Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Giege, o tai ka tu darai?.. g.gif as pamaniau kad neimanoma taip visai nerusiuojant niekaip ...juk nusiims numeriai, o kaip paskui atsirinkt spalvas pagal simbolius??? g.gif g.gif
Papildyta:
ReNtycia, nemaciau tavo posto .. tongue.gif o kur tu spulyciu rasi? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 13:05)
Giege, o tai ka tu darai?..  g.gif as pamaniau kad neimanoma taip visai nerusiuojant niekaip  ...juk nusiims numeriai, o kaip paskui atsirinkt spalvas pagal simbolius???  g.gif  g.gif
Papildyta:
ReNtycia, nemaciau tavo posto ..  tongue.gif o kur tu spulyciu rasi?  g.gif  g.gif

Tu spulyciu yra Geru akiu parduotuvej pirkti, bet as tai jas pati pasigaminu is plastikinio butelio. Labai gerai thumbup.gif ir pigiai ir patvariai smile.gif
Atsakyti
http://photo.163.com...009/4195575453/
Sito paveikslo schema tai bloga. As tas schemas turiu, bet radau kazkada vienos siuvinetojos komentara, kad arba raktas nepilnas arba ten neteisybe...

O va tokio paveikslo tai noreciau........
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 12:05)
Giege, o tai ka tu darai?..  g.gif as pamaniau kad neimanoma taip visai nerusiuojant niekaip  ...juk nusiims numeriai, o kaip paskui atsirinkt spalvas pagal simbolius???  g.gif  g.gif
[

Aš nesiuvinėju lapais, o pagal spalvas, t.y. išsiuvinėju vienos spalvos siūlais, po to kitos spalvos ir t.t. O kitų spalvų siūlai tvarkingai sudėti laukia savo eilės. Turbūt nelabai kas taip siuvinėja.
Esu bandžiusi siuvinėtai lapais, bet man tada kažkaip siuvinyje matosi lapų ribos, net nemoku to paaiškinti.
Šiaip siūlų saugojimui esu nusipirkusi kelis pokus negatyvų dėklų, juos susisegiau segtuve ir susikaišiojau siūlus. Nuotrauką, kaip tai atrodo, galiu atsiųsti į el.paštą.
Atsakyti
Gal įdomu toms, kurios nori didelių paveikslų smile.gif

Mystic Stitch saite iki birželio 28 d. 50 proc. nuolaida perkant virš 35$ smile.gif o kai kaina virš 30$, tai ir atsiunčia nemokamai.

Mystic Stitch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 birželio 2008 - 12:48
QUOTE(giege @ 2008 06 20, 13:30)
Aš nesiuvinėju lapais, o pagal spalvas, t.y. išsiuvinėju vienos spalvos siūlais, po to kitos spalvos ir t.t. O kitų spalvų siūlai tvarkingai sudėti laukia savo eilės. Turbūt nelabai kas taip siuvinėja.
Esu bandžiusi siuvinėtai lapais, bet man tada kažkaip siuvinyje matosi lapų ribos, net nemoku to paaiškinti.
Šiaip siūlų saugojimui esu nusipirkusi kelis pokus negatyvų dėklų, juos susisegiau segtuve ir susikaišiojau siūlus. Nuotrauką, kaip tai atrodo, galiu atsiųsti į el.paštą.

Oi, aš anksčiau irgi taip, spalvomis, siuvinėdavau, bet kad baisiai susimaišau, dar jeigu didelė schema ir vienos spalvos yra visame paveiksle. Būtinai būtinai susimaišydavau, kai reikdavo, pvz, atskaičiuoti 110 tuščių langelių į viršų ir 17 į kairę doh.gif O dar ne visus langelius tos spalvos iš karto ir pastebėdavau... Man tai geriau nedideliais gablais siuvinėti, ir rezultatas matosi greičiau.
Atsakyti
Pabrangino siulus prie vaiku pasaulios,dmc jau 1.90,ariadna 1,20...Nu man tai dzin,nes siulus perku internetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 20, 13:53)
Oi, aš anksčiau irgi taip, spalvomis, siuvinėdavau, bet kad baisiai susimaišau, dar jeigu didelė schema ir vienos spalvos yra visame paveiksle. Būtinai būtinai susimaišydavau, kai reikdavo, pvz, atskaičiuoti 110 tuščių langelių į viršų ir 17 į kairę  doh.gif  O dar ne visus langelius tos spalvos iš karto ir pastebėdavau... Man tai geriau nedideliais gablais siuvinėti, ir rezultatas matosi greičiau.

O as siuvineju spalvomis-man taip lengviau. Lapais-turbut negaleciau smile.gif
Atsakyti
Klajokle, nu geras blink.gif blink.gif pas mus dmc siulai 1.50 ...jau aisku trecia karta giriuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zhuvycia, as ta pati pagalvojau, kad labai sudetinga atsiskaiciuoti g.gif kazkaip kai dengi visa ploteli viens prie vieno, tada lengviau susigaudyti kur kas .. o kaip siuvineti tokio dydzio paveiksla reiketu po viena spalva tai man is viso galva neisnesa blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 13:38)
o kaip siuvineti tokio dydzio paveiksla reiketu po viena spalva tai man is viso galva neisnesa  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif

Didžiuosius paveikslus visada siuvinėju ant Aidos ir visą medžiagą susižymiu kas dešimt langelių (ir schemose būna kas dešimt ryškiau pažymėta). Tose schemose, kurios yra su simboliais, tuo metu siuvinėjamą simbolį, kad geriau būtų matyti, nusispalvinu.
Kartais būna, kad kokį langelų nesiuvinėtą palieku, bet tai neproblema.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 14:38)
Klajokle, nu geras  blink.gif  blink.gif pas mus dmc siulai 1.50 ...jau aisku trecia karta giriuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zhuvycia, as ta pati pagalvojau, kad labai sudetinga atsiskaiciuoti  g.gif kazkaip kai dengi visa ploteli viens prie vieno, tada lengviau susigaudyti kur kas .. o kaip siuvineti tokio dydzio paveiksla reiketu po viena spalva tai man is viso galva neisnesa  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif

Va va, na, kievieno galva kitaip sudėliota. O siūlus tuos po 1,50 tai prašom forume paplacyt smile.gif Beje, o pas jus kas ten, koks magazinas yra, ar kas? Bo pas mus Elektrėnuose tai nelabai mačiau, kad būtų siūlų kokių pardė, o Marijupolius gi dydžio tai panašaus lyg g.gif
Atsakyti
Ei, Zhuvycia, prasyciau blink.gif blink.gif Marijampole septintas miestas pagal dydi .. gal truputi didesnis nei Elektrenai .. ax.gif
ai, koks skirtumas ...yra cia pas mus tokia didele parde is tarybiniu dar laiku ji likus, bet siulu daug (dmc, turiu omeny) ir po 1.5 biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti