Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 06 13, 23:21)
O gal ji pazastu nenusidepiliavo  g.gif ? lotuliukas.gif

jei iš pažastų žiedkočiai auga tai tegu tik, ir į sveikatą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 13, 23:24)
jei iš pažastų žiedkočiai auga tai tegu tik, ir į sveikatą  thumbup.gif

Nu pasakei ir gipsas drinks_cheers.gif

Psio ,merguces,siam vakarui pakaks,ryt laukia tolimas kelias,reik biski nusnausti bye1.gif
Atsakyti
aha, man ir jau laikas liuliuko... cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras, orchidėjų mylėtojos. 4u.gif
Gėlės man patinka, o orchidėjos labai gražios. wub.gif Bet tik kai pas kitus žydi, nes pati tai neperku, nes brangoka, o galvoju ir prižiūrėti gal nemokėčiau.
Bet va -draugė išvažiuoja į užsienį gyenti, ir atidavė dvi orchidėjas. Anksčiau jos pas ją buvo gan gražios, žydėjo. Bet , matyt , per rūpesčius pagadino- perliejo, po to norėjo išdžiovinti- tai pastatė ant saulės per daug, tai lapai nudegė vietomis, nugelto. Jau norėjo išmesti, bet aš, kaip pagailėjau, ir parsitempiau namo. doh.gif
Ir dabar žiūrima ką turim- dvi orchidėjos- faleonopsiai, jau spėjau išsiaiškint ax.gif
Viena dar net gi žydinti, ir ta dar visai nebloga atrodo. O kita labai suvargus, nežydi, bet iš pažstėlės leidžia gal stiebą, gal šaknį, ar lapą- žodžiu ir ta gyva. Bet jų lapai labai padegę vietomis nuo saulės.
o aš jų niekad nesu turėjus, nemoku prižiūrėti, dabar bandau išsiaiškinti pagrindinius priežiūros principus. Jų problemos yra kelios- kad padegę lapai, ir kad būtinai reikia persodinti, nes dabar jos kartoniniuose maišiukuose, nes buvo paruoštos išmesti. Ką man su jomis daryti?????Labai noriu atgaivinti, nes gaila augalėlių, kurie, šiaip , manu, dar gali būti reanimuojami.
Rytos planuoju nufotkinti dienos šviesoje stambiu planu aš juos ir įkelsiu čia į forumą, jei leistumete ax.gif Tada , gal žinovės pamatę bendrą vaizdą, patarsita, ką daryti. g.gif mirksiukas.gif Prašom pagalbos, naujokei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 13, 21:57)
dabar žiūriu užvežė ten daug lenkiškų produktų orchių priežiūrai  schmoll.gif  doh.gif visokių trąšų, purškalų ir tt  fear.gif  umn.gif  kad man taip nepatinka lenkų produkcija, fe...kažkaip net užjaučiu tas orches kurios bus prižiūrimos jomis  protest.gif

nu baik jau, baik - tikrai lenkiski nepatinka ? bigsmile.gif

....pas SKM dauguma prekiu irgi lenkiskos - ir EXTRA, ir visi kiti substratai , ir tos gerosios guano trasos cool.gif ... Nezinau, as tai tikrai kokybe nesiskundziu, geresniu substratu kol kas LT nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusnė: 14 birželio 2008 - 10:43
QUOTE(Pusnė @ 2008 06 14, 11:42)
nu baik jau, baik - tikrai lenkiski nepatinka ?  bigsmile.gif 

....pas SKM dauguma prekiu irgi lenkiskos - ir EXTRA, ir visi  kiti substratai , ir tos gerosios guano trasos  cool.gif ... Nezinau, as tai tikrai kokybe nesiskundziu, geresniu substratu kol kas  LT nemaciau  schmoll.gif

na aš kalbėjau ne apie substratą o būtent apie tas chemijas, kažkaip atgraso mane jos unsure.gif pati naudoju vokiškas trąšas. labai jau pigiai viskas ten atrodė schmoll.gif kaip kokioj maximoj per nuolaidų savaitę.
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 13, 21:57)
Uzsisakysiu is Berlgijos 2 miniukus, tai kai jie atkeliaus, tada ir darysiu

nu tada laukiam miniuku ir pasirodymo biggrin.gif

QUOTE(auroryte @ 2008 06 13, 23:34)
Rytos planuoju nufotkinti dienos šviesoje stambiu planu aš juos ir įkelsiu čia į forumą, jei leistumete ax.gif Tada , gal žinovės pamatę bendrą vaizdą, patarsita, ką daryti.  g.gif  mirksiukas.gif Prašom pagalbos, naujokei. 4u.gif

laukiam tavo nuotraukyciu, o poto jau ziuresim kuo galesim padet mirksiukas.gif
Atsakyti
te nesupyksta albumo savininkė, kad panaudosiu jos nutrauka 4u.gif
labai man patinka tokia, tikrai norėčiau įsigyti, bet niekad nemačiau tokios pirkt wub.gif
user posted image

nuotraukytė iš Vilmos albumo http://public.fotki....s/p2170029.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 14 birželio 2008 - 11:10
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 14, 12:09)
te nesupyksta albumo savininkė, kad panaudosiu jos nutrauka  4u.gif
labai man patinka tokia, tikrai norėčiau įsigyti, bet niekad nemačiau tokios pirkt  wub.gif

lb grazi gelyte wub.gif esu macius Ermitaze kazkada buvo tokiu pirkti ax.gif
ir dar irgi ne i tema klausimas blush2.gif Mazoji_s, kaip tu savo foto albume pasikeiti fona ir kaip ten ant fotkiu remelius uzsideda g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 birželio 2008 - 11:15
QUOTE(rena @ 2008 06 14, 12:15)
lb grazi gelyte wub.gif esu macius Ermitaze kazkada buvo tokiu pirkti ax.gif
ir dar irgi ne i tema klausimas blush2.gif Mazoji_s, kaip tu savo foto albume pasikeiti fona ir kaip ten ant fotkiu remelius uzsideda g.gif  ax.gif

prašysiu į AŽ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 14, 12:19)
prašysiu į AŽ  biggrin.gif

ok lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Ir man jei galima tokia AŽ... ax.gif
Atsakyti