Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologas Vilniuje

QUOTE(sigita beata @ 2006 01 04, 22:59)
Kacergio zodziai tariant, depresija issivysto del ilgalaikio bergzdiu minciu po galva varinejimo, todel net ilgalaikis sedejimas prie kompiuterio ir dalyvavimas diskusijoje blogina situacija.
Todel siulau baigti siandien diskusijas sia tema ir uzsiimti sportu: skalbimu, lyginimu, kambario tvarkymu, grindu plovimu, sokiais, seksu taip pat.

Gal ir geras specialistas tas Kačergis. Bet jo siūloma terapija ne individualus darbas, o grupinis. Netaip lengva susikoncentruot, turint rimtesnių problemų.
Atsakyti
http://www.psichoterapijoscentras.lt/ pasiziurekit cia,as vaikstau pas Gintaute Malinauskiene,tikrai labai faina ir maloni psichologe mirksiukas.gif man tikrai labai pagelbejo
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2008 07 01, 07:43)
http://www.psichoterapijoscentras.lt/  pasiziurekit cia,as vaikstau pas Gintaute Malinauskiene,tikrai labai faina ir maloni psichologe mirksiukas.gif man tikrai labai pagelbejo

Reklamą darai? mirksiukas.gif

Aš irgi gerą psichoterapeutą žinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili Gelmė @ 2008 07 01, 18:46)
Reklamą darai? mirksiukas.gif

Aš irgi gerą psichoterapeutą žinau. 4u.gif

prie ko cia reklama? Tai taip iseina kad cia visos kurios kazka is specialistu parekomendavo reklama daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili Gelmė @ 2008 07 01, 17:46)
Reklamą darai? mirksiukas.gif

Aš irgi gerą psichoterapeutą žinau. 4u.gif



Gal galima gauti butu kontakta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_brunetė @ 2008 07 20, 18:56)
Gal galima gauti butu kontakta  ax.gif

Parašiau AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas turit atsiliepimų apie psichiatrę-psichoteraupeutę Rimą Viliūnienę, dirbančią Vilniaus psichoterapijos studijų centre? Vaikštau pas ją į individualias konsultacijas jau beveik du mėnesiai, bet jokio poveikio, jokių pokyčių... Suprantu, kad psichoterapijoje negalima tikėtis greito pagerėjimo, staigių pokyčių. Tačiau dabr tokia situacija, kad aš ten tik šneku, šneku, iš esmės apie tai, kas šauna į galvą ir tiek... Iš psichoterapeutės praktiškai jokio kontakto, tik pasakymas, kad šnekėčiau, kas tuo metu galvoj... O man norėtųsi jau kažkokių išvadų darymo, kažkokių pokyčių link kad ir mažo judėjimo... Ar aš kažkaip ne taip suprantu psichoterapiją? Tad jei turit atsiliepimų apie Rimą Viliūnienę, mielai lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu dauguma tik i a.z. kontaktus raso.
Gal galit ka pasiulyti vilniuje? Zmogui isgyvenanciam skyrybu skausma.
Atsakyti
kai as ieskojau Vilniuje psichologo- psichiatro pagalbos, pirmiausia buvau nuejus i Baltijos amerikos klinika, bendravau su kazkokiu vyriskiu- psichologu. visiskai nepatiko- israse vaistu ir tiek, o kai paskambinau pasakyt jam, kad jauciu tam tikra salutini poveiki, tepasake, kad taip turi but ir viskas. zodziu meciau as tuos vaistus ir po kiek laiko nuejau i zveryne esanti (nepamenu tiksliai pavadinimo), kazkas pan- psichologijos ir psichoterapijos centras. is pradziu nuejau pas psichologe, pasakiau, kad manau kad man depresija, truputi pasikalbejom, tiksliau ji klausinejo, as atsakinejau. galiausiai pasiule terapija, as kadangi tada buvau studente, negalejau leist sau vaiksciot kiekviena savaite i tuos seansus, tad paprasiau gydymo vaistais. ji pasake, kad cia reikia kreiptis pas psichiatra ir uzrase tame paciame centre pas psichiatre. na ji israse vaistuku, bet nepadejo man jie nieko. ir vel nustojau vaiksciot, nes kiekvienas nuejimas- pinigeliai, o kai nueini, tepasako "nu gal pabandom tuos vaistus, gal pades", kita karta siulo kitus, tai vien islaidos vizitams ir vaistams. zodziu vel susibiesinau ir nustojau as ten eit.
beja pacios gydytojos man irgi nepaliko teigiamo ispudzio.
praejus keliems metams (pradejus dirbti ir atsiradus pinigeliu), nusprendziau vel pradet psichologes paieskas. dabar zinojau, kad reikia ieskoti, kad gydytojas butu ir psichologas, ir psichiatras, kadangi psichologai neturi teises skirti vaistu, o daznai bent minimaliai ju reikia. vienzo galiausiai uzsiregistravau Antakalnio psichiatrijos konsultaciju centre pas gydytoja Reda Rackauskiene. Nu zinokit akys man prasviesejo jau po pirmo vizito. tada suzinojau kaip atrodo gero specialisto konsultacija. tikrai nuostabi gydytoja, TIKRAI ismananti savo darba, po keliu susitikimu jau atkapste kame cia pas mane bedos ir t.t. po kiekvienos konsultacijos iseinu tiesiog pakyleta is jos kabineto ir laukiu nesulaukiu, kada sekantis susitikimas bus smile.gif
apie kainas- pirmas vizitas 150 lt, visi kiti po 90 lt. siaip uzduoda visokiu uzduociu namie atlikti, na zodziu tikrai verta demesio gydytoja. nesiplesiu daugiau i smulkmenas, tiesiog rekomenduoju jei kam labai reikia.
tai va.
beja, cia tikrai ne reklama, tiesiog pati paaukojau ir laiko ir pinigu gero specialisto paieskoms, tad zinau ka tai reiskia.
sekmes visoms!

p.s. gydytoja konsultuoja ir poras, seimas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuzikALI: 20 kovo 2009 - 09:58
Gal kas gali padėti? Ieškau psichologės Aušros Griškonytės kontaktų. Rašykit AŽ. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 03 24, 11:54)
Gal kas gali padėti? Ieškau psichologės Aušros Griškonytės kontaktų. Rašykit AŽ. Ačiū.

Radau. smile.gif
Dirba tik su suaugusiais.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 03 17, 00:37)
Ziuriu dauguma tik i a.z. kontaktus raso.
Gal galit ka pasiulyti vilniuje? Zmogui isgyvenanciam skyrybu skausma.



Ar jau pasiule? jei ne galiu rekomenduoti.
Atsakyti