As irgi turiu rausti linkusia veido oda (ypatingai lauke ar kondicionuojamose patalpose). Susigadinau ja LT, ir netgi labai gerai pamenu, kuria ziema (lauke budavo -15, darbo patalpose - +25). Tai va, nuo tos ziemos ir kankinuosi (jau 3m.). Pas gydytoja nebuvau, todel nezinau, ar man jau rozine, ar jos pradzia, ar tai visai nieko bendro neturi su ta liga. Bet mano kosmetologe (as ne LT) pasiule rinktis kremus jautriai, suerzintai, linkusiai i raudonuma odai. Pabandziau Avene, labai tiko, situacija is tiesu pagerejo. Ji (kosmetologe) man paaiskino, kad yra nemazai zmoniu, kurie turi alergija augaliniui aliejui, kuris ieina i kremu sudeti. Todel tokiu kremu man reiketu vengti. Pas gydytoja kreiptis nesiule, ir ligos ji pati neizvelge.
Kazkokiu panasiu kremu turi Uriage. Trukumas, kad ju nera daug, todel kyla problemu, kai baigiasi vienas kremas, o tokio pacio pirktis nebesinori.
Visai neseniai surizikavau pasitepti veida NUXE kremu, ir vel gavau ta pati rezultata - raudona, linkusia i sausuma oda. Odos nepersti ir raudonis is karto neismusa, tik po kurio laiko, todel ne visuomet paprasta suprasti, kad tai alergija.
Tai vat tokia mano patirtis.
QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 26, 13:02)
sweikos paneles
tai wat turiu ir as ta beda,oj kiek wisokie "daktarai man ja gyde" ir zinot kol pati nesigriebiau kazko daryt nieks nepadejo,pirmiausias mano geras zingsnis buwo pas wiena odos daktare kaune,superine gyditoja,i nieka pro pirstus neziuri,isiwaizduokit,be eiliu per diena man wisus imanomus tyrimus padare,tiesiog paeme uz rankos ir per kabinetus perwede
pries pusantru metu ji man pasiule RUBORIL SPF15 (apie 40lt)deja jis man buwo silpnokas,nes ta rupuze raudonlige gan gerai buwo isiwaziawus
tada wisai neseniai isejo EUCERIN linija raustanciai weido odai (apie 60lt) drekina nerealiai,rauswuma mazina bet netaip kaip noretus
tada pameginau AWENE,na man netiko,labai dziowino
,o dabar isbandziau Rasos krema (29lt) rezultatas nerealus
nuo to laiko kaip tepu,jau kokie du menesiai,tik pora kartu weidas stipriau buwo paraudes,bet to kas darydawos anksciau tikrai neber,siulau pamegit
http://www.jautrioda...view.php?id=565

tai wat turiu ir as ta beda,oj kiek wisokie "daktarai man ja gyde" ir zinot kol pati nesigriebiau kazko daryt nieks nepadejo,pirmiausias mano geras zingsnis buwo pas wiena odos daktare kaune,superine gyditoja,i nieka pro pirstus neziuri,isiwaizduokit,be eiliu per diena man wisus imanomus tyrimus padare,tiesiog paeme uz rankos ir per kabinetus perwede

http://www.jautrioda...view.php?id=565
Sveikos, mergaites

zinau, kad sita zinute laaaaaabai sena, bet visgi, gal dar yra galinciu suteikti informacijos kur rasti sita auksine gydytoja...?

Raudonus skruostukus turiu ko gero nuo vaikystes... ir net nezinau kas tai - ar rozine ar dar koks velnias, bet man jie buna raudoni istisai - nepaisaint temperaturu svyravimo ar kitokiu salygu. Jauciu, kad visas sitas reikalas vis dar progresuoja ir bijau, kad greitai atrodysiu, kaip alkoholike-profesionale

Pas gydytojus ir kosmetologus del sitos problemos dar nesikreipiau, nes turiu daug didesniu problemu, kurios uzgozia sita. Bet dabar susimasciau, gal visgi verta... Kur jus patartumete kreiptis?

Pabandykit Bioderma Sensibio AR kremuka - kremas nuo paraudimo. Labai neblogas, be dazomuju, kvapniuju medziagu, be parabenu. Vaistineje duoda megineliu.
Kremas skirtas jautriai, sudirgusiai odai, ramina, mazina raudonio intensyvuma ir stiprina kraujagysliu sieneles. Aktyviuju raminamuju ingredientu misinys akimirksniu sumazina paraudima, karscio pojuti. Rosativ kompleksas tuoj pat veikia faktorius, pleciancius odos kapiliarus ir silpninancius kraujagysliu sieneles. Drekinamuju savybiu turincios sudedamosios dalys suteikia odai komforto jausma. Reguliariai naudojant sumazina raudonio intensyvuma. Kremas puikiai toleruojamas, uztikrina greitus ir ilgai isliekancius rezultatus
Kremas skirtas jautriai, sudirgusiai odai, ramina, mazina raudonio intensyvuma ir stiprina kraujagysliu sieneles. Aktyviuju raminamuju ingredientu misinys akimirksniu sumazina paraudima, karscio pojuti. Rosativ kompleksas tuoj pat veikia faktorius, pleciancius odos kapiliarus ir silpninancius kraujagysliu sieneles. Drekinamuju savybiu turincios sudedamosios dalys suteikia odai komforto jausma. Reguliariai naudojant sumazina raudonio intensyvuma. Kremas puikiai toleruojamas, uztikrina greitus ir ilgai isliekancius rezultatus
QUOTE(Ashtrri @ 2009 03 25, 11:21)
Man lygiai tas pats. Nuo vaikystes lydejes mociuciu dziugesys, su metais perejes i diskomforta. Isbandziau mase ivairiausiu kremu, tepalu... (Avene, Clinique, Rozex...) Vienintelis, kuris apmazina raudoni - kremas Lierac apaisante. Fantastiskas kremas. Ir kiek pastebejau, dar nei vieno blogo atsiliepimo apie ji, vien geri.
Pritariu

QUOTE(cariel17 @ 2009 08 07, 16:37)
Pritariu
be galo geras, kiek naudoju - vis geriau. Dabar dar biski atpigo, tai visai fantastika 

O kur galima isigyti sio kremo ir kokia jo kaina?

QUOTE(gretka @ 2009 03 31, 18:38)
Turiu ta pačią bėdą jau seniai. Daug priemoniu, vitaminu išbandžiau. Procesą pristabdo, bet atgal gi nesukiši tų kapiliarų. Todėl naikinu juos lazeriu. Yra Vilniuje tokia įmone "Navana"(netoli medicinos diagnostikos centro). Tel. 8 686 12243.Pasiskambini, užsiregistruoji ir išeini po procedūros laaaaaabai raudonu veidu, ber kitą dieną matai puiku rezultata. Jei išsiplėtę kapiliarai visam veide, tai kainuos 300lt. Jei tik nosytė- 100lt. Bet 1 procedūros gali neužtekti. Man reikėjo 2 apsilankymų(po 2 sav. galima pakartot)Pirma kartą kapiliarus naikinau prieš 2 ar tris metus. Dabar vel išlindo. Susitvarkiau ta bjaurų dalykaą ir vel kelis metus vargo nematysiu. Bet jau apsaugini nuo saules visada tepu, priemones specialias naudoju.Ko nedariau- tai niekada negėriau antibiotiku kelis mėnesius. Man atrodo, kad neverta luošinti imuninės sistemos del veido skaistumo. Bet čia tik mano nuomonė.
intike tokios nerandu....
ar islindo toje pacioje vietoje?

Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2009 08 10, 19:30)
visi kremai - fikcija, be lazerio pagalbos cia deja nekas. Tad nemeskite pinigu veltui.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 12, 07:42)
intike tokios nerandu....
Papildyta:
visi kremai - fikcija, be lazerio pagalbos cia deja nekas. Tad nemeskite pinigu veltui.

Papildyta:
Na as dideles bedos dar neturiu,pas mane zandukai rauduonuoja tik nuo karscio arba salcio,taigi noreciau naudot koki krema kuris mazintu ta raudoni

QUOTE(white kitty @ 2009 08 12, 09:15)
Na as dideles bedos dar neturiu,pas mane zandukai rauduonuoja tik nuo karscio arba salcio,taigi noreciau naudot koki krema kuris mazintu ta raudoni 

man nuo tokio laikino raudonio padejo Avene kremas anti rouge berods.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 12, 08:33)
man nuo tokio laikino raudonio padejo Avene kremas anti rouge berods.
O jis zalios spalvos? As siuo metu renkuosi tarp zaliu Iwostin Capillin ir Avene

Mano mama turi tokią problemą su veido oda. Tai ji daug metų kankinosi, daug ką išbandė, bet jai padėjo (nuėmė raudonį, padarė skaisčią odą) Gatineau kremas iš Marine daugiau informacijos čia taip pat naudoja šitą irgi daugiau info čia
Pati pamačiau kaip mamai padėjo, nuėmė raudonį, išlygino veiduką. Nereikia nieko daugiau tepti, poveikis nerealus. Aš pati iš Gatineau sau turiu nusipirkusi savo mišriai odai skirtą kremą. Labai patenkinta.

Pati pamačiau kaip mamai padėjo, nuėmė raudonį, išlygino veiduką. Nereikia nieko daugiau tepti, poveikis nerealus. Aš pati iš Gatineau sau turiu nusipirkusi savo mišriai odai skirtą kremą. Labai patenkinta.

aš jau susitaikiau su ta mintimi, kad mano nosis visad bus raudona, tad ieškausi minimalių būdu kaip šią problemą apgauti. Noriu išvengti dar didesnio raudonio. Pastebėjau, kad per šiuos metus kaip niekad tai išryškėjo. O rudenį ir žiemą gi pastoviai užsidengusi nosies nevaikščiosi
Noriu užmaskuoti ir apsaugoti odą. Kokią pudrą reiktų naudoti, kad neprisišaukt didesnės problemos? girdėjau, kad pudros, savo sudėtyje turinčios vandens, nėra gerai. Ar geriau pinigus investuoti į tam skirtą kremą? nors jų poveikiu nelabai pasitikiu.

Noriu užmaskuoti ir apsaugoti odą. Kokią pudrą reiktų naudoti, kad neprisišaukt didesnės problemos? girdėjau, kad pudros, savo sudėtyje turinčios vandens, nėra gerai. Ar geriau pinigus investuoti į tam skirtą kremą? nors jų poveikiu nelabai pasitikiu.