galima sirupu standinti irgi labai gerai laiko, tik dziusta ilgiau
Ir man labai idomu,kaip ten su ta luga dirbt reikia?
Gal tikrai kas galetu aprasyti visa procesa,kad aiskiau butu



QUOTE(Ligvita @ 2008 06 10, 12:29)
galima sirupu standinti irgi labai gerai laiko, tik dziusta ilgiau
Galima pasirinkti braškių, aviečių ar vyšnių skonio

O jei rimtai, gal geriau laiko?

QUOTE(Vaizele @ 2008 06 10, 15:19)
Galima pasirinkti braškių, aviečių ar vyšnių skonio
O jei rimtai, gal geriau laiko?

O jei rimtai, gal geriau laiko?

o bite skazi nepuola?


QUOTE(bonda @ 2008 06 10, 13:15)
o ant ko paskui dziovinat?
na aplamai ta procesa nupasakokit, kaip darot pvz su Luga
kiek mirkot? istraukia, nugreziat -nenugreziat -ka darot..paskui -lygint-nelygint..ar is karto maut ant kazko 



Pirma karta krakmolinau su luga, tad nesu tokia jau ir profi. Bet dariau taip: siek tiek praskiedziau Luga ir imirkau kepure, laikiau apie para (gal ir maziau galima), tada isemiau isgrieziau, ir uzdejau ant formos (stiklaini 3 l naudojau, tik ant virsaus stiklainio uzdejaju dar lekstute, kad butu apvalus virsus, galima kokio popieriaus (tad reikia maiseli uzdet kad popierius nesuslaptu) ar dar kazka sugalvoti, kad virsugalvis butu apvalesnis), bandziau lyginti, bet lipo lygintuvas, nors visai gerai paskui isdziuvus pralyginau . Lyg ir viskas.
QUOTE(Ligvita @ 2008 06 10, 13:29)
galima sirupu standinti irgi labai gerai laiko, tik dziusta ilgiau
o lipnumo nepalieka?


O kur galima nusipirkti LUGA standiklio?
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 10, 10:59)



QUOTE(Vaizele @ 2008 06 10, 15:19)
QUOTE(bonda @ 2008 06 10, 15:25)





ant manekeno atrodo taip

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 06 10, 19:14)
idomiai čia sugalvojai

Mergytes,cia buvo kazkada ideta tokia nerta kepuryte-skaryte berniukui,gal kas turit schemute...
labai reikia...aciu...
labai reikia...aciu...
liamuna kokia daili skrybeliuska
ir rastas dailiai nunarpliotas, tikrai super
O cia sau nereisi?


O cia sau nereisi?