Įkraunama...
Įkraunama...

Veršvų pradinė mokykla

Sveikos mamytės,

Norėčiau daugiau sužinoti apie Veršvų pradinės mokyklos dabartinių pirmokų mokytojas, kurios nuo rugsėjo turės antrokus:
randu tik :
1 a Lina Nomeikienė
1 b Violeta Linikienė
1 d Danguolė Pliaskienė

1 c klasės nėra?

Taip pat gal žinote ar Romainiuose mokykla jau suremontuota? ir kokios ten mokytojos dabar pirmokėlius turi?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 05 15, 10:29)
Sveikos mamytės,

Norėčiau daugiau sužinoti apie Veršvų pradinės mokyklos dabartinių pirmokų mokytojas, kurios nuo rugsėjo turės antrokus:
randu tik :
1 a  Lina Nomeikienė
1 b  Violeta Linikienė
1 d  Danguolė Pliaskienė

1 c klasės nėra?

Taip pat gal žinote ar Romainiuose mokykla jau suremontuota? ir kokios ten mokytojos dabar pirmokėlius turi?

Romainių mokykla bus remontuojama ir pradinukai glausis Veršvų mokykloje,kol vyks remontas.
Atsakyti

Laba diena,

Norėčiau išgirsti mamyčių/tėvelių nuomonę, kurių vaikas mokosi pradinėje veršvų gimnazijoje Inkaro g. Kitais metais mano berniukas pirmokas. Dėl anksčiau buvusios mokyklos prastos reputacijos labai nerami širdis, nes ši mokykla mums priklauso pagal gyvenamąją vietą. Kokia situacija šiai dienai?

Gal žinote kurios mokytojos kitais metais priims pirmokus? Gal galite kurią rekomenduoti?

Atsakyti

Pradinės mokyklos prasta reputacija niekuomet nebuvo kiek žinau, ten labai jauki, miela mokyklėlė, atskiras pastatas nuo didelės Veršvų mokyklos ( dabar jau gimnazija), todėl stipriai jaudintis nereiktų :) Mokytoja Živilė Radzevičienė, jei neklystu, turėtų dabar turėti ketvirtokus. Labai puiki mokytoja. Kitų mokytojų nelabai žinau, negaliu nieko pasakyti apie jas.

Atsakyti

Gal yra nuomonių apie šias mokytojas:

Nijolė Čiučiulkienė

Rita Jasadavičienė

Živilė Radzevičienė

Džiuljeta Vaičiukynienė

Būčiau labai dėkinga.

Atsakyti

Sveikos mamytes,

mane irgi domina sios mokytojos 

Nijolė Čiučiulkienė

Rita Jasadavičienė

Živilė Radzevičienė

Džiuljeta Vaičiukynienė

Atsakyti

Sveiki teveliai,

renkames ir mes sia mokykla, kadangi arti gyvenama vieta.
Tiesiog is pirmo ispudzio pasimate pliusai, pasimate ir minusai. Galbut pirmas ispudis klaidingas, bet jis toks:
Pliusai - puiku, kad pradinuku mokyklele visai atskiru pastatu nuo vyresneliu. Patiko, kad ner skambuciu, nors tai gal piusai, gal minusai, mokytojos savo nuoziura gali pamokeles ir uztempti (o gal kai kur patrumpinti). Klases turi atskirus poilsio kambarelius.
Dabar minusai, kas liecia mokytojas ir pastebetu minusus ju klasese.
Mokytoja nijole, pasirode gan girezta, bet siaip profesionali mokytoja. Nusistebejima sukele tai, kad poilsio kambarelyje padaryta kazkoks kaip muziejus - tai aisku apribota erdve vaikams issidukti, o maziai jie tikrai nori pabegioti, pakruteti, na kad ko nenuverstu ir patys neuzsiverstu.
Mokytoja Rita, is mokiniu isgirdau labai gerus atsiliepimu, taciau... man uzkliuvo, kad vaikus ,,papirkineja" saldainiais. Kam nieko tokie pakistukai, tai viskas ok. Klase labai sutvarkyta ispuoseleta.
Mokytoja Zivile - patiko kad klaseje sudelioti suolai nestandartiskai, t.y. kaip darbui komandoje, o ne po du ar po viena. Klase kuklesne, bet velgi, manau atiety sulauks taip pat savo eiles remontui, o jei dar prisidetu teveliai, na :) O poilsio kambarys tuscias, tik atrodo buvo staliukas ir keli sedmaisiai - tai is tiesu ir viskas ko reikia vaikams - nepergrustos erdves! Ir pasimakstinimui ir pasedejimui ppriespieciu kasniui nuryti. Kalbinti mokiniai taip pat gerai atsiliepe.

Apie pacia mokykla - labai nustebino motyvacijos egzaminai. Tiesiogine ta zodzio prasme - butent busimiems pirmokeliams. Ar turejo teise toki patikrinima atlikti su vaiku palikimu jiems svetimoje erdveje su svetimais zmonemis, pilnu 45 min isbuvimu ir su 5-iom uzduotim, is kuriu viena - parasyti zodzius: ,,medis, kate (ir dar kazka vaikas sake, bet nepamenu)"? - tai gal mes tuomet is karto ruoskim vaikus ir atveskim i mokyklas jau skaitancius, rasancius, skaiciuojancius :D :D

Atsakyti

Sveiki, norėtumėm sužinoti kokios mokytojos turės pirmokus nuo 2019 m.rudens ? Gal galite papasakoti iš jau besimokančių vaikų tėvelių apie mokyklą, rinkliavas, bendruomenės renginius. Kažkiek informacijos iš komentarų susirinkome, bet norėtume daugiau, nes internetiniame puslapyje mačiau, kad pirmokai mokosi ir Inkaro, ir Romainių padaliniuose.

Atsakyti

Sveiki, 

O gal kas žinote koks tai motyvacinis testas pirmokams bus gegužės 11 dieną? 

Atsakyti

Sveiki, gal galite pasidalinti, kas nuo 2020 tures pirmokelius Romainiuose? ir kaip mokytojos, kaip pats mokymosi lygis, koki motyvacini testa reikejo laikyti?

Atsakyti

Laba diena,

Labai reikia nuomonės apie dabartinių trečiokų mokytojas. Lankome kitą mokyklą, bet norime pereiti arčiau namų, taip pat nebuvome patenkinti mokytojais.

Labai lauksiu bet kokios informacijos :-) :D

Atsakyti