Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

Misty, labai daili kepurytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 07 17, 11:26)
Savo kepurėlę nėriau pagal šitą servetėlę - pagrindinio rašto jau nebepamenu, viduriukas ir kraštelis nertas pagal servetlės schemą ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 07 17, 07:36)
Ačiū mergaitės 4u.gif

Vaidullka, tu perdedi dėl tobulų darbų blush2.gif

Tik nereikia čia kuklintis wub.gif
Visada darai tol kol būna gerai ir nerodai bigsmile.gif , dėl to ir gaunas tobuli ir atlikti nepriekaištingai.
Ir aš sakau kaip man atrodo bigsmile.gif Galima ir nesutikti su mano nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek nauju grozybiu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 07 17, 10:20)
user posted image

Oi, kokia simpatiška kepurytė bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
senai nieko nerodziau, vis pasiziuriu, pasigroziu, tai va nors ir ne kepuryte bet vis ant galvos dedama.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 07 17, 13:21)
Tik nereikia čia kuklintis  wub.gif
Visada darai tol kol būna gerai ir nerodai  bigsmile.gif , dėl to ir gaunas tobuli ir atlikti nepriekaištingai.
Ir aš sakau kaip man atrodo  bigsmile.gif Galima ir nesutikti su mano  nuomone  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as pritariu, nes is senai senai pamenu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kai pati dar mokiaus is skyrelio rankdarbininkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na štai ir aš greitosiomis nunarpliojau kepurytę savo panelei prie krikšto suknelės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmuliux: 17 liepos 2008 - 14:12
QUOTE(Vaidullka @ 2008 07 17, 12:21)
Tik nereikia čia kuklintis  wub.gif
Visada darai tol kol būna gerai ir nerodai  bigsmile.gif , dėl to ir gaunas tobuli ir atlikti nepriekaištingai.
Ir aš sakau kaip man atrodo  bigsmile.gif Galima ir nesutikti su mano  nuomone  bigsmile.gif

QUOTE(bonda @ 2008 07 17, 13:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as pritariu, nes is senai senai pamenu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kai pati dar mokiaus is skyrelio rankdarbininkiu drinks_cheers.gif

Ačiū blush2.gif nesikuklinsiu tada tongue.gif Turiu aš to krapštumo ir esu baisi perfekcionistė doh.gif todėl tikrai ne visi mano darbai praeina mano "kokybės kontrolę" - tų net niekam ir nerodau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 17, 09:14)
neriau is galvos -ne pagal schema blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Nju supratau 4u.gif Reiks ir man galvą mankštint biggrin.gif

QUOTE(Irmuliux @ 2008 07 17, 15:10)
Na štai ir aš greitosiomis nunarpliojau kepurytę savo panelei prie krikšto suknelės.

Graži kepuraitė smile.gif O greitosiomis, tai čia per kiek laiko? ax.gif g.gif

Vis dar renku informaciją, kaip čia, kiek čia ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 07 17, 13:21)
senai nieko nerodziau, vis pasiziuriu, pasigroziu, tai va nors ir ne kepuryte bet vis ant galvos dedama.

Turbūt pati gražiausia iš mano kada nors matytų nertų skarelių thumbup.gif
Atsakyti
va kiek grožių prinėrėt wub.gif wub.gif wub.gif , visų nevardinsiu blush2.gif

važiuodama kelionėj per lenkija praktiškai nunėriau dukrai kepuryte(nieko naujo - lapelinę), o grįžusi jau savaitę apdailos negaliu pabaigti - vis kiti darbai svarbiau 4u.gif
Atsakyti