Įkraunama...
Įkraunama...

Barbora

QUOTE(doviile @ 2014 11 04, 17:26)
Man grazus, o trumpiniai manau irgi zavus, ir manau ypac paciai vardo savininkei turetu patikti  4u.gif

Nu nežinau, man tai nepatiktų būti vadinama nei Barba, nei Barbe. Aišku, skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achimenė @ 2014 11 05, 22:34)
Nu nežinau, man tai nepatiktų būti vadinama nei Barba, nei Barbe. Aišku, skonio reikalas smile.gif

drinks_cheers.gif Man šis vardas apskritai taip grubiai skamba...
Atsakyti
Man grazus vardas. Net labai. O tie trumpinimai, tai baisus. Bet vaikai trumpinius sugalvoja visiems vardams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa.: 07 lapkričio 2014 - 14:14
QUOTE(Baisa. @ 2014 11 07, 15:14)
Man grazus vardas. Net labai. O tie trumpinimai, tai baisus. Bet vaikai trumpinius sugalvoja visiems vardams bigsmile.gif

Ilgiems sugalvoja, o trumpų jau nėr kaip trumpint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achimenė: 24 kovo 2015 - 08:23
Labai grazus ir mergaitiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2015 04 08, 15:54)
Labai grazus ir mergaitiskas  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal ir nieko vardas. Bet ne mano skonio
Atsakyti
As kai pagimdziau savo dukryte Dominyka, tai atejo sesele ir pasake, kad sitoje palatoje visada guli mergytes graziais vardais ir paminejo, kad pries tai cia gulejo mergaite vardu Barbora. Man tas vardas taip istrigo, kad dabar Dominykos kriksto vardas yra Barbora smile.gif
Atsakyti

Mano sesės dukrų vardai Barbora, Dominica, ir Elia (gyvena ne LT) Kai pasakė jog pirmagymei duos Barboros vardą, žiūrėjau skeptiškai, nes skambėjo sunkiai, grubiai, nevaikiškai.. Bet kai gimė, kai pavadino, atrodo taip būti ir turėjo.. Ir vardas pagražėjo.. smile.gif
Atsakyti
Man nelabai šis vardas, o va mano paauglėms mergaitėms- 17 metų ir 13 metų - netgi labai gražus wub.gif
Atsakyti
Puikus vardas thumbup.gif
Atsakyti