QUOTE(begike @ 2010 02 18, 16:55)
As nezinau ar cia is viso surista viskas, kas man prasidejo. Man staigiai atsirasdavo ryskios raudonos demes ant zandu, ant ranku, kaklo...ir staigiai, uz kokios valandos praeidavo. Pageriau antialerginiu vaistu ir daugiau nepasikartojo, bet tose vietose liko svelniai rozines spalvos zandukai. Kuri laiko jie nekaito, nieko, gyvenau kaip anksciau. Bet va pries kokius pora men. pradejo kaisti ir persteti.. arcia gali buti tik sutapimas ta dilgeline ir rozine?
Del berimu tai rosacea budinga, kai pereina i trecia stadija, nepanikuokit del tu augliu, cia gali buti tokie spuogiukai, mazgeliai, jie budingi rosacea. Bet aisku kad butu ramiau, geriau dar pasikonsultuot su daktaru.
as irgi esu girdejus ir giminej yra buve atveju, kai roze isgyde pati paprasciausia bobulka. Duoda miltais tas vietas pabarstyti ir praeina.
Kazkur skaiciau, kad reik antibiotikus 5 kart per metus gert

ar tai butina? Jum palengveja simptomai, kai isgeret antibiotikus? Kaip dabar? Po kiek laiko pasikartoja/nepasikartoja tie raudonumai?
Kol geriau antibiotikus tai buvo neblogai, atsirasdavo vienas kitas spuogas. Jau praejo menuo kai negeriu, na palyginus su vasara tai neblogai veidas atrodo, irgi vienas kitas spuogas atsiranda. As nuo liepos menesio 3 kartus geriau Doksiciklina: liepos men. 10 dienu, spali 20 dienu, ir nuo lapkricio 3 men. Veida tepiau Elidel, Skinoren, Finacea, Eritromicin, Metranidazol tepalais. Nuo spalio iki dabar tepu Rozex. Mano veidas vasara atrode tikrai tragiskai

, apiejau daug gydytoju. Dabar jau toks aprimus veidas, bet zandai nuo tu spuogu raudoni liko. Rytoj dienos sviesoje padariusiu nuotrauka ir idesiu, aisku nezinai kokia bus kokybe, nes fotikas neprofesionalus. Tai dabar eksperimentuoju su kremais, kol kas isbandziau Iwostin ir Eucerin kremus mazinancius raudoni. O Vitela sakot, kad irgi mazina?
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 02 18, 21:47)
dar norejau paklausti, kokiu vandeniu jus plaunat veida? is krano ar virintu? Ir po kiek laiko jum praeina paraudimas, ar isvis nepraeina?
Kol buvo stipriai isbertas, tai ploviau su virintu arba mineraliniu vandeniu. Dabar plaunu is krano.
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 02 18, 22:32)
Man liepe neplauti su vandeniu ir muilu

Tik losijonais pieneleis Jokiu budu losijonas kad butu nespirituotas
Foto neiseina nieko nesimato
kokius 2 kartus per savaite as plaunu Iwostin firmos prausikliu alergiskai odai, galva plaunu tik vaikisku sampunu.