Sveikos. Na vakar pagaliau prisiruosiau ir apsilankiau GK klinikoje pas gyd. Grigaitiene. Aptarnavimas labai malonus laukti reikejo gal tik kokias 5 min. tai va diagnozavo rozinius spuogus (cia tas pats kas rozine)

o as kadangi jau 30 meteliu turiu tai man labai keista buvo, sakau paauglysteje jokio spuogelio, o dabar se tau. Nu ji labai issamiai man paaiskino kad cia letine liga ir islenda tam tikru momemtu. Nu tai mes taip gvildenom tas priezastis apie 30 min(nezinau kiek laiko ten pacientui skiriama), kad ir issiaiskinom jog tai bus nerviniu pagrindu. Nes po gimdymo kai islindo, tai ir nebesulenda zaraza

Na prirase ji man vaistuku, rekomendavo kremuku. Tiesiog ne viena, bet visa sarasa pateike atspauzdinusi, sako ne visiems tinka, tai issirinksi kas tau geriausiai. O paskui prasnekom apie lazeri ir IPS. Nu kainos tai ten kandziojasi ir ji su tuo sutiko, todel nepirso man ju darytis. Bet sake po proceduru kurso 2-3 pagerejimas 70 %, tai nuskambejo viliojamai. O taip pat rode acne gydymo rezultatatus, tai vaikeli spuogu ne zymes, kai kur ir randeliai issilygine, kaip nebuve ir tai panaikinta visam laikui. Taip pat rode ir roziniu spuogu gydymo rezultatus, tai po 3 proceduros, buvo matyti zymus pagrazejimas (na ten moteriskei visas veidas buvo apimtas papulemis, pustulemis, pulineliais, paraudimu fone, net ir kakata, zodziu sveikos vietos nebuvo

), o po 4 proceduros foto neturejo. O dar vienai moteriskei tai sake laabai geri rezultatai buvo, bet foto neturejo

O siaip tai girdejau, kad GK klinikoje galima issimoketinai atsiskaityti, tai vienu metu tai nekerta per pinigine.
Na dabar prirase tris tepaliukus, kuriais reikia tepti kas vakara. Tai ziuresiu koks bus efektas. Kol kas tik antra vakara antru tepalu tepiausi, aisku deginimo ir niezejimo buvo, bet ant virsaus uztepiau drekinancio kremuko ir nuejau miegoti. Tai nezinau kiek dar ten niezejo

O vaistai tokie: ROSEX, SKINOREN, VITEL. O kremuku srasas irgi netrumpas, bet parasysiu veliau, nes vaikai atsikele tai reik eit ju rengt ir tvarkyt