Įkraunama...
Įkraunama...

V.Kudirkos progimnazija

QUOTE(Feja31 @ 2015 02 10, 16:00)
Laba diena visiems,

esu pirma diena kaip šio puslapio narė, nes reikalinga skubi ir svarbi pagalba.
Noriu užrašyti dukrytę i šią progimnaziją, gavau busimų penktokų auklėtojų pavardes, bet nieko nenutuokiu apie jas kaip mokytojas, kaip asmenybes, kaip mokančias bendrauti su vaikais. sad.gif((  Būsimo auklėtojos: E. Palšienė; Z. Matelionytė; S. Balčiūnaitė

Prašau pagalbos ir skubios  unsure.gif

Z.Matelionytė- mano dukrai labai patinka. Kiek man teko susidurti maloni mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 02 10, 19:18)
Z.Matelionytė- mano dukrai labai patinka. Kiek man teko susidurti maloni mokytoja.

mes pas ją užsirašėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja31 @ 2015 02 10, 15:00)
Z. Matelionytė

Mano trečiokui dėsto anglų kalbą. Vaikas mokosi noriai, niekad nėra skundęsis mokytoja. Tiesiogiai su pačia mokytoja daug bendrauti neteko, iš to, kiek teko, padarė labai malonaus žmogaus įspųdį. Neturiu nuomonės, kokia būtų kaip klasės auklėtoja. Kitos Jūsų minėtos pavardės man nežinomos.
Atsakyti
Ar tiesa, kad būsimiems pirmokams šiemet bus abi visiškai naujos mokytojos? Ir kaip tada pasirinkti g.gif (gal kas žinote iš kokių mokyklų ateina, gal ten galima rasti atsiliepimų)
Atsakyti
QUOTE(eellii @ 2015 04 29, 15:15)
Ar tiesa, kad būsimiems pirmokams šiemet bus abi visiškai naujos mokytojos? Ir kaip tada pasirinkti  g.gif  (gal kas žinote iš kokių mokyklų ateina, gal ten galima rasti atsiliepimų)

Tikrai bus naujos, nes dabartine iseina i pensija. O kas ateina gal dar neaisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eellii @ 2015 01 27, 18:27)
Girdėjau labai neigiamus pasisakymus dėl prailgintos grupės mokytojos (nemaloni, grubi, žiūri, kad padarytų namų darbus, bet nežiūri, kad jie būti padaryti gerai, svarbu padaryta ir viskas).
Domintų kitų tėvelių nuomonė.

Taip pat noriu paklausti, o visus dalykus be lietuvių k. ir matematikos dėsto ta pati mokytoja (kūno kultūra, šokiai, muzika, dailė, tikyba/etika)?

Ji tokia uch moteriškė, stačiokė, bet, jeigu ji tokia nebūtų, ten berniukai primuštų mergaites ir galvas patys nusisuktų biggrin.gif
Atsakyti
kada sužinosime sąrašus būsimų pirmokų? gal kas žinote?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 05 20, 18:01)
Ji tokia uch moteriškė, stačiokė, bet, jeigu ji tokia nebūtų, ten berniukai primuštų mergaites ir galvas patys nusisuktų biggrin.gif

Neišeina iš galvos šitas tavo parašymas - čia rimtai rašai ar juokauji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 21, 18:08)
Neišeina iš galvos šitas tavo parašymas - čia rimtai rašai ar juokauji? unsure.gif

Žinoma, kad juokauju biggrin.gif
Maniškė buvo pas ją tik porą kartų, bet kiek teko man ją matyti bendraujant su vaikais, tai vaikai jos klauso. Tik nelabai ką jie ten turi veikti, mano nuomone. Nors gal tik mums suaugusiems taip atrodo. Vaikams būryje linksmiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 27 gegužės 2015 - 16:47
sveiki, gal kas nors galite parasyti atsiliepimu apie mokytoja skaiste balciunaite, kiek zinau ji turejo astuntokus, o dabar bus vienos is penktu klasiu aukletoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eellii @ 2015 04 29, 16:15)
Ar tiesa, kad būsimiems pirmokams šiemet bus abi visiškai naujos mokytojos? Ir kaip tada pasirinkti  g.gif  (gal kas žinote iš kokių mokyklų ateina, gal ten galima rasti atsiliepimų)

ar nebus viena iš jų Laimutė S?
Atsakyti

! 
Skelbimams skirta skelbimų lenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 30 liepos 2015 - 13:21