Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(zirza @ 2008 08 04, 17:18)
as ir buciau laisva apie 17:30. tai uzsakau staliuka? ar bus gerai nuo 17:30? galiu ir nuo 17 uzsakyti.
aggnesse? ar tau patogu?
o kitos merginos? sesita? vz-m?
ulla wub.gif gal ir tu netycia vilniuje busi treciadieni?..  4u.gif ot butu smagu  drinks_cheers.gif

man laikas tikrai tinkamas, kieno vardu staliuka uzsakysim?
parasykit kas nors savo telefono numeri man i az, ok? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 04, 22:36)
man laikas tikrai tinkamas, kieno vardu staliuka uzsakysim?
parasykit kas nors savo telefono numeri man i az, ok?  4u.gif

tai as uzsakysiu savo vardu. pamelo, avvka, tikiuosi, kad mano varda dar prisimenat, jei ka biggrin.gif toks biskuliuka pakomplikuotas.. aggnesse, atsiusiu tau i az savo koordinates.
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 08 05, 10:03)
tai as uzsakysiu savo vardu. pamelo, avvka, tikiuosi, kad mano varda dar prisimenat, jei ka  biggrin.gif toks biskuliuka pakomplikuotas.. aggnesse, atsiusiu tau i az savo koordinates.

dekui uz koordinates 4u.gif

ar atsinesti man tuos aliejukus, ar reikes kam nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 05, 12:57)
dekui uz koordinates  4u.gif

ar atsinesti man tuos aliejukus, ar reikes kam nors?  ax.gif

Atsinesk ax.gif Dar nieko nespejau nusipirkti, tad bus naudinga paziureti gyvai, kad po to nenugrybauciau i pievas ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif labai noreciau prisijungti prie jusu draugijos, nes ta tema yra labai artima man unsure.gif .sergu endometrioze, 4 stadija.jau padarytos dvi operacijos su didelem pertraukom.paskutine dare gyd.Usoniene praeitu metu geguzi.gydymas depo provera 3 ampules.po metu sulaukiau pirmu menesiniu.menesio pabaigoje laukia vizitas pas gydytoja...planuojam vaikeli.labai noretusi kad viskas pavyktu...dar gana mazai zinau apie tolimesni gydyma.gal kas papasakotu is savo patirties daugiau..aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juta1976 @ 2008 08 05, 23:09)
sveikos mergaites 4u.gif labai noreciau prisijungti prie jusu draugijos, nes ta tema yra labai artima man unsure.gif .sergu endometrioze, 4 stadija.jau padarytos dvi operacijos su didelem pertraukom.paskutine dare gyd.Usoniene praeitu metu geguzi.gydymas depo provera 3 ampules.po metu sulaukiau pirmu menesiniu.menesio pabaigoje laukia vizitas pas gydytoja...planuojam vaikeli.labai noretusi kad viskas pavyktu...dar gana mazai zinau apie tolimesni gydyma.gal kas papasakotu is savo patirties daugiau..aciu 4u.gif

labu 4u.gif
ateik rytoj i musu susitikima ir mes viska papasakosim mirksiukas.gif
mes visos cia likimo drauges, taciau kupinos vilties ir tikejimo, kad viskas bus gerai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2008 08 05, 15:49)
Atsinesk ax.gif Dar nieko nespejau nusipirkti, tad bus naudinga paziureti gyvai, kad po to nenugrybauciau i pievas ax.gif

tai as Tau duosiu tuos aliejukus tik pagrindinio aliejaus nusipirkt reikes ir roziu eterinio aliejaus, kai pasidarysi ta misiniuka, galesi grazinti ax.gif
merginos, rytoj salta bus, kaip manot, jeigu lauke stalelis bus, nesusalsime? g.gif
Atsakyti
Zirza, gal tikrai pakeisti stalelio rezervacija i vidu? Nusalsim uodegas lauke sedet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 08 06, 10:04)
Zirza, gal tikrai pakeisti stalelio rezervacija i vidu? Nusalsim uodegas lauke sedet ax.gif

jeigu lauke busim, reikes daug karsto vyno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 06, 07:11)
jeigu lauke busim, reikes daug karsto vyno  lotuliukas.gif

ir daug karstu vyru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, manau, kad nesam mesas i vidu, shalta..
kai uzrezervuosiu, duosiu visoms zinoti, ar viskas tvarkoj 4u.gif

karshtu vyru, sakot.... g.gif thumbup.gif prisiminiau, kad man cia vienas draugas neseniai pareiske, jog mes dabar butume paklausios meiluzes - vyrai myletu mus be baimes, kad vaiku pridirbs biggrin.gif be to, ir karshtos moterys esam - prakaituojam, rasojam, visada ikaitusios biggrin.gif bent jau as paskutinem dienom jauciuosi kaip ant lauzo sededama - gerai mane malkom pakurena biggrin.gif apie trecia doze net bloga pagalvoti - kartais norisi viska mesti velniop, nes tos karscio bangos (ir nuolatinis emocinis nestabilumas... blush2.gif ) tuoj pribaigs... unsure.gif galeciau jums kaip lempa pasedeti - tikrai lauke nesusaltumet biggrin.gif ir koks SHALTAS vyras pasonej butu visai ne pro sali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 06 rugpjūčio 2008 - 08:41
QUOTE(zirza @ 2008 08 06, 07:39)
aha, manau, kad nesam mesas i vidu, shalta..
kai uzrezervuosiu, duosiu visoms zinoti, ar viskas tvarkoj  4u.gif

karshtu vyru, sakot....  g.gif  thumbup.gif prisiminiau, kad man cia vienas draugas neseniai pareiske, jog mes dabar butume paklausios meiluzes - vyrai myletu mus be baimes, kad vaiku pridirbs biggrin.gif be to, ir karshtos moterys esam - prakaituojam, rasojam, visada ikaitusios  biggrin.gif bent jau as paskutinem dienom jauciuosi kaip ant lauzo sededama - gerai mane malkom pakurena  biggrin.gif apie trecia doze net bloga pagalvoti - kartais norisi viska mesti velniop, nes tos karscio bangos (ir nuolatinis emocinis nestabilumas... blush2.gif ) tuoj pribaigs...  unsure.gif galeciau jums kaip lempa pasedeti - tikrai lauke nesusaltumet  biggrin.gif ir koks SHALTAS vyras pasonej butu visai ne pro sali  ax.gif

zinai tas emocinis nestabilumas buvo su laistais toks lengvas, kad net pavydu pasidare...Va dabar kai jau reikia vaikus planuot, tiek nestabilumo atsirado doh.gif doh.gif doh.gif

o tam draugui pasakei, kad kazin ar paklausa tokia didele su svitriniu popierium apsukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 08 06, 09:50)
o tam draugui pasakei, kad kazin ar paklausa tokia didele su svitriniu popierium apsukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif uzskaitau thumbup.gif
nesakiau, nes tada iskart susinervinau (gi emocinis nestabilumas..).
tiksliai, siaip meiluzems koki papuosala nestu, o mums - daaaug lubrikanto... verysad.gif biggrin.gif

kur jau ten meiluzis. kad tik vyras nepabegtu nuo tokios raganos. su diedu taip meiliai gyvenom pastaraisiais metais - dabar visiska priesingybe, nebesusitvarkau su savim, o issilieju tai ant jo, arciausiai esancio. tik raminu ir ji, ir save, kad viskas laikina - bet kartais labai nelengva. atrodo kartais, kad koks piktas nykstukas i smegenas isedo ir kontroliuoja visa reikala schmoll.gif
Atsakyti