Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(liamuna @ 2008 06 28, 12:34)
patogiau butu tiesiog palikti siula nenukerpant blogoj pusej.  ax.gif

Dekui uz patarimus thumbup.gif Bandysiu, matysim, kas iseis ax.gif
Atsakyti
rodomes savo kepuriukus rolleyes.gif
vaseliu, plonyte

user posted image

virbalais, storesne

user posted image
Atsakyti
Dukrytės krikštynų kepeliušas rolleyes.gif
user posted image
Čia matosi papuošimas biggrin.gif (Ne katinas suprantama lotuliukas.gif doh.gif )
user posted image
O čia šiaip kasdieninė cool.gif
user posted image

Aš nemoku jos nert nenutraukiant siūlo, dėl to labai keikiuosi,bet neriu, vis nutraukinėdama siūlą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 28, 19:10)
rodomes savo kepuriukus  rolleyes.gif
vaseliu, plonyte

user posted image

virbalais, storesne

user posted image

Pasaka! thumbup.gif Gal pirmos kepureles chemute galima?Tik nesakykite, kad is galvos, kad tai paprasta...
Atsakyti
O čia mūsų visai paprastutė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 06 28, 19:10)
Dukrytės krikštynų kepeliušas  rolleyes.gif
user posted image
Čia matosi papuošimas  biggrin.gif (Ne katinas suprantama  lotuliukas.gif  doh.gif )
user posted image
O čia šiaip kasdieninė  cool.gif
user posted image

Aš nemoku jos nert nenutraukiant siūlo, dėl to labai keikiuosi,bet neriu, vis nutraukinėdama siūlą  doh.gif

bet jau koks grožis
o suknelė... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip man grazu wub.gif wub.gif
ir kepeliusas smile.gif , ir modelis, ir suknele ir tas apsiaustas, zodziu, viskas man thumbup.gif
Cia viskas savo pacios darbas?
Kazka panasaus noreciau savo dukros krikstui, bet deja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 28, 19:10)
virbalais, storesne

user posted image

Su virbalais wub.gif

Cia matosi papuošimas  biggrin.gif (Ne katinas suprantama  lotuliukas.gif  doh.gif )
user posted image

Labai gražu wub.gif
Katinas irgi gražus lotuliukas.gif
Va ir mūsų krikštynos artėja, kitą savaitę jau suknelę gausim,tai dar mėnesiuką turim, noriu nunert skraistę, ir kepuriuką ax.gif Gal kas turit kokių shemučių? blush2.gif Nežinau kur kitur prašyt, tai galvoju čia paklausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 06 28, 18:10)
user posted image

labai grazi ne tik kepuryte, bet ir mergyte , o jau sukenele wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 06 28, 18:53)
Kaip man grazu  wub.gif  wub.gif
ir kepeliusas  smile.gif , ir modelis, ir suknele ir tas apsiaustas, zodziu, viskas man  thumbup.gif
Cia viskas savo pacios darbas?
Kazka panasaus noreciau savo dukros krikstui, bet deja  ax.gif

Dėkoju visoms už pagyras, malonu girdėt, nes daug darbo įdėjau ir širdies wub.gif

Viską dariau pati, išskyrus koines ir batus lotuliukas.gif

Baffie, nerk iš galvos arba pažiūrėk ką nors panašaus kaip nori ir pirmyn, geriausiai gaunasi, nes aš pradedu iš schemos, o baigiu iš galvos doh.gif
Atsakyti
oi kiek grožybių pridėjote, nevardinsiu atsikrai - visos be galo gražios ir nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Auksis @ 2008 06 27, 19:22)
Sveiki, o gal galite isduoti kokiu budu jus neriate keliomis spalvomis ...   blush2.gif   Labai graziai atrodo ir as noreciau taip savo dukryte papuosti  wub.gif

Na taip, bet kaip apnerus viena eile, pereiti prie kitos spalvos siulo ? Ar neriama is karto is triju kamuoliuku, ar tiesiog apnerus viena eile, siulas nutraukiamas ir pririsamas kitos spalvos ?  g.gif

čia kiekviena eilė skirtinga spalva
siūlo netraukau, palieku išvirkščioj pusėj, tik kiekvienoj eilutėj pradėdama nauja spalva stengiuos tą siūlų "punduką" (dabar neriu iš 4 spalvų) "apkabinti" siūlu kad nesiplaikstytų
aišku tokiu būdu nerta kepurė visada turės išvirkščia pusę, skirtingai nuo vienspalvės kuria mano pana dedasi pati ir jai dar giliai dzin kuri pusė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 29 birželio 2008 - 09:06
QUOTE(relax @ 2008 06 28, 19:55)
Gal pirmos kepureles chemute galima?Tik nesakykite, kad is galvos, kad tai paprasta...

nu siaip tai "is galvos " ax.gif kazkur buvau imetus panasia, pagal servetele. paskaitinek tema atgal, turi but.
Atsakyti