QUOTE(s@ld@iniuke @ 2009 03 05, 23:31)
Perskaiciau jusu bedas ir sumasciau prie jusu prisijungti,ir isakyti savo beda.Hemaroju turiu jau kazkur nuo 14 metu, o dabar man jau 22

Kreipiausi pas gyditojus,jiems buvo keista,kad tokia jauna mergina turi tokia beda,net nesu gimdziusi,pasake,kad greiciausiai tai paveldejimas.Ko tik nesu isbandziusi,ir zvakutes ir vaistus ir tepaliukus,net pas zolininkes buvau,pirkau kazkoki tepala,bet niekas nepadejo

Klaipedoj man raisiojo tuos mazgus gyditojas,jau net apsidziaugus buvau,kad viskas bus gerai,bet neilgai dziaugiaus,praejus kokiom 5 valandom po suraisiojimo jie vel atsirado

Dabar yra gumbeliai,skauda labai retai,kraujas irgi buna tik retsykiais.Jau net nebezinau ka daryt,operacijos nelabai norisi.Gal galit kas ka patrt?
Pas koki daktara Klaipedoje buvote? Beje, man daktarai irgi sake, kad keista, jog tokia jauna jau turiu hemoroju.
QUOTE(@milla@ @ 2009 03 08, 11:46)
laba,
esu 39sav. nescia, pries pora dienu atsirado isangeje kazkoks gumbelis (nekraujuoja, bet nemaloniai ji jauciu). Gimdyt galiu jau bet kada. Norejau paklaust, ar tai labai skubu del to kreiptis pas gydytojus? o gal palaukt po gimdymo?
As profilaktiskai pasirodyciau...