Jamu visus bulvinius blynus!
O pas mane siandien pietus is likuciu, kazkaip staiga visos atsargos issibaige.  

 Taigi, gaminame taip:
Is pradziu inirtingai ieskome, ar dar turime bent kelias bulves.  

  Rade apsidziaugiam,  

 supjaustom su morkom ir svogunais, viska sumaisom su farso likuciais (na, ne daugiau kaip 100 g  

 ). Paprieskoniuojam, sudedam i forma, uzpilam kazkiek vandens. Ieskom salytuve kiausiniu,  

 randam tik putpeliu - irgi labai gerai! 

 Pjaustom suri (plonai - kad uztektu!), isdeliojam ant darzoviu. Pasiimam majonezo buteliuka, gramdom gramdom gramdom is jo majoneza, gerai iskrapstom is buteliuko ilinkimu, nes ir taip mazoka. 

 Majoneza isplakam su kiausiniais, pilam i forma ant virsaus. I orkaite - ir kepam apie 40 min. prie 200C.
Gavosi visai skanu.  
 Cia vaizdas is virsaus:

Cia is "uzpakalio" : 
 
O cia skerspuvis: