Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(mopsiuka @ 2008 08 20, 23:28)
Sveikutes,merginos,prasau priimti i savo buri!As naujoke cia ,tik mokausi kaip cia rasyti viska smile.gif ,tiesa as ne naujoke jau kovoje su endometrioze.Sia tema skaitau pastoviai pagalvojau,kad prisijungti jau laikas-buryje vis smagiau smile.gif Man buvo diagnuozuota 3-4 stad endo laparoskopijos metu.,susileidau 6 diferelino ampules jau,kaip ir laukiu menesiniu...

labu 4u.gif tikiuos jau sveika prisijungusi po tiek doziu 4u.gif
visos mes cia kovojame su endo ir tikime, kad ja iveiksime ax.gif ir, aisku, laukiame laimingos pavaigos mirksiukas.gif
man paciai tokio laipsnio endo atrado birzelio pradzioje, tik as savo rizika atsisakiau hormoninio gydymo, o pasirinkau naturalu, homeopatini ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 21 rugpjūčio 2008 - 07:48
Sveika mopsiuke prisijungus 4u.gif sveikinu pabaigus klimakso kancias 4u.gif as tai vakar susileidau 5 doze, bet kazkodel dusej jauciuosiblogai verysad.gif , nesuprantu toks jausmas kad jau nereikejo, kazka kvaila nuojauta.
Bet nieko rugsejo 4 einu pas gydytoja, tikiuosi si bus normali, ir ji pasakys kad viskas tiesiog nuostabu bigsmile.gif kaip sakoma viltis durniu motina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2008 08 21, 15:58)
Sveika mopsiuke  prisijungus 4u.gif sveikinu pabaigus klimakso kancias 4u.gif  as tai vakar susileidau 5 doze, bet kazkodel dusej jauciuosiblogai verysad.gif , nesuprantu toks jausmas kad jau nereikejo, kazka kvaila nuojauta.
Bet nieko rugsejo 4 einu pas gydytoja, tikiuosi si bus normali, ir ji pasakys kad viskas tiesiog nuostabu bigsmile.gif kaip sakoma viltis durniu motina doh.gif

bet motina savo vaiku nepalieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 21, 15:26)
bet motina savo vaiku nepalieka  4u.gif

protingai pasakyta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2008 08 21, 14:58)
Sveika mopsiuke  prisijungus 4u.gif sveikinu pabaigus klimakso kancias 4u.gif  as tai vakar susileidau 5 doze, bet kazkodel dusej jauciuosiblogai verysad.gif , nesuprantu toks jausmas kad jau nereikejo, kazka kvaila nuojauta.

Mariuska, viskas bus gerai thumbup.gif Butinai parasyk kaip sekesi ax.gif

Mopsiuka, sveika prisijungus 4u.gif Bei sveikinu pabaigus tooki ilga gydymo kursa biggrin.gif Papasakok daugiau, kodel tau skyre 6men gydyma, kiek laiko jau lauki mmm, kaip jautiesi? Atsiprasau, kad tiek daug klausineju, bet man labai idomu blush2.gif

Sesita, man paskutinis ukoliukas buvo liepos 1d., tai tik dabar galiu pasakyti, kad karscio bangu visai nejauciu. Kazkaip viskas labai jau palaipsniui rimo smile.gif

Inga04, Kristama, kaip Jums sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 19, 08:12)
labu  mirksiukas.gif
negaliu pasakyti, kad dziugu sulaukti nauju mergaiciu, nes geriau, kad mus visas butu aplenkusi endo, taciau tikiuos, kad kazkada visos susitiksime  nestuke.gif skyrelyje laimingos ir gerai nusiteike  4u.gif taciau ir as jauciuosi ne viena ant sio svieto su savo problemele, kuria pasiryzusi iveikti  ax.gif

Atradus man si foruma daug lengviau pasidare,nes tikrai neviena ant sios zemes esu su sia problema, o keliese problema lengviau iveikt thumbup.gif kartais reikia palaikymo arba tiesiog supratimo,cia vos ne psichologine pagalba lotuliukas.gif aciu Jums merginos wub.gif

o db klausimelis:susileidus pirma Zoladex doze apytikslei kada pasirodo menesines??nes kiek suprantu po pirmos dozes jos dar buna..
Atsakyti
Sveikutes, nu as va dabatr jau 29 d. leisiuosi antra doze, karstis jau pila, siandien kaip tik ryte, galvojau kad isprotesiu nuo to karstumo . Su mmm, tai manau kiekvienai nuo organizmo priklauso. As pvz ir po operacijos normaliai mmm turejau ir dabar po pirmos dozes mmm man kaip reikiant buvo, kazin kaip bus idomu po antros dozes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 08 21, 21:11)
Sveikutes, nu as va dabatr jau 29 d. leisiuosi antra doze, karstis jau pila, siandien kaip tik ryte, galvojau kad isprotesiu nuo to karstumo . Su mmm, tai manau kiekvienai nuo organizmo priklauso. As pvz ir po operacijos normaliai mmm turejau ir dabar po pirmos dozes mmm man kaip reikiant buvo, kazin kaip bus idomu po antros dozes g.gif

nu aisku tada, tai lausiu ir as "puseseryciu" smile.gif o tu karscio bangu tai visai nelaukiu,nes darbe pas mane ir taip ziaurei karsta g.gif as tai pradejau gert vitaminus moterims su menopauze, tai pazesiu gal bus lengviau pernest tuos visus neigiamus pojucius blush2.gif
Atsakyti
Kristama, parasysiu tau rytoj laiskuti. Siandien labai tingiu. smile.gif
Papildyta:
Ir dar noreciau pasakyti, kad prisidedu prie kitu ir kartu dziaugiuosi kad mes visos kartu ir toks forumiukas egzistuoja. Tikrai daug informacijos ir viso kito gali suzinoti. Bet merginos, nepasiduokim karsciui, gera nuotaika i prieki, galva pakeliam, optimistiskai pirmyn, savo stebuklo link nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 08 21, 16:10)
Mariuska, viskas bus gerai thumbup.gif Butinai parasyk kaip sekesi ax.gif

Mopsiuka, sveika prisijungus 4u.gif Bei sveikinu pabaigus tooki ilga gydymo kursa biggrin.gif Papasakok daugiau, kodel tau skyre 6men gydyma, kiek laiko jau lauki mmm, kaip jautiesi? Atsiprasau, kad tiek daug klausineju, bet man labai idomu blush2.gif

Sesita, man paskutinis ukoliukas buvo liepos 1d., tai tik dabar galiu pasakyti, kad karscio bangu visai nejauciu. Kazkaip viskas labai jau palaipsniui rimo smile.gif

Inga04, Kristama, kaip Jums sekasi  mirksiukas.gif

Man vasario men padare laparoskopija,siunte gyd is VK pasidaryti nes ji iskart pasake kad turiu endo,nors pries tai niekas nieko nemate :verysad:rado 3-4 stad endo.Paskyre 6 men dipherelina, o po ju vel pasidaryti diagnostine laparosk.Tai va rugsejo 9 einu pas gyd.Kodel tiek daug doziu skyre net nezinau,bet keisciausias dalykas kad man nebuvo jokio salutinio poveikio,visus 6 men jauciausi puikiai(aisku pradzioj buvo labai didelis moralinis sokas kai suzinojau kokie dideli pakitimai,bet susitaikiau ir pasiruosiau kovai su endo ) karscio bangeles prasidejo po 5 dozes, bet nedidukes.Iki tol nieko- nei karscio bangu, nei nuotaikos svyravimu,nei pamaudenimu pilvo,nei menesiniu,aisku,ju ir neturejo buti smile.gif ,kodel man kaip ne visom salutinis poveikis pasireiske,ar jum visom jis buvo labai stiprus?Labai tikiuosi geru rezultatu!O po kiek laiko jums menesines atsistate?Man siandien 47 d. po paskutines dozes
Atsakyti
QUOTE(mopsiuka @ 2008 08 22, 10:13)
Man vasario men padare laparoskopija,siunte gyd is VK pasidaryti nes ji iskart pasake kad turiu endo,nors pries tai niekas nieko nemate :verysad:rado 3-4 stad endo.Paskyre 6 men dipherelina, o po ju vel  pasidaryti diagnostine laparosk.Tai va rugsejo 9 einu pas gyd.Kodel tiek daug doziu skyre net nezinau,bet keisciausias dalykas kad man nebuvo jokio salutinio poveikio,visus 6 men jauciausi puikiai(aisku pradzioj buvo labai didelis moralinis sokas kai suzinojau kokie dideli pakitimai,bet susitaikiau ir pasiruosiau kovai su endo ) karscio bangeles prasidejo po 5 dozes, bet nedidukes.Iki tol nieko- nei karscio bangu, nei nuotaikos svyravimu,nei pamaudenimu pilvo,nei menesiniu,aisku,ju ir neturejo buti smile.gif ,kodel man kaip ne visom salutinis poveikis pasireiske,ar jum visom jis buvo labai stiprus?Labai tikiuosi geru rezultatu!O po kiek laiko jums menesines atsistate?Man siandien 47 d. po paskutines dozes

Jau rasiusi ankstesnese temose bet pasikartosiu, nes tai tikrai labai aktualus klausimas, man po 93 dienų po paskutinės dozės.
Atsakyti
QUOTE(mopsiuka @ 2008 08 22, 11:13)
Man vasario men padare laparoskopija,siunte gyd is VK pasidaryti nes ji iskart pasake kad turiu endo,nors pries tai niekas nieko nemate :verysad:rado 3-4 stad endo.Paskyre 6 men dipherelina, o po ju vel  pasidaryti diagnostine laparosk.Tai va rugsejo 9 einu pas gyd.Kodel tiek daug doziu skyre net nezinau,bet keisciausias dalykas kad man nebuvo jokio salutinio poveikio,visus 6 men jauciausi puikiai(aisku pradzioj buvo labai didelis moralinis sokas kai suzinojau kokie dideli pakitimai,bet susitaikiau ir pasiruosiau kovai su endo ) karscio bangeles prasidejo po 5 dozes, bet nedidukes.Iki tol nieko- nei karscio bangu, nei nuotaikos svyravimu,nei pamaudenimu pilvo,nei menesiniu,aisku,ju ir neturejo buti smile.gif ,kodel man kaip ne visom salutinis poveikis pasireiske,ar jum visom jis buvo labai stiprus?Labai tikiuosi geru rezultatu!O po kiek laiko jums menesines atsistate?Man siandien 47 d. po paskutines dozes

O tau ledo doze kas 3 men? Mano pussere leidosi po 1 ukoliuka kas 3 men., jai taip pat buvo pazengusi endo, bet kadangi vaiku jau turi ir daugiau pastoti neplanuoja, buvo paskirtas 6 men. gydymo kursas diferelinu. Jai taip pat tokiu ryskiu salutiniu pojuciu beveik ir nebuvo schmoll.gif
Man salutiniai atsirado tik po 2 dozes, bet kadangi as diferelina leidausi karta i men., manau, kad del to poveikis buvo stipresnis doh.gif Bet kuriuo atveju kiekvienai vis kitaip biggrin.gif
Tai zinoma, kad rezultatai bus geri thumbup.gif Kitaip ir negali buti drinks_cheers.gif
Jei ne paslaptis, kokiame mieste operavaisi ir pas ka?
Atsakyti