Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(mamy5 @ 2008 08 20, 13:26)
Sveikos,laaaabai seniai cia ziurineju,daug grozybiu matau ,tai ir savo idesiu.Tik daba ismokau foto ikelt  blush2.gif  user posted image

thumbup.gif Labai gražios kepurytės thumbup.gif Gal būtų galima iš arčiau ir raštelį pamatyti blush2.gif Ieškau ko nors rudeniui, bet vis nerandu doh.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kas žino kas kaip nunert praplatinimą blush2.gif Kas kiek akių maždaug reikia platint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2008 08 21, 15:52)
[img]Gal kas žino kas kaip nunert praplatinimą blush2.gif Kas kiek akių maždaug reikia platint blush2.gif

Viskas priklaudo nuo siūlų, aš kai nėriau kažką panašaus iš irisų tai pridėdavau maždaug kas 5 akis. bet geriausi manau bandyt ir žiūrėt ax.gif vistik čia tik viena eilutė, o ją nunėrus jau matosi ar pakankamai išplatės ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 21 rugpjūčio 2008 - 15:27
QUOTE(gintareles @ 2008 08 21, 14:06)
ir as noriu tu schemeliu... ax.gif

pirmoj žinutėj yra nuorodų mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia to albumo papildymui biggrin.gif (tikiuosi nesikartoju)

user posted image

user posted image

Čia iš storesnių siūlų turėtų būt beretė, tik pabaigą daryt turbūt reikia pasitelkus asmeninę fantaziją biggrin.gif

user posted image

O čia paprasčiausia beretė:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 21 rugpjūčio 2008 - 20:12
O, kiek naujienu bigsmile.gif

As irgi idedu paprasta kepuryte vesesniam orui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 08 21, 23:51)
O, kiek naujienu  bigsmile.gif

As irgi idedu paprasta kepuryte vesesniam orui  ax.gif

Labai daili 4u.gif siūliukas labai nenuobodus biggrin.gif gal schemutę turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 22 rugpjūčio 2008 - 08:37
QUOTE(mimka @ 2008 08 22, 09:37)
Labai daili  4u.gif  siūliukas labai nenuobodus  biggrin.gif  gal schemutę turi?  ax.gif

Aciu, taip, siuliukas toks... kitoks, uztai rasto kazkokio ir nebedejau, shemuciu, kaip visad neturiu, neriu ekspromtu is galvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 08 21, 23:51)
O, kiek naujienu  bigsmile.gif

As irgi idedu paprasta kepuryte vesesniam orui  ax.gif

patiko -linksma thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės.Na aš jau senokai turiu nunėrus skrybėlaitę dukrytei bet man vis nepavygdavo jos sustandinti.Bandžiau krakmolu viskas labai gerai laikėsi bet buvo negražu žiūrėti nes matėsi krakmolo gabaliuku.Šnd švaros prekėse radau jusu išreklamuota higėjos standiklį.ir norėjau jūsų paklausti jus standinat pagal instrukcija?nes aš piliau skysčio tiek kiek reikia bet tas brilius (atsiprašau jei blogai parašiau blush2.gif ) toks nulinkes, nestandus.Ogal man daugiau reikėjo to skysčio dėti?Kaip jus darote?labai būtu šaunu sužinoti.Iš karto ačiu už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 08 22, 21:46)
sveikutės.Na aš jau senokai turiu nunėrus skrybėlaitę dukrytei bet man vis nepavygdavo jos sustandinti.Bandžiau krakmolu viskas labai gerai laikėsi bet buvo negražu žiūrėti nes matėsi krakmolo gabaliuku.Šnd švaros prekėse radau jusu išreklamuota higėjos standiklį.ir norėjau jūsų paklausti jus standinat pagal instrukcija?nes aš piliau skysčio tiek kiek reikia bet tas brilius (atsiprašau jei blogai parašiau blush2.gif ) toks nulinkes, nestandus.Ogal man daugiau reikėjo to skysčio dėti?Kaip jus darote?labai būtu šaunu sužinoti.Iš karto ačiu už atsakymą.

Jei bryliukas nemazas - reikia daryti zymiai stipresne koncentracija ir palaikyti tam misiny bent jau per nakti... manau, kad reiktu pilti to standiklio kokius 3-5 kartus daugiau, nei parasyta....
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 08 22, 21:46)

as visai neskiedziau, o kai isdziuvo, lyginau stipriai paleidus garus, ir laikosi thumbup.gif
Atsakyti