Įkraunama...
Įkraunama...

Corine de Farme

Labas visoms mamytėms, čia pirmiausia smile.gif Norėjau pakviesti pasidalinti įspūdžiais apie šią prancūzišką geru kainos ir kokybės santykiu pasižyminčią veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonių seriją. Taigi, ką esate išbandžiusios ir ar likote patenkintos rezultatu, gal galite kokį puikų dalykėlį parekomenduoti kitoms čia užsukančioms moterytėms mirksiukas.gif Va aš tai dabar džiaugiuosi tikrai gerai prasisukus įsigijus dvi Corine de Farme priemones: saldžiųjų migdolų kvapo balzamą besiveliantiems plaukams ( 750 ml tik apie 9 litukus atseina bigsmile.gif ) ir maitinamąją plaukų kaukę su mango sviestu ( apie 14 ar 15 litukų , bet kiekis ooo t.y 500ml tongue.gif ). Žodžiu geri dalykėliai, ypač turinčiom sausus ir pašiurusius plaukelius, gelbėja labai situaciją mirksiukas.gif .Pirkau abu Droge
Atsakyti
Turėjau šios firmos toniką ir kreminį prausiklį jautriai odai ten kur n% naturalių medžiagų. Šiaip patiko, nes tada oda buvo labai sudirgus... Visai nieko produktai, nieko blogo nepadarė bet ir neįspūdingi. Reiks gal dar ką išmėgint ax.gif
Atsakyti
Patiko akiu makiazo valiklis,valomosios veido serveteles(jau nebegamina),roziu vanduo.
Atsakyti
turėjau mangų kaukę ševeliurai - super dalykėlis thumbup.gif
Atsakyti
niu va, aš šį rytą išbandžiau Corine de Farme nagų lako valiklį- tikrai likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Labukas, beje norejau pasakyt, kad servieteles jau gamina ir jos naujo dizaino dar labiau patobulintos ir jau prekyboje thumbup.gif
QUOTE(Malena @ 2008 06 08, 22:54)
Patiko akiu makiazo valiklis,valomosios veido serveteles(jau nebegamina),roziu vanduo.

Papildyta:
Na as naudoju veido prausikli kremini, tonika ir drekinanti kremuka, kadangi sita produkcija be konservantu ir parabenu, tai nusprendziau ismeginti ir likau suzaveta. Nes mano oda labai jautri ir sausa, tai tikrai geri produktai. Man patiko drinks_cheers.gif , maciau kad daugelyje prekybos centru yra sios produkcijos, dar maciau ir Gedimino vaistineje tongue.gif beje yra puslapis importuojancios firmos sia produkcija, tik dar kaip matau tai nepabaigtas, reiks veliau apsilankyti mirksiukas.gif lotuliukas.gif

www.monostilius.lt
Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 06 24, 22:02)
Labukas, beje norejau pasakyt, kad servieteles jau gamina ir jos naujo dizaino dar labiau patobulintos ir jau prekyboje thumbup.gif

Papildyta:
Na as naudoju veido prausikli kremini, tonika ir drekinanti kremuka, kadangi sita produkcija be konservantu ir parabenu, tai nusprendziau ismeginti ir likau suzaveta. Nes mano oda labai jautri ir sausa, tai tikrai geri produktai. Man patiko drinks_cheers.gif  , maciau kad daugelyje prekybos centru yra sios produkcijos, dar maciau ir Gedimino vaistineje tongue.gif  beje yra puslapis importuojancios firmos sia produkcija, tik dar kaip matau tai nepabaigtas, reiks veliau apsilankyti mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

www.monostilius.lt

thumbup.gif
Atsakyti
Turejau veido prausikli - siaip sau
Mangu plauku kauke - super
Duso zele - super
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 08, 16:36)
turėjau mangų kaukę ševeliurai - super dalykėlis thumbup.gif

visiskai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
As bandziau su tautmedziu kauke, puikus efektas, tikrai gerai maitina plaukus thumbup.gif
QUOTE(Lalaa @ 2008 07 08, 18:12)
Turejau veido prausikli - siaip sau
Mangu plauku kauke - super
Duso zele - super

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 07 09, 23:46)
As bandziau su tautmedziu kauke, puikus efektas, tikrai gerai maitina plaukus thumbup.gif

idomu, kuri kauke geresne - su taukmedziu ar su mangais? g.gif
Atsakyti
Na kiek zinau, tai su mangais skirta sausiems labai plaukams, o su tautmedziu stiprinantis ir maitinantis g.gif reik pasidomet daugiau bigsmile.gif beje pirkausi ir vandenuka purskiama, kasienai tai labai fainas dalykas, net ant makiazo gali piurksti ir nieko neatsitinka, tik atgaivina veiduka thumbup.gif
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 10, 07:52)
idomu, kuri kauke geresne - su taukmedziu ar su mangais? g.gif

Atsakyti