siandienos patiekalai:
***pas mus vadinamas "Bigos"
rauginti kopustai troskinami su mesos gabaliukais, dziovintais grybais, si karta dar pievagrybiu buvo, vynu ir valgem su net nezinau kaip juos pavadinti, zodziu bandukem is virtu bulviu+krakmolas

*** farsiruoti sparneliai (ju pati nedariau, atsivezem lauktuviu is vestuviu)
sparneliai nukauleti, atsargiai, kad pasiliktu sveika odele, mesa sumalta su grybais, priprieskoniuota ir sukista atgal, graziai prikimsta ir su smeigtumais uzsmaigstytas sparnelio galas, kepta orkaiteje, valgeme vel su bandukem, pomidorais, svogunais ir grietine

darbo nemazai, bet tikrai paivairina stala, o ir 2 sparneliu tokiu kimstu perakis, kokie sotus
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            ***pas mus vadinamas "Bigos"
rauginti kopustai troskinami su mesos gabaliukais, dziovintais grybais, si karta dar pievagrybiu buvo, vynu ir valgem su net nezinau kaip juos pavadinti, zodziu bandukem is virtu bulviu+krakmolas

*** farsiruoti sparneliai (ju pati nedariau, atsivezem lauktuviu is vestuviu)
sparneliai nukauleti, atsargiai, kad pasiliktu sveika odele, mesa sumalta su grybais, priprieskoniuota ir sukista atgal, graziai prikimsta ir su smeigtumais uzsmaigstytas sparnelio galas, kepta orkaiteje, valgeme vel su bandukem, pomidorais, svogunais ir grietine

darbo nemazai, bet tikrai paivairina stala, o ir 2 sparneliu tokiu kimstu perakis, kokie sotus
QUOTE(davija @ 2008 06 25, 14:29)
Merginos gal kas prisimenat padažiuką prie šašlykų, nebeprisimenu net kas buvo įdėję 
 Žodžiu atrodė labai skanus:pomidorų padažas, svpgūnai, lygtai marinuoti agurkukiai o kas dar nepamenu?
Aš darau tokią marmaliuzę
Majonezas, grietinė, pomidorų padažas, krapai, agurkas marinuotas (aš tarkuoju), išspaudžiu biški česnako
QUOTE(davija @ 2008 06 25, 13:29)
mano ideti buvo is svieziu, senu jau seniai nebenaudoju
QUOTE(davija @ 2008 06 25, 11:29)
Merginos gal kas prisimenat padažiuką prie šašlykų, nebeprisimenu net kas buvo įdėję 
 Žodžiu atrodė labai skanus:pomidorų padažas, svpgūnai, lygtai marinuoti agurkukiai o kas dar nepamenu?
Nezinau kas,bet as irgi darau toki:smulkiai pjaustytas pomidoras,sviezias agurkas,svogunai,cesnakai,petrazoles,krapai ir viskas su kecupu.
Oi,Neryte,kaip pas tave skanu,tie sparneliai tai sueitu dabar,bet darbo tai tikrai daugokai,turbut nepasirysiu daryt,kad kas padarytu...
                Neryte, gerai, kad pas mane jau troškinasi kopūstai, būtum ir tu į akį gavus  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 25, 15:28)
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2008 06 25, 14:34)
Aš darau tokią marmaliuzę  
 
Majonezas, grietinė, pomidorų padažas, krapai, agurkas marinuotas (aš tarkuoju), išspaudžiu biški česnako
 Vyras tai valgo ir su duona  
 
Majonezas, grietinė, pomidorų padažas, krapai, agurkas marinuotas (aš tarkuoju), išspaudžiu biški česnako
Skanu labai
                As cia po senus receptus truputi landzioju. Ar galetu kas nors is virtuves asu pasakyti, kaip padaryti bulves kaip sitoje Sroves nuotraukoje:

O orkaitej galima toki rezultata gauti?
 Ruosiuosi sauti kepsni, o jei dar salia bulviu prideciau? kiek laiko keptu?  
 
Zinau, kad daugumai mano klausimai juokingi, bet man jie - labai rimti.
  
  
                
                                    
                
                
                
            
O orkaitej galima toki rezultata gauti?
Zinau, kad daugumai mano klausimai juokingi, bet man jie - labai rimti.
QUOTE(Nikki N @ 2008 06 25, 16:26)
As cia po senus receptus truputi landzioju. Ar galetu kas nors is virtuves asu pasakyti, kaip padaryti bulves kaip sitoje Sroves nuotraukoje:
O orkaitej galima toki rezultata gauti?
 Ruosiuosi sauti kepsni, o jei dar salia bulviu prideciau? kiek laiko keptu?  
 
Zinau, kad daugumai mano klausimai juokingi, bet man jie - labai rimti.
  
  
O orkaitej galima toki rezultata gauti?
Zinau, kad daugumai mano klausimai juokingi, bet man jie - labai rimti.
Ale jetus, kiek skanumynu
Einu jau seilinuka uzsiristi
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 06 25, 12:44)
Šventes praleidome gamtoje,  Mb prigaudė žuvies, taigi mūsų vakaryksštė vakarienė keptuvėje kepti ešeriai su šviežiomis bulvėmis ir salotomis 
 
Žuvytę visą dieną palaikiau su žuvies prieskoniais, pipiriukais, druska. Paskui apvoliojau miltuose(į miltus visada įberiu šiek tiek prieskonių, plutelė skanesnė gaunasi) ir kepiau keptuvėje ant silpnos ugnies.
 

Žuvytę visą dieną palaikiau su žuvies prieskoniais, pipiriukais, druska. Paskui apvoliojau miltuose(į miltus visada įberiu šiek tiek prieskonių, plutelė skanesnė gaunasi) ir kepiau keptuvėje ant silpnos ugnies.

o tu taip kepi su visa galva
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 25, 14:34)

darbo nemazai, bet tikrai paivairina stala, o ir 2 sparneliu tokiu kimstu perakis, kokie sotus
o kas ten tie balti šone?
QUOTE(Ingule20 @ 2008 06 25, 14:28)
QUOTE(grange @ 2008 06 25, 16:32)
o kas ten tie balti šone?
nezinau apie ka klausi? kaip ir rasiau nuotraukoj matosi pomidoras, svogunas, grietine, sparneliai ir kleckai
QUOTE(Elena @ 2008 06 25, 10:17)
kokie gundantys tie blynukai, niam niam...
    








