Juros lydeka,atrodo.
QUOTE(Elena @ 2008 06 11, 08:42)
[color=purple]Šonkauliukai su bulvėmis:Šonkauliukus pamarinuoju, apkepu, dedu į puodą, lauro lapai, daug morkų, bulvių, užpilu sultiniu ir troškinu.
jeeee, kaip skaniai viskas
MAMMKA, kiek tavo cepelinai kainuotų su siuntimu į Londoną?
QUOTE(mammka @ 2008 06 11, 09:12)
Jezus, man prashom, labai noriu
ar praleis JAV pashtas???
QUOTE(Srove @ 2008 06 11, 13:49)
Po to pilam grietineles troskinam kol sutirsteja, salso padazo truputi.Mazdaug puse sio makaluzo atsidedam i sona.Toliau i keptuve dedam nuluptus podorus savo sultyse 2-3, konservuotas pupeles astriame padaze, texikana padazo ir gabaliuka jelapeno.Kai tai atrodo taip.
kas tas jelapenas?
QUOTE(grange @ 2008 06 11, 09:50)

ashtrus pipiriukai..
ash megstu juos marinuotus..Zali per daug ugnim spjaudo
kaip noreciau cipekuuu,bet labai jau tingiu su jais terliotis
O zuvyte,tai reiks kada taip ir isbandyti
Dar suvalgyciau nerytes vysnaiciu
O zuvyte,tai reiks kada taip ir isbandyti
Dar suvalgyciau nerytes vysnaiciu
QUOTE(6663 @ 2008 06 11, 18:57)
ai čia tie, ieškoaju per googlą vaizdų, neišmetė
na jo, jie aštrūs jau geresni..
labas dienas, didžiosios kulinarės
na, ir skanumynų prigaminot
mano patiekaliukai paprasti, bet skanūs labai. tai papasakosiu, ką čia gaminau 
vakar valgiau pusryčius "iš kirvio" - ką turėjau, tą naudojau. pakepinau duonytę keptuvėj ir atvėsus jai, aptepiau avokadu, apibarščiau universaliais prieskoniais
lb skanu buvo, ir sotu (na, kaip man - pusvalandžiui
)

o šiandien vakarienei - kepsniai. išmušiau kiaulienos kepsniukus, pamarinavau juos, prieskoniuose palaikiau, tada apkepiau kiaušinio ir džiūvėsėlių mišinyje. tuo metu, kol kepsniai kepė, bulves pašoviau į orkaitę. baigiant joms kepti, šalia įmečiau kepsniukus, prieš tai juos aptepiau pomidprų padažu + majonezu, tada uždėjau sūrio ir dar padažo. kepiau, kol sūris išsilydė. čia jau kažkada tokius kepsniukus buvau įdėjus, receptas irgi ne mano, o rastas SM platybėse..
valgėm su žirneliais (čia MB), o aš su šviežių daržovių salotom.
vakar valgiau pusryčius "iš kirvio" - ką turėjau, tą naudojau. pakepinau duonytę keptuvėj ir atvėsus jai, aptepiau avokadu, apibarščiau universaliais prieskoniais

o šiandien vakarienei - kepsniai. išmušiau kiaulienos kepsniukus, pamarinavau juos, prieskoniuose palaikiau, tada apkepiau kiaušinio ir džiūvėsėlių mišinyje. tuo metu, kol kepsniai kepė, bulves pašoviau į orkaitę. baigiant joms kepti, šalia įmečiau kepsniukus, prieš tai juos aptepiau pomidprų padažu + majonezu, tada uždėjau sūrio ir dar padažo. kepiau, kol sūris išsilydė. čia jau kažkada tokius kepsniukus buvau įdėjus, receptas irgi ne mano, o rastas SM platybėse..
QUOTE(grange @ 2008 06 11, 18:50)
As ir kaip 6663 naudoju marinuotus, jie man labai gera skoni duoda visokiems tokiems astriems dalykams ir skanu labai i picas, kas megsta astriau.
O dar nusipirkau bet nebandziau austriu padazo, gal kas bandet?kur kaip kada kas?
Aciu mergikes uz pagyrimus

mammka
Ale taviskiui matau ir pasiseke
QUOTE(Srove @ 2008 06 11, 19:53)
Iki amerikos cepai nebent užšaldyti atkeliautų
Limcamca Londone yra lietuviškų patiekalų baras,tik nepamenu kur
MB jalapenus kapoja kaip daržoves
QUOTE(mammka @ 2008 06 11, 11:40)
Iki amerikos cepai nebent užšaldyti atkeliautų
Limcamca Londone yra lietuviškų patiekalų baras,tik nepamenu kur
MB jalapenus kapoja kaip daržoves
pas mus atvirkshciai, mb ni nin ni
del ciapu- na, gyvenu labai lietuvishkoj valstijoj, tai kertam juos daznai..ir kavinese ir namie
vakarienie...
korbonadinė mėsytė pamarinuotsaa su prieskoniukais,majonezu bei kečiupu..kepta apie val orkaitej ant 200...tuo pačiu šautos bulvės orkaitin...ir keptos tiek pat laiko...prieskoniukai druskyte ir krapai
iškepus mėsytej uždėjau sūrio ir dar kelias min kepiau...skanaus

korbonadinė mėsytė pamarinuotsaa su prieskoniukais,majonezu bei kečiupu..kepta apie val orkaitej ant 200...tuo pačiu šautos bulvės orkaitin...ir keptos tiek pat laiko...prieskoniukai druskyte ir krapai









