Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(Mamūškė @ 2008 06 07, 09:28)
sveikos  4u.gif
na ir uzsikabliavau  doh.gif per viena diena nuneriau  cool.gif paskutini karta neriau pries 15 metu, tai biski igudzius praradus, o dar siuliukai ploni ir vasiukas per storas, bet vis tik pirmas blynas nors biski ir prisviles ... bet gavos  thumbup.gif

kurioj vietoj prisviles? lens.gif
labai graziai gavosi thumbup.gif
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 07, 09:47)
Merginos, padėkit, niekaip neįsimenu kokio stiprumo reik padaryt krakmolinimui skystį, kiek krakmolo į kiek vandens? Ir ar vanduo turi būti karštas ar šaltas?

Kažkada vaikystėj lyg su šaltu krakmolindavau servetėles, bet lygtai kažkuri sakė, kad su karštu  g.gif

as dedu 2 arbatinius i nedydeli kieki salto, istirpinu, tada jau uzpilu karstu (vos ne verdanci). bendras kiekis ne daugiau 0,5 l turi gautis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 07 birželio 2008 - 09:03
QUOTE(lauriukkas @ 2008 06 06, 14:41)
jusu teismui mano paskutiniai darbeliai, skarytes dviem mergytem
dabar reiks biski pasigydyti  ax.gif

Labai wub.gif bet gal pasigydyk savo ranka, kad nebutu blogiau 4u.gif mirksiukas.gif

O as irgi turiu skrybeliuka nunerusi, parodysiu kai batereikos (elementai mirksiukas.gif ) pasikraus, negaliu nufotkint.

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 07, 09:02)
as dedu 2 arbatinius i nedydeli kieki salto, istirpinu, tada jau uzpilu karstu (vos ne verdanci). bendras kiekis ne daugiau 0,5 l turi gautis. smile.gif

Ačiux, po pietų eisiu krakmolint ax.gif

Tik man nelabai patinka, kai būna užtemptas ant trilitriako ir viršuj gaunasi taip plokščia o žemiau apvalu schmoll.gif ai, nors ir neturiu aš to trilitriako tikriausiai
irnesakyk.gif teks kažką sugalvot ant ko formuot huh.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 05, 14:20)
Parodysiu savo nauja kurineli  ax.gif

user posted image

Fantastika.... labai gražu... bet schemutė man nematyta... gal gali pasidalinti smile.gif

Panašią mačiau schemutę, bet čia tikrai kažkaip patobulinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2008 06 08, 09:56)
Fantastika.... labai gražu... bet schemutė man nematyta... gal gali pasidalinti smile.gif

Panašią mačiau schemutę, bet čia tikrai kažkaip patobulinta smile.gif

kad ir as neturiu. blush2.gif Tiesiog nemegstu nert pagal shemas, vis nukripsta vaselis i kazka tai naujo. Tai ir gaunasi vis kazkas idomesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 07, 09:02)

Man gavosi tiks bespalvis kisielius blink.gif į jį ir sugrūdau savo skrybėlaitę blink.gif o tai ką po to daryt, kai ištrauksiu iš to kisieliaus, negi tokį kisieliuotą ir lyginti su lygintuvu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 08 birželio 2008 - 10:32
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 08, 10:30)
Man gavosi tiks bespalvis kisielius  blink.gif į jį ir sugrūdau savo skrybėlaitę  blink.gif o tai ką po to daryt, kai ištrauksiu iš to kisieliaus, negi tokį kisieliuotą ir lyginti su lygintuvu?  g.gif

Siek tiek praskalauk vandenyje isgrezk ir pratampyk su lygintuvu.

Ir as savaja parodysiu, tik dar reikia sugalvoti kokiai princesei padovanoti o tai savo neturiu schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 08 birželio 2008 - 12:17
QUOTE(liamuna @ 2008 06 08, 10:29)
kad ir as neturiu.  blush2.gif  Tiesiog nemegstu nert pagal shemas, vis nukripsta vaselis i kazka tai naujo. Tai ir gaunasi vis kazkas idomesnio  blush2.gif

ačiū, bandysiu ir aš kūryba užsiimti... man ir tai patinka smile.gif
Atsakyti
laba, gal kas turit aiskesniu skrybelaiciu schemu, o tai daugelyje neimanoma iziureti, labai neryskios.
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri nors turite drugelio nr. 1 schemute?
http://s75.photobuck...;current=15.jpg
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 06 08, 16:49)
Sveikutes, gal kuri nors turite drugelio nr. 1 schemute?
http://s75.photobuck...;current=15.jpg

man atrodo sita, tik paskutineje eiluteje, kur 12 stulpeliu, pranerus 6 daroma grandinele ir po to vel 6 st.

user posted image
Atsakyti