Įkraunama...
Įkraunama...

Corine de Farme

Na zinok tikrai visai neriebina, po to prausiklio patepu veido kremuku Corine de Farme ir tikrai poveikis puikus. O ranku kremuka mano manikiuriste naudoja, jai labai patinka, sako gerai maitina ranku oda, nes turi gilumini poveiki. Reiks nusipirkt, kai senaji isbaigsiu g.gif
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 15, 16:38)
Cia tai tiesa apie tuos pigius nagu lako valiklius, sio kaina  apie 9 lt, sudetyje yra acetono, bet jei nebutu, tai blogai laka valytu rolleyes.gif o ir siaip tuose valikliuose, ant kuriu parasyta, kad nera acetono, vistiek jis uzsiuodzia, siuo atveju bent jau izopropanolio nera ar kazko panasaus, tik acetonas, glicerinas ir parfum rolleyes.gif o gal ranku kremas bandytas? ant nagu lako valiklio parasyta, kad toks turetu buti smile.gif o siaip tas prausiklis labai neriebina odos? nes mano tokia misri oda, tai reiketu kazkokio tarpinio produkto riebiai/sausai odai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 08 17, 20:29)
Na zinok tikrai visai neriebina, po to prausiklio patepu veido kremuku Corine de Farme ir tikrai poveikis puikus. O ranku kremuka mano manikiuriste naudoja, jai labai patinka, sako gerai maitina ranku oda, nes turi gilumini poveiki. Reiks nusipirkt, kai senaji isbaigsiu g.gif

Aisku, puiku, reikes pirkt, nes kremukas tai man labai tinka wub.gif O ranku kremu irgi maximose ieskot? Kazkaip nemaciau, kiek ieskojau doh.gif
Atsakyti
nusipirkau šampūną su vynuogių ekstraktu, dar tik vieną kartą išsiploviau tai sunku pasakyt koks jis mirksiukas.gif bet šiaip gal ir nieko kvapas toks neblogas, žėsim kas toliau bus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Parasyk atsiliepimus, kaip toliau naudosis, siulyciau isbandyti ir kauke sitos linijos, liux thumbup.gif
QUOTE(Juxt @ 2008 08 18, 20:58)
nusipirkau šampūną su vynuogių ekstraktu, dar tik vieną kartą išsiploviau tai sunku pasakyt koks jis  mirksiukas.gif  bet šiaip gal ir nieko kvapas toks neblogas, žėsim kas toliau bus  ax.gif
user posted image

Atsakyti
Bet jau roziu vanduo tai tikrai kazkoks stebuklas, negaliu nepagirt, taip gaivina, nesausina, ramina veido oda thumbup.gif
Atsakyti
(alt + g) user posted image
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 18, 18:05)
Aisku, puiku, reikes pirkt, nes kremukas tai man labai tinka wub.gif  O ranku kremu irgi maximose ieskot? Kazkaip nemaciau, kiek ieskojau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2008 08 18, 15:38)

? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 18, 15:32)
Bet jau roziu vanduo tai tikrai kazkoks stebuklas, negaliu nepagirt, taip gaivina, nesausina, ramina veido oda thumbup.gif

gal galit paveiksliuką įmest, parodyt kaip jis atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sallly @ 2008 08 18, 15:28)
Parasyk atsiliepimus, kaip toliau naudosis, siulyciau isbandyti ir kauke sitos linijos, liux thumbup.gif

ok, parašysiu, kaukę mąsčiau irgi įsigyti 4u.gif
Atsakyti
Roziu vandens paveiksliuko idet nemoku doh.gif dedu nuoroda: http://www.twenga.ru...er/3005435.html
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 19, 09:57)
Roziu vandens paveiksliuko idet nemoku doh.gif dedu nuoroda: http://www.twenga.ru...er/3005435.html

dėkui 4u.gif kažkaip niekur nieko panašaus nesu mačiusi unsure.gif
Atsakyti
http://www.monostili...ndex.php?id=291
Va cia visi ju produktai, paieskok Maximose, arba droguose, arba Iki, Kosmadoj girdejau irgi gali rast tik nezinau ar visa asortimenta. Na bet jau maximose didesnese tai tikrai rasi thumbup.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Juxt @ 2008 08 19, 18:48)
gal galit paveiksliuką įmest, parodyt kaip jis atrodo  ax.gif
Papildyta:
ok, parašysiu, kaukę mąsčiau irgi įsigyti  4u.gif

Atsakyti
Didziausias pasirinkimas kaip tik Kosmadoje, bent jau Klaipedoje tai tikrai smile.gif
Atsakyti