Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

QUOTE(begike @ 2010 02 18, 22:47)
dar norejau paklausti, kokiu vandeniu jus plaunat veida? is krano ar virintu? Ir po kiek laiko jum praeina paraudimas, ar isvis nepraeina?  ax.gif

Kuri laika prausdavau su zoleliu nuoviru, bet labai ilgai uztrunka terliotis smile.gif , dabar plaunu is krano...nieko blogo nevyksta, atsikeliu, tai kaip is pieno plaukusi biggrin.gif , bet idenojus parausta (bet nera taip, kad atsisedus jausciau kaip man kaista (iskyrus, stresines situacijas biggrin.gif ). O del rozines atsiradimo, tai kaip supratau net nera istirtos visos priezastys, gali nulemti daug faktoriu, tokiu kaip - stresas, persikaitinimas sauleje, genetinis paveldimumas, nesaikingas kosmetikos naudojimas....
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 18, 22:47)
dar norejau paklausti, kokiu vandeniu jus plaunat veida? is krano ar virintu? Ir po kiek laiko jum praeina paraudimas, ar isvis nepraeina?  ax.gif

Man liepe neplauti su vandeniu ir muilu bigsmile.gif Tik losijonais pieneleis Jokiu budu losijonas kad butu nespirituotas
Foto neiseina nieko nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 18, 16:55)
As nezinau ar cia is viso surista viskas, kas man prasidejo. Man staigiai atsirasdavo ryskios raudonos demes ant zandu, ant ranku, kaklo...ir staigiai, uz kokios valandos praeidavo. Pageriau antialerginiu vaistu ir daugiau nepasikartojo, bet tose vietose liko svelniai rozines spalvos zandukai. Kuri laiko jie nekaito, nieko, gyvenau kaip anksciau. Bet va pries kokius pora men. pradejo kaisti ir persteti.. arcia gali buti tik sutapimas ta dilgeline ir rozine?
Del berimu tai rosacea budinga, kai pereina i trecia stadija, nepanikuokit del tu augliu, cia gali buti tokie spuogiukai, mazgeliai, jie budingi rosacea. Bet aisku kad butu ramiau, geriau dar pasikonsultuot su daktaru.

as irgi esu girdejus ir giminej yra buve atveju, kai roze isgyde pati paprasciausia bobulka. Duoda miltais tas vietas pabarstyti ir praeina.

Kazkur skaiciau, kad reik antibiotikus 5 kart per metus gert  blink.gif  ar tai butina? Jum palengveja simptomai, kai isgeret antibiotikus? Kaip dabar? Po kiek laiko pasikartoja/nepasikartoja tie raudonumai?  4u.gif

Kol geriau antibiotikus tai buvo neblogai, atsirasdavo vienas kitas spuogas. Jau praejo menuo kai negeriu, na palyginus su vasara tai neblogai veidas atrodo, irgi vienas kitas spuogas atsiranda. As nuo liepos menesio 3 kartus geriau Doksiciklina: liepos men. 10 dienu, spali 20 dienu, ir nuo lapkricio 3 men. Veida tepiau Elidel, Skinoren, Finacea, Eritromicin, Metranidazol tepalais. Nuo spalio iki dabar tepu Rozex. Mano veidas vasara atrode tikrai tragiskai doh.gif , apiejau daug gydytoju. Dabar jau toks aprimus veidas, bet zandai nuo tu spuogu raudoni liko. Rytoj dienos sviesoje padariusiu nuotrauka ir idesiu, aisku nezinai kokia bus kokybe, nes fotikas neprofesionalus. Tai dabar eksperimentuoju su kremais, kol kas isbandziau Iwostin ir Eucerin kremus mazinancius raudoni. O Vitela sakot, kad irgi mazina? g.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 02 18, 21:47)

Kol buvo stipriai isbertas, tai ploviau su virintu arba mineraliniu vandeniu. Dabar plaunu is krano.
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 02 18, 22:32)
Man liepe neplauti su vandeniu ir muilu bigsmile.gif Tik losijonais pieneleis Jokiu budu losijonas kad butu nespirituotas
Foto neiseina nieko nesimato g.gif

kokius 2 kartus per savaite as plaunu Iwostin firmos prausikliu alergiskai odai, galva plaunu tik vaikisku sampunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 18 vasario 2010 - 22:46
Dar zinau kad galima plauti vandeniu ir ipilti pieno Irgi gerai bet as nepernesu pieno kvapo
Atsakyti
Kaip jūs tepet su ta Vitela ar pirmom dienom jum nebuvo pablogeja? Ir isai taip sunkiai nusiplauna g.gif ? Man atrodo kad man dar daugeu isriskejo tie spogiukai ir raudonis net i melinuma Nezinau as jau stresuoju verkt norisi doh.gif verysad.gif Nors gyd sake kad keleta dienu gali pablogeti g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na va idedu savo grozi, pakomentuokite prasau, nors nuotraukose ne taip riskiai matosi verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ziūrint labai jau panasu pas mane O pas jus tas vienas zadandas kaip ir pabertas toks daugiau? g.gif Nes pas mane tai vienas kitas su beda Panasu panasu g.gif na givai dar truputi kitaip jauciu atrodo Nu man nesigauna foto dar bandysiu bet daba prisitepiau su ta Vitella tai balta
Ir jum ilgai tai tesesi ?Kuo gydet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 19 vasario 2010 - 12:03
QUOTE(gosas @ 2010 02 19, 11:57)
Na ziūrint labai jau panasu pas mane O pas jus tas vienas zadandas kaip ir pabertas toks daugiau? g.gif Nes pas mane tai vienas kitas su beda Panasu panasu g.gif na givai dar truputi kitaip jauciu atrodo Nu man nesigauna foto dar bandysiu bet daba prisitepiau su ta Vitella tai balta
Ir jum ilgai tai tesesi ?Kuo gydet?

Saip viskas biski ryskiau atrodo nei nuotraukoj. Kazkaip paskutiniu metu spuogai atsiranda tuoj pacioj vietoj, vienas ant kito (barzdoj matosi), salia nosies irgi daugiau paraudes ir toj vietoj daugiau beria verysad.gif 21 puslapi paskaitykit mano istirija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 19 vasario 2010 - 12:36
Va radau dar toki straipsniuka ir iskaiciau kad gali buti susieja ir su estrogenais doh.gif Pirmyn pas gera gine Reike jieskoti visur priezasties g.gif Na ten man patiko tam straipsni
http://www.iwostin.l...mode=view&id=20
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 19, 11:46)
Kaip jūs tepet su ta Vitela ar pirmom dienom jum nebuvo pablogeja? Ir isai taip sunkiai nusiplauna g.gif ? Man atrodo kad man dar daugeu isriskejo tie spogiukai ir raudonis net i melinuma Nezinau as jau stresuoju verkt norisi doh.gif  verysad.gif Nors gyd sake kad keleta dienu gali pablogeti g.gif

as nepastebejau pablogejimo, man jo nebuvo schmoll.gif
As plaunu su svelniu prausikliu, tai normaliai nusiplauna. O antibiotiko neskyre? Gal reiktu pagert, jei niekas nepadeda.. g.gif

Beje, jei jum pradejo serpetot ir labai sauset oda (gydytoja sake, kad gali taip buti nuo vitellos), naudokit ryte koki kita krema, raminanti, mazinanti uzdegima, drekinanti, o nakciai tepkit vitella. Jei du kart tepat tik vitella, tai aisku gali pabloget.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 19 vasario 2010 - 13:20
Na as tik antra diena tepu tai kaip gyd sake kad gali pora dienu pablogeti o po to geres tai dar palauksiu pora dienu Nezinau net koki krema dar pavartoti nes daugelis netinka schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif Antibijotiku neskyre verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 19, 13:35)
Na as tik antra diena tepu tai kaip gyd sake kad gali pora dienu pablogeti o po to geres tai dar palauksiu pora dienu Nezinau net koki krema dar pavartoti nes daugelis netinka schmoll.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Antibijotiku neskyre verysad.gif  verysad.gif

Avene Cicalfate pabadykit mirksiukas.gif Jis skiriamas net po operaciju, sutrukusiai, pazeistai odai, galima ir kudikiam mirksiukas.gif
Atsakyti