Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 06 09, 11:27)
Panos,Klaipedos "Ermitaze"orchytciu ispardavimas.Zo...,pinigu ner,o cia ..koroce,baigiu visus paskutinius nedepiliuotus plaukus nusirauti cry.gif  cry.gif  cray.gif  mega_shok.gif

ir aš tik db tai sužinau doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 06 09, 14:22)
Panos,eikit Antanu ir Antaninu sveikint laugh.gif

taigi Antaninės tik 13 d. unsure.gif jau išgasdinai mane biggrin.gif nes mano MB tai Antanas, maniau pražiopsojau ir užsitaruksiu juodą debsį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 11 birželio 2008 - 21:03
QUOTE(merga @ 2008 06 11, 17:43)
Pamirasau parodyti dar viena,si nukainuota mokejau uz ja 3lt.
http://public.fotki....f/dsc00232.html
ovisam grazume ji atrodo taip:
http://www.calluther...on/gar-5607.htm
http://images.google...thogalum dubium

As irgi tokia geliuke turiu, grazu tai grazu bet tik si gelyte ne is orchideju chebros mirksiukas.gif ir kiek apie ja prisiskaiciau tai ja labai sunku islaikyti iki sekancio pavasario. maniskei ziedukai jau baiginejasi ir galvoju su ja terliotis ar...
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 11, 08:06)
labas rytas smile.gif
oi ir aš vakar ant savo tos kur ant stiebelio augina keikį apačioj tarp lapų dar ir tokį radau  blush2.gif Pagalvojau, kad šaknis, tik keista pasirodė, kad labai jau aukštai ta šaknis, tai reiškias ir pas mane dar vienas keikis auga thumbup.gif Labai jau vaisingas tas mano falikas pasirodė  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif jau kaip sekasi tau, tai trūksta žodžiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 06 11, 17:46)
Man buvo tas pats. Bet kadngi as neturiu kantrybes, tai ilgai nekaisiojau, tik kokias 5 min.  blush2.gif Tai tarpu ir skyliu ten be galo daug. Laukiu, kol ims trunyti.... ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 11, 21:36)
a tai tada y didesny vazona sodint? unsure.gif

Tai jau taip
Atsakyti
Mano šios dienos pirkinukas, miniatiūrinė gėlytė... Nupiginta, 10 lt.

user posted image

user posted image

Atsakyti
o as siandien savo viena miniuka zydinti istraukiau is kiminu ir ikisau i substrata ax.gif oi bijau, kas cia su jatoliau bus unsure.gif rolleyes.gif ir dar pasidariau kaip paveikslelius cia rode kazkuri (berods lucky) is knygos a'la orchidariuma blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(gude @ 2008 06 11, 23:13)
Mano šios dienos pirkinukas, miniatiūrinė gėlytė... Nupiginta, 10 lt.

o tu ir ziedus purski g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 birželio 2008 - 22:25

QUOTE(rena @ 2008 06 11, 22:25)
o as siandien savo viena miniuka zydinti istraukiau is kiminu ir ikisau i substrata ax.gif oi bijau, kas cia su jatoliau bus unsure.gif  rolleyes.gif ir dar pasidariau kaip paveikslelius cia rode kazkuri (berods lucky) is knygos a'la orchidariuma blush2.gif  tongue.gif
Papildyta:

o tu ir ziedus purski g.gif

Rodyk bigsmile.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 11, 15:46)
Na skaičiau skaičiau ir nežinau ką daryti, ar draskyti tas šaknis... ir kaip jis taip augo be nieko augo ..
[attachmentid=146249]

ir tokio subrtato kaip rašo neturiu... Gal klaipėdietės kas turi tokio pardavimui... "substratas turi būti smulkus. Žievės gabaliukai – 0,5 – 1,0cm + perlitas + medžio anglis. "

Zinok, as nieko nekarpiau, taip ir persodinau, tik i didesni vazona. O substratas, tai reikalingas kokoso plausu. As tai isvis miksavau doh.gif : Kokoso plausas, angliuko truputi, stipriai susmulkinta zieve. Va kaip pas mane atrode
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 12, 00:21)
Rodyk bigsmile.gif

fotiko neturiu, paskolinom doh.gif
Atsakyti
dar jus nemiegat? kada gult tada einat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 12, 00:33)
dar jus nemiegat?  kada gult tada einat? unsure.gif

ziuriu kas nakti tavo klausimai tokie pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 12, 09:31)
ziuriu kas nakti tavo klausimai tokie pat lotuliukas.gif

tai kad jus nemiegat iki paryciu... rupinuosi jusu poilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 11, 18:13)
as saknu nekarpiau, o dabar manau kad reikejo  g.gif
CIA parodyta kaip persodinti  mirksiukas.gif
O subtrato gali isigyti www.orchidejos.lt

Ačiū už nuorodą, ją jau kelis kartus žiūrėjau, bet tai ten phaliukas, o mano "šaknynas"... doh.gif

QUOTE(lucky @ 2008 06 11, 23:21)
Zinok, as nieko nekarpiau, taip ir persodinau, tik i didesni vazona. O substratas, tai reikalingas kokoso plausu. As tai isvis miksavau doh.gif : Kokoso plausas, angliuko truputi, stipriai susmulkinta zieve. Va kaip pas mane atrode

Ačiū kad parašei 4u.gif O sakyk, tą subtratą aplink apdėjai, neardei šaknų??? ir dar - šiai rūšiai šviesos šaknims nereikia lygtai ? g.gif Nes aš galvoju dėti į neperšviečiamą vazoną.... Ir ar - tu jį mirkai ar pili vandenį ant viršaus ???? Ačiū LUCKY drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 12 birželio 2008 - 08:52