Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(Peperoni @ 2008 06 13, 14:47)
Liamuna - kaip tu speji?  blink.gif  doh.gif

Kepurytes visos labai mielos  wub.gif  thumbup.gif

kai mazoji miega, ilsiuosi taip mirksiukas.gif

QUOTE(lauriukkas @ 2008 06 13, 15:19)

kur tu jas dedi, jei ne paslapti, nes speju, kad tavo grazuole nespetu visu panesioti  bigsmile.gif

Yra daug princesiu, norinciu puostis, tai ir padedu biggrin.gif

O cia rodausi, galvodama gal kam ir mano kuryba pravers, pasinaudos mano idejomis, daug ju turiu, kai stokoju pati jieskausi, tobulinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 13, 16:29)
Yra daug princesiu, norinciu puostis, tai ir padedu  biggrin.gif

Tu matai... O aš savanaudė geriau jau savąją princesę ir save aišku puošiu rūbeliais nei kad kitom kepurkas daryčiau...
Va krikštadukrai baiginėju kepurytę, bet niekaip nesugalvoju kaip užbaigti. Norėjau patarimo klaust, bat va fotiko baterija nusėdus.

Pirkau purškiamo krakmolo, tai kiek jo purkšt reiktų jei tik šiek tiek pastandint? Brylių nėr, kepurka paprasta, bet kad forma bent būt.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 13, 18:14)
Tu matai... O aš savanaudė geriau jau savąją princesę ir save aišku puošiu rūbeliais nei kad kitom kepurkas daryčiau...

savo princeses jau papuostos biggrin.gif o mano feisas nalabai kepurinis... blush2.gif (drabuzelius mazgsiu atsalus orams, nes dabar ko tai nesinori)
Atsakyti
As stai tokias kepurytes nuneriau dviem sesutem:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 06 13, 21:50)
As stai tokias kepurytes nuneriau dviem sesutem:
user posted image
user posted image

thumbup.gif
ypac su boruzem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 12, 19:16)
Naujoji panama musu geriausiam draugui... ax.gif (tik dar neskalbta ir nelyginta  blush2.gif )

user posted image

nuostabu wub.gif wub.gif

o aš jungiuosi prie kepuriukų nerėjėlių, savo vaikiui narplioju dabar pagal tą "žymųjį" rašteli berniukams, na tą, kuris trim spalvom gražiai gaunasi. tik tiek, kad aš paėmiau siūlus, kokius turėjau, tai bus margumynas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(la_mujer @ 2008 06 13, 22:50)

o aš jungiuosi prie kepuriukų nerėjėlių, savo vaikiui narplioju dabar pagal tą "žymųjį" rašteli berniukams, na tą, kuris trim spalvom gražiai gaunasi. tik tiek, kad aš paėmiau siūlus, kokius turėjau, tai bus margumynas. biggrin.gif

lauksim pasirodant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 12, 18:14)
pasiziurek pirmame psl yra nuorodele i albumuka, ten atrodo yra  mirksiukas.gif

labai ačiū
po truputį ir aš išmoksiu kompu naudotis
paskui ir nuotraukas įkelt išmoksiu
Atsakyti
Labai gražios visų kepuraitės aš irgi pradėjau nerti pagal šitą schemą tik niekaip nesuprantu kai reikia užbaigti 12 eilę ir pradėti 13 blush2.gif gal kuri patartumėt apibrėžta raudonai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 06 14, 12:58)
Labai gražios visų kepuraitės aš irgi pradėjau nerti pagal šitą schemą tik niekaip nesuprantu kai reikia užbaigti 12 eilę ir pradėti 13  blush2.gif gal kuri patartumėt apibrėžta raudonai  ax.gif
user posted image

man atrodo stulpelis su vienu uzmetymu, rodyklyte rodo, i kuria vieta jungti. Opradeti kaip ir visas eiles, 3 oro kilpos. ax.gif
Atsakyti
Labutis.Pagaliau baigiau nert savo pirmaja kepuryte.Susiruosiau krakmolint,nusipirkau krakmolo tik vat nezinau kiek laiko jame laikyt... g.gif patarkit blush2.gif tada jau nufotkinsiu ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 14, 23:49)
Labutis.Pagaliau baigiau nert savo pirmaja kepuryte.Susiruosiau krakmolint,nusipirkau krakmolo tik vat nezinau kiek laiko jame laikyt... g.gif patarkit blush2.gif tada jau nufotkinsiu ir parodysiu ax.gif

jei nori standesnes gali nakciau pamerkt, jei vos vos uzteks ir 30 min. O koki krakmola pirkai? jau paruosta?
Atsakyti