Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(Vaizele @ 2008 06 09, 21:39)
Rodau, ką ten mirkiau kisieliuje  biggrin.gif

cia sau ar vaikui? mirksiukas.gif
bet brylius itariu nesilaiko, ane? g.gif
Atsakyti
O cia mano pirma skrybele blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 10, 10:51)
O cia mano pirma skrybele  blush2.gif

thumbup.gif o cia brylius laikos? su kuo standinai? kaip?
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 06 09, 21:33)
Grazumelis bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  O kaip su tais bryliais? g.gif Ar jie laikosi,po palaikymo kisieliuje? g.gif

Na, kai visai išdžiūvo vis dėlto sukietėjo dar stipriau. Tai dabar su tokiais plačiais bryliais įmanoma nešiot prieky prisisegus brylių prie pagrindinės dalies. Tada likę kažkiek pasilaiko ir patys ir jau pusiau su velniu biggrin.gif Bet neprisisegus be šansų schmoll.gif MB sako reik vielą storesnę vert į kraštą g.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 06 10, 07:53)
[img]čia žadėtoji kepurytė ax.gif

Oi, kokia įdomi g.gif Įdomu būtų pamatyt ant galvytės ar ant kokio panašaus apvaloko daikto smile.gif O čia pagal kokią schemą nerta? Nu labai įdomi ir graži.

liamuna, o jau formos tobulumas thumbup.gif nors griūk iš pavydo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 10 birželio 2008 - 10:00
QUOTE(bonda @ 2008 06 10, 10:58)
thumbup.gif o cia brylius laikos? su kuo standinai? kaip?

Laikosi, nors labai pergyvenau kad nesilaikys, ir teks prisegti priekyje. Standinau su Luga, tik labai mazai skiedziau, laikiau bebeik para (cia viena mamyte anksciau rase, tai ir pasinaudojau patarimu)

QUOTE(Vaizele @ 2008 06 10, 10:59)
liamuna, o jau formos tobulumas  thumbup.gif nors griūk iš pavydo  biggrin.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 10 birželio 2008 - 10:10
QUOTE(liamuna @ 2008 06 10, 09:51)

blink.gif kaip grazu wub.gif . tikrai formos tobulumas wub.gif
kaip parduotuvine thumbup.gif saunuole thumbup.gif o ir rastas man labai-labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 10, 10:59)
Na, kai visai išdžiūvo vis dėlto sukietėjo dar stipriau. Tai dabar su tokiais plačiais bryliais įmanoma nešiot prieky prisisegus brylių prie pagrindinės dalies. Tada likę kažkiek pasilaiko ir patys ir jau pusiau su velniu  biggrin.gif Bet neprisisegus be šansų  schmoll.gif MB sako reik vielą storesnę vert į kraštą  g.gif

pabandyk su luga mirksiukas.gif nes bent man prisegtas krastas -tai labai so so isrodo blush2.gif bet cia man biggrin.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 06 10, 11:09)
Laikosi, nors labai pergyvenau kad nesilaikys, ir teks prisegti priekyje. Standinau su Luga, tik labai mazai skiedziau, laikiau bebeik para (cia viena mamyte anksciau rase, tai ir pasinaudojau patarimu)
aciuks.gif

super super thumbup.gif
Atsakyti
kepurytė nerta nepagal schema iš galvos iš visokių likučių, kai atsikels mažoji pabandysiu nufotografuoti kaip atrodo ant galvos , ryte bandėm nufotkinti buvo gražu
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 10, 10:51)

user posted image

wub.gif Saunuole Saunuole wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=liamuna,2008 06 10, 11:09]

as neskiestoj Lugoj nertus varpelius ir kaledinius angelus standinau . tai labai labai gerai sustandina. thumbup.gif geras daiktas ta Luga.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 10, 11:51)

Labai labai grazi!! As tokia baigiu sode sunesiot, nerta pries 10 metu ir jau pasitrynus. Bet neriau is galvos...

galvojau, kad nukniaukei pamacius ja cia! Tik mano gal ne taip gerai "stovi" bryliukai. Saunuole! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 10, 12:51)

galvojau, kad nukniaukei pamacius ja cia!

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE((Ericka) @ 2008 06 10, 11:56)
as neskiestoj Lugoj  nertus varpelius ir kaledinius angelus standinau . tai labai labai gerai sustandina. thumbup.gif geras daiktas ta Luga.

galvojau neskiest irgi, bet pasirodo kad siek tiek mazokas kiekis skisciu gavosi, tai siek tiek ipiliau blush2.gif
Atsakyti
o ant ko paskui dziovinat? g.gif na aplamai ta procesa nupasakokit, kaip darot pvz su Luga mirksiukas.gif kiek mirkot? istraukia, nugreziat -nenugreziat -ka darot..paskui -lygint-nelygint..ar is karto maut ant kazko mirksiukas.gif
Atsakyti