QUOTE(1juraciukas @ 2010 03 15, 23:44)
Actu as pravalau tas vietas, kurias katinelis pazymi ir...tikrai panaikina ta smarve labiau nei kokie "misteriai Properiai".
Aplamai, tai as jau nebeturiu kantrybes su tuo katinu. Jis man baigia visus namus ap....st. Siaip nieko, bet jei tik i namus iejo svetimas zmogus-taip viskas. Kur kos prasalietis praejo- ten smirda. Jau pries zmones sarmata,Ka jau kalbeti apie savo uosle...
Sia tema aptikau, beieskodama kokios informacijos apie kastravima. Esu girdejusi, kad tie myzinejimai pasibaigia atlikus ta procedura, ar tai tiesa?
Bei dar klausimelis. Buna tokios akcijos, kada pigiau kastruoja katinus, bet niekur nerandu jokios informacijos. Siais sunkiais krizes laikais tu 80-100 Lt man laaaabai gaila. O situacija tokia, kad man kyla noras paciai ji iskastruoti. Tai vaistai, pavadeliai nuo blusu, tai jo amzini myzaliojimai, dabar tie sudraskymai suzalojimai. Negano to-pradejo
triesti Bet pastoviai ir nebevaldomai. Siaip jis pas mus vaiksciojantis laisvai po lauka. Tai sakau, gal gavo tiek malku (sudraskytas visas) kad taip stresas pasireiskia. O gal kokios kirmeles

Namuose du mazi vaikiukai, bijau del ju. Bet lauke ziema nesitraukia-neleisti katino i vidu-negaliu

Zodziu beda
Gal kas ka patartu
Visų pirma tikrai reikia kastruoti, nes kitaip neverta tikėtis iš katino, kad jis nežymės teritorijos. Viduriai paleisti gali būti nuo pieno, jei juo girdote. Nežinau, kodėl nuo senų laikų kates juo girdo, bet iš tiesų, jų organizmas nepritaikytas bent jau karvės pieną gerti, nes kažko ten "neskaido", jei neklystu, ir dėl to skystina vidurius. Dar lauke ką suėsti laisvai galėjo. Todėl bent namie reikia stengtis šerti kokybišku maistu, ne iš maximos.
O šiaip, jei jau įsigijot gyvūnėlį, tai linkiu ir kantrybės įsigyti pati turėjau nemenka vargelį, bet pamažu abu įveikėm visas problemas ir kuo toliau, tuo labiau prisirišu prie to murklio ir pamirštu visas praeities "nuodėmes".
O dėl kvapo panaikinimo, tai labai padeda soda arba citrina. Citrinos kvapo apskritai katinai bijo, todėl, kai manasis susirasdavo tik kokią vietelę vietoj tualeto, tuoj ten padėdavau citrinos riekelių ir balų toj vietoj neberasdavau