QUOTE(mopsiuka @ 2008 08 22, 11:13)
Man vasario men padare laparoskopija,siunte gyd is VK pasidaryti nes ji iskart pasake kad turiu endo,nors pries tai niekas nieko nemate :verysad:rado 3-4 stad endo.Paskyre 6 men dipherelina, o po ju vel pasidaryti diagnostine laparosk.Tai va rugsejo 9 einu pas gyd.Kodel tiek daug doziu skyre net nezinau,bet keisciausias dalykas kad man nebuvo jokio salutinio poveikio,visus 6 men jauciausi puikiai(aisku pradzioj buvo labai didelis moralinis sokas kai suzinojau kokie dideli pakitimai,bet susitaikiau ir pasiruosiau kovai su endo ) karscio bangeles prasidejo po 5 dozes, bet nedidukes.Iki tol nieko- nei karscio bangu, nei nuotaikos svyravimu,nei pamaudenimu pilvo,nei menesiniu,aisku,ju ir neturejo buti

,kodel man kaip ne visom salutinis poveikis pasireiske,ar jum visom jis buvo labai stiprus?Labai tikiuosi geru rezultatu!O po kiek laiko jums menesines atsistate?Man siandien 47 d. po paskutines dozes
O tau ledo doze kas 3 men? Mano pussere leidosi po 1 ukoliuka kas 3 men., jai taip pat buvo pazengusi endo, bet kadangi vaiku jau turi ir daugiau pastoti neplanuoja, buvo paskirtas 6 men. gydymo kursas diferelinu. Jai taip pat tokiu ryskiu salutiniu pojuciu beveik ir nebuvo
Man salutiniai atsirado tik po 2 dozes, bet kadangi as diferelina leidausi karta i men., manau, kad del to poveikis buvo stipresnis

Bet kuriuo atveju kiekvienai vis kitaip

Tai zinoma, kad rezultatai bus geri

Kitaip ir negali buti
Jei ne paslaptis, kokiame mieste operavaisi ir pas ka?