveikt musu stafilokoka, kuris augo negausiai, bet dar ten augo gausiai klebsiella oxytoca, ar yra tikymybe, kad ja bakteriofagas paims? g.gif
dar vat esu susirupinus del to is kur tas stafilokokas... man karts nuo karto buna krutinej guziuku, kai neisciulpia per viena matinima viso pienuko - susidaro sastovis. Bet tai nereiskia, kad piene gali but stafilokokas, arne? niekad jokiu pulinuku neturejau ir mastitu irgi ne... rolleyes.gif
lauksiu jusu nuomoniu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2009 11 13, 19:34)
Sveikos, mamytes!  4u.gif
na stai, vykdau gydyma, siandien jau 5-ta diena!  bigsmile.gif
kakiai pagrazejo, jau gelsvi smile.gif tiesa, gleiviu dar pilna ir tokios beformes konsistencijos - irgi  blink.gif
as va mastau...jei geriam bakteriofaga, jis turi iveikt musu stafilokoka, kuris augo negausiai, bet dar ten augo gausiai klebsiella oxytoca, ar yra tikymybe, kad ja bakteriofagas paims?  g.gif
dar vat esu susirupinus del to is kur tas stafilokokas... man karts nuo karto buna krutinej guziuku, kai neisciulpia per viena matinima viso pienuko - susidaro sastovis. Bet tai nereiskia, kad piene gali but stafilokokas, arne? niekad jokiu pulinuku neturejau ir mastitu irgi ne...  rolleyes.gif
lauksiu jusu nuomoniu... unsure.gif

tikimybe yra, nes mums abi klebsielos dingo po bakteriofago.
puse kelio iveikta thumbup.gif
as nemanau kad AS kruty. bet zinai, tikimybe lieka.
Atsakyti