Sian pietums lazanija ir ciliakas.Uzkaiciam vandenuko ir apvardam lazanijos lakstus(1 porcijai 2 lakstai)Isimam lazanija ant lentutes, vandens neispilam, kur vire.I keptuve dedam farso puskili kepam, 3 skilteles cesnako, kepam,dideli svoguna, kepam, 2 tarkuotas morkas, kepimo susidaro apie 20 min.Po to pilam grietineles troskinam kol sutirsteja, salso padazo truputi.Mazdaug puse sio makaluzo atsidedam i sona.Toliau i keptuve dedam nuluptus podorus savo sultyse 2-3, konservuotas pupeles astriame padaze, texikana padazo ir gabaliuka jelapeno.Kai tai atrodo taip.

Tada supilam i ta puoda, kur vire lazanija ir ten pat jau isvire sauja gera ryziu ir dar paverdam 3 min.Po to uzdengiam ir niekam neduodam
O idara kur atsidejom, dar patarkuojam truputi surio suvyniojam, perpjaunam, persmeigiam ir i keptuve trumpam apkepam.Tai tiek naujienu

Ai paskui galim valgyti, kam patinka


Ai dar i troskini reikia cukraus neuzmirsti ideti ir paprikos milteliu.