Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip panaikinti katino myžaliojimo kvapą?

QUOTE(Itani @ 2009 01 30, 01:37)
Turim ir mes bėda  doh.gif Išėmė vyras iš automobilio sėdynes ir padėjo garaže.O durų tai neuždarė. Matyt,įėjo kaimynų koks katinas ir apženklino jas.Dabar ,kai sudėjo sėdynes atgal,neįmanoma mašinoj būt  doh.gif Ir nežinia,nei kurias,nei kuriose vietose apdirbo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zinau kad nejukinga Jums doh.gif , bet nuosirdziausisai pries miega prisijuokiau. o jeigu rimtai tai zinau kad Jums visai nelinksma. Tada belieka pasidziaugti kad buna ir blogiau. Ne gyvenimo pabiga:))))Gal tas kvapas iseis su laiku.
Atsakyti
QUOTE(anikka @ 2009 02 28, 00:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
zinau kad nejukinga Jums doh.gif , bet nuosirdziausisai pries miega prisijuokiau. o jeigu rimtai tai zinau kad Jums visai nelinksma. Tada belieka pasidziaugti kad buna ir blogiau. Ne gyvenimo pabiga:))))Gal tas kvapas iseis su laiku.

pamirsau produrti:
Kaimuynu kaciukas apmizo kailini kilimuka, kol jis nukrites nuo balkono tureklo gulejo ant laiptu(nemaciau kad nukrito). Kai paemiau vidun, vos nenualpau nuo kvapo. Smirda nerealiai. dabar guli palepeje, laukiu gal tas kvapas savaime issivedins, ka manot? blush2.gif
Atsakyti
manau, kad sunkiai issivedins, bandyk plaut su kokiom priemonem, o paskui vedinti ir dziovinti. g.gif g.gif si kvapa labai sunku permusti kitu kvapu. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
is daug ko esu girdejusi, kad jei patepi kokia vieta actu tai ten katyte nebeis ar actas panaikins kates slapimo kvapa, bet man visiskai nepadejo nei vienu atzvilgiu
Atsakyti
QUOTE(anikka @ 2009 02 28, 02:40)
pamirsau produrti:
Kaimuynu kaciukas apmizo kailini kilimuka, kol jis nukrites nuo balkono tureklo gulejo ant laiptu(nemaciau kad nukrito). Kai paemiau vidun, vos nenualpau nuo kvapo. Smirda nerealiai. dabar guli palepeje, laukiu gal tas kvapas savaime issivedins, ka manot? blush2.gif

Zinot, musu katyte vyrui privare i batus, tai isploviau su ukisku muilu ir palikau balkone, per ziema issivedino hihihi.gif kvapo neliko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitoška @ 2009 03 22, 18:53)
Zinot, musu katyte vyrui privare i batus, tai isploviau su ukisku muilu ir palikau balkone, per ziema issivedino hihihi.gif kvapo neliko lotuliukas.gif

Ir maniskiui MB i kedus privare, kol kad niekas nepadejo isplovem su actu vakar, kol kad dar neaisku ar pasiseke biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
actas mano draugas thumbup.gif
Atsakyti
Actu as pravalau tas vietas, kurias katinelis pazymi ir...tikrai panaikina ta smarve labiau nei kokie "misteriai Properiai".
Aplamai, tai as jau nebeturiu kantrybes su tuo katinu. Jis man baigia visus namus ap....st. Siaip nieko, bet jei tik i namus iejo svetimas zmogus-taip viskas. Kur kos prasalietis praejo- ten smirda. Jau pries zmones sarmata,Ka jau kalbeti apie savo uosle...
Sia tema aptikau, beieskodama kokios informacijos apie kastravima. Esu girdejusi, kad tie myzinejimai pasibaigia atlikus ta procedura, ar tai tiesa?
Bei dar klausimelis. Buna tokios akcijos, kada pigiau kastruoja katinus, bet niekur nerandu jokios informacijos. Siais sunkiais krizes laikais tu 80-100 Lt man laaaabai gaila. O situacija tokia, kad man kyla noras paciai ji iskastruoti. Tai vaistai, pavadeliai nuo blusu, tai jo amzini myzaliojimai, dabar tie sudraskymai suzalojimai. Negano to-pradejo triesti Bet pastoviai ir nebevaldomai. Siaip jis pas mus vaiksciojantis laisvai po lauka. Tai sakau, gal gavo tiek malku (sudraskytas visas) kad taip stresas pasireiskia. O gal kokios kirmeles unsure.gif Namuose du mazi vaikiukai, bijau del ju. Bet lauke ziema nesitraukia-neleisti katino i vidu-negaliu schmoll.gif Zodziu beda doh.gif
Gal kas ka patartu user posted image
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 03 15, 22:44)
Sia tema aptikau, beieskodama kokios informacijos apie kastravima.

- Kastracija ir sterilizacija.
- Katinuko kastravimas.
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 03 15, 23:44)
Actu as pravalau tas vietas, kurias katinelis pazymi ir...tikrai panaikina ta smarve labiau nei kokie "misteriai Properiai".
Aplamai, tai as jau nebeturiu kantrybes su tuo katinu. Jis man baigia visus namus ap....st. Siaip nieko, bet jei tik i namus iejo svetimas zmogus-taip viskas. Kur kos prasalietis praejo- ten smirda. Jau pries zmones sarmata,Ka jau kalbeti apie savo uosle...
Sia tema aptikau, beieskodama kokios informacijos apie kastravima. Esu girdejusi, kad tie myzinejimai pasibaigia atlikus ta procedura, ar tai tiesa?
Bei dar klausimelis. Buna tokios akcijos, kada pigiau kastruoja katinus, bet niekur nerandu jokios informacijos. Siais sunkiais krizes laikais tu 80-100 Lt man laaaabai gaila. O situacija tokia, kad man kyla noras paciai ji iskastruoti. Tai vaistai,  pavadeliai nuo blusu, tai jo amzini myzaliojimai, dabar tie sudraskymai suzalojimai. Negano to-pradejo triesti Bet pastoviai ir nebevaldomai. Siaip jis pas mus vaiksciojantis laisvai po lauka. Tai sakau, gal gavo tiek malku (sudraskytas visas) kad taip stresas pasireiskia. O gal kokios kirmeles  unsure.gif  Namuose du mazi vaikiukai, bijau del ju. Bet lauke ziema nesitraukia-neleisti katino i vidu-negaliu  schmoll.gif  Zodziu beda  doh.gif
Gal kas ka patartu user posted image

Visų pirma tikrai reikia kastruoti, nes kitaip neverta tikėtis iš katino, kad jis nežymės teritorijos. Viduriai paleisti gali būti nuo pieno, jei juo girdote. Nežinau, kodėl nuo senų laikų kates juo girdo, bet iš tiesų, jų organizmas nepritaikytas bent jau karvės pieną gerti, nes kažko ten "neskaido", jei neklystu, ir dėl to skystina vidurius. Dar lauke ką suėsti laisvai galėjo. Todėl bent namie reikia stengtis šerti kokybišku maistu, ne iš maximos.

O šiaip, jei jau įsigijot gyvūnėlį, tai linkiu ir kantrybės įsigyti – pati turėjau nemenka vargelį, bet pamažu abu įveikėm visas problemas ir kuo toliau, tuo labiau prisirišu prie to murklio ir pamirštu visas praeities "nuodėmes".

O dėl kvapo panaikinimo, tai labai padeda soda arba citrina. Citrinos kvapo apskritai katinai bijo, todėl, kai manasis susirasdavo tik kokią vietelę vietoj tualeto, tuoj ten padėdavau citrinos riekelių ir balų toj vietoj neberasdavau smile.gif
Atsakyti
o gal kas zino kaip atbaidyti kates nuo myziojimo? turim nedideli soda tai kaimynu kates eina ir daro vis savo reikalus...poto pastebejau kad jau visas rajonas eina. geles net nudvese kur susodintos buvo. pyliau ir benzino ir acto ir pipiru ir pirkau spec zele nuo kaviu sunu, nepadeda niekas. dabar kai karsta tai zeme lyg garuoja ir smarve tai ne tas zodis. net langu atidaryti neimanoma. gal kas turi patarimu kaip atsikratyti tuo kvapu zemej ir atbaidyti kates? bandziau aptverti vistiek per stogus per skyles eina be perstojo, beto tenka net siurprizu rasti kaip pvz. uzpjauta pauksti arba koki ezi...as ne pries kates bet tas myziojimas...patarkit...
Atsakyti
QUOTE(alinucia @ 2010 06 22, 21:10)
o gal kas zino kaip atbaidyti kates nuo myziojimo?

Čia apie prietaisą, atbaidantį kates rašė:
http://www.supermama...?...66094&st=60

Dar skaičiau, kad į gėlyną prismaigstė daug pagaliukų ir padėjo. Katei tada ir pritūpt nepatogu ir kapstyti
Atsakyti