Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 03 30, 18:24)
man demes atsirasdavo. ir ziaurios nuo naturalios. o kas liecia bioderma, tai snd prasiau megineliu, neduoda, tipo neturi. tai nusipirksiu, maciau eurovaistinej akcija db 40lt. jau kiek pinigu as ant tu kremu ismetus.

kita karta i oza bandykit, ten visada duoda, ka turi; o kitose as retai ka gaunu, pacios issidalina g.gif
Atsakyti
[quote=begike,2010 03 30, 18:56]
Sveikos 4u.gif As ir toliau "knisu" savo organizma, nenurimsiu turbut, kol galutinai taskus nesusideliosiu, einu tirtis doh.gif
pasakys tada kad linkusi rausti arba alergija ax.gif

Nzn, man pvz. argano, alyvuogiu aliejus, tai lb tinka, ryte oda svelnut svelnutele, o grynai naturalios kosmetikos, nlb esu bandziusi, ai, dar Karaliunaites mamos turiu, bet issitepus gali iskart eit blynu kept biggrin.gif , taip pat nealergizavo ir reagavo gerai g.gif, tik poveikio nlb pastebejau blush2.gif , o sensibo AR, jo, yra parabenu doh.gif , jei jau vadinas dermatologine kosmetine linija, tai galetu tokiu medziagu kaip parabenai bent nenaudot schmoll.gif

Beje, kokias priemones naudojat tokiai odai valyt, as jau simtas metu nedariau jokiu pylingu ir valymu, bet T zona jau kaip ir reikalautu valymo, bijau sudirgint, spaudyt rankom taip pat nenoriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 30 kovo 2010 - 18:36
QUOTE(begike @ 2010 03 30, 18:30)
kita karta i oza bandykit, ten visada duoda, ka turi; o kitose as retai ka gaunu, pacios issidalina  g.gif

as is kauno smile.gif
Papildyta:
[quote=Nesė,2010 03 30, 18:31]
Sveikos 4u.gif As ir toliau "knisu" savo organizma, nenurimsiu turbut, kol galutinai taskus nesusideliosiu, einu tirtis doh.gif
pasakys tada kad linkusi rausti arba alergija ax.gif

Nzn, man pvz. argano, alyvuogiu aliejus, tai lb tinka, ryte oda svelnut svelnutele, o grynai naturalios kosmetikos, nlb esu bandziusi, ai, dar Karaliunaites mamos turiu, bet issitepus gali iskart eit blynu kept biggrin.gif , taip pat nealergizavo ir reagavo gerai g.gif, tik poveikio nlb pastebejau blush2.gif , o sensibo AR, jo, yra parabenu doh.gif , jei jau vadinas dermatologine kosmetine linija, tai galetu tokiu medziagu kaip parabenai bent nenaudot schmoll.gif
[/quote]
nu pabandysiu as ta sensibio AR nusipirkti ryt, tikiuosi tiks. siaip mano teta turejo dermatita kazkoki, tai daug metu ten jai dermatologe rase kazkoki tepala, o kai nuejo pas kita, tai ta kazka is biodermos pasiule ir netgi issigyde.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 03 30, 19:34)
as is kauno smile.gif
Papildyta:

nu pabandysiu as ta sensibio AR nusipirkti ryt, tikiuosi tiks. siaip mano teta turejo dermatita kazkoki, tai daug metu ten jai dermatologe rase kazkoki tepala, o kai nuejo pas kita, tai ta kazka is biodermos pasiule ir netgi issigyde.

Siaip pats kremas man labai patinka, tik dabar arteja vasara, o sensibo AR be filtro...yra kitas Biodermos su filtru, bet taip pat skirtas raustanciai odai, kaip jau ir minejau jis su spalva mirksiukas.gif, tai dar truputi ir pamaskuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 03 30, 19:14)
Siaip pats kremas man labai patinka, tik dabar arteja vasara, o sensibo AR be filtro...yra kitas Biodermos su filtru, bet taip pat skirtas raustanciai odai, kaip jau ir minejau jis su spalva mirksiukas.gif, tai dar truputi ir pamaskuoja mirksiukas.gif

kol pas mane si problema katik atsiradusi, tai tikiuosi tas sensibio AR pades, ir nereiks nieko papildomai teptis nuo saules..
Atsakyti

as irgi. Kai tik isbandau naturalia, netinka, metu i sona, pradedu vel dermatologine naudot, bet vel prabunda kazkas ir kapsi ant smegenu, kad tureciau naturalia naudot, be chemijos...tik beda, kad veidui jos atsirinkti negaliu, o dabar ir nenoriu, nes bijau, kad blogiau nebutu

Man lygiai tas pats, naturalu turbut, kad panaudojus kuri laika naturalia, jauti nuodemia chemija ant veido tepdama biggrin.gif
Kiek domejausi kas tinka is naturaliu priemoniu, tai butu pelargoniju hidrolatas ("Taip pat pelargonijų hidrolatas tinka esant įvairiausiems odos raudonumams: sutrūkinėjusiems kapiliarams, raudonei (kuperozei), rožinei.")
puiklapiu aliejus ("nepamainomas išsiplėtus veniniams ir arteriniams kapiliarams (kuperozėms);")
Is vis kiek skaitinejau apie rozine, perioralini dermatita, kuri turejau, naturali kosmetika siom bedom tik pagelbetu, nes rozine gali itakoti per didelis chemines kosmetikos vardojimos, tai as kazkaip vis linkstu prie tos naturalios. ax.gif
Atsakyti
Pasiskambinau i Vilniaus Universiteto vaistine, ten Elidel parduoda-gali isspausti 5g, kainele 24lt ir parduotu be recepto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 31 kovo 2010 - 11:10
QUOTE(AZURA @ 2010 03 31, 11:51)
Pasiskambinau i Vilniaus Universiteto vaistine, ten Elidel parduoda-gali isspausti 5g, kainele 24lt ir parduotu be recepto

tai va, ir seskines vaistineje kiek zinau taip galima padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as pasidomejau Kaune niekur maziau nera ir ziurejo vaistininkes kompe ispakavimo po 7g nera tokio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 31 kovo 2010 - 15:01
QUOTE(Nesė @ 2010 03 30, 18:31)
Beje, kokias priemones naudojat tokiai odai valyt, as jau simtas metu nedariau jokiu pylingu ir valymu, bet T zona jau kaip ir reikalautu valymo, bijau sudirgint, spaudyt rankom taip pat nenoriu doh.gif

As dabar tik svelnu prausikli jautriai, sudirgintai odai naudoju, bet T zonai jo tikrai nepakanka, kolkas nezinau kaip isvalyt gerai nesudirginus odos doh.gif Dabar neeksperimentuoju, tad nieko ir neradau kolkas... gerai prausikliai su rugstimis (yra ir jautrai odai spec., pvz. Neostrata), jie neva pasalina inkstirus, nesvarumus... tik as kapiliarinei odai ju nenaudociau. Eisiu gal vel pas privacia dermat., gal duos dar kokiu ideju g.gif bet cia bus nelabai greitu metu, kolkas turbut teks kentet doh.gif
O rankom tikrai liest nereikia schmoll.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 03 30, 19:49)
kol pas mane si problema katik atsiradusi, tai tikiuosi tas sensibio AR pades, ir nereiks nieko papildomai teptis nuo saules..

nuo saules taip ar taip reik saugotis ax.gif kad si problema nepablogetu ir kitu neatsirastu ax.gif

QUOTE(Melajja @ 2010 03 30, 22:27)
Man lygiai tas pats, naturalu turbut, kad panaudojus kuri laika naturalia, jauti nuodemia chemija ant veido tepdama  biggrin.gif
Kiek domejausi kas tinka is naturaliu priemoniu, tai butu pelargoniju hidrolatas ("Taip pat pelargonijų hidrolatas tinka esant įvairiausiems odos raudonumams: sutrūkinėjusiems kapiliarams, raudonei (kuperozei), rožinei.")
puiklapiu aliejus ("nepamainomas išsiplėtus veniniams ir arteriniams kapiliarams (kuperozėms);")
Is vis kiek skaitinejau apie rozine, perioralini dermatita, kuri turejau, naturali kosmetika siom bedom tik pagelbetu, nes rozine gali itakoti per didelis chemines kosmetikos vardojimos, tai as kazkaip vis linkstu prie tos naturalios.  ax.gif

As tokios stiprios chemijos kaip ir nenaudoju, nei naudojau, dermatologine, jautriai odai ax.gif Matot, naturali gerai, jei sveika, atspari oda, jei kokia jautresne, kiekviena zole gali labai paastrinti problema arba nauju pridaryt...ieskojau nete kokiu alergizuojanciu,fototoksiniu augalu saraso, bet nerandu nieko ir nemanau ar rasiu, nes nieks nezino kokios pasekmes vieno ar kito augalo, ekstrakto naudojimo g.gif
Pprasciau butu, jei butu pasirinkimas tokiu baziniu naturaliu kremu, be alkoholio, ekstraktu..netolerantiskai odai...

Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 03 31, 17:35)
nuo saules taip ar taip reik saugotis  ax.gif  kad si problema nepablogetu ir kitu neatsirastu  ax.gif

na nuo saules kolkas saugotis nenoriu, jei pamatysiu kad bus blogai tada teks, o kolkas mano veidas i saule gerai reaguoja. snd nusipirkau ta bioderma sensibio AR, vakare isbandysiu
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 03 30, 18:31)
Beje, kokias priemones naudojat tokiai odai valyt, as jau simtas metu nedariau jokiu pylingu ir valymu

as naudoju faberlic pilinga-gomaza be jokiu sveiciamu daleliu, su migdolu aliejumi, baltu moliu
uztepi, palaikai, po to ji galima svelniai, apvaliais judesiais nurutuliuoti arba tiesiog nuplauti vandeniu
man jis puikiai tinka, nedirgina mano jautrios, alergiskos odos, po jo oda palieka toookia svelni, lygi-kaip nupoliruota wub.gif, o jau kremas po to tepasi thumbup.gif
specialiai sukurtas sausai, jautriai odai, tinka ir brandziai odai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 31 kovo 2010 - 19:45