Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

Mergaites, ir as noriu prie jusu prisijungti mirksiukas.gif Po gimdymo labai islinko, suplonejo plaukai, norisiopasitvarkyti, atsinaujinti. Siandien kaip tik buvau Baltic hair, susigundziau ta nauja technologija, kai plaukuciai prisegami lipnia juostele. Galbut is jusu kazkuri jau tai daresi? Ar esat patenkintos? bigsmile.gif As tik del dvieju dalyku svarstau:
1. mano palukuciai dar slenka, ar verta darytis dabar ar lukterti, kol nustos?
2. kaina doh.gif gal yra imanoma kazkur pigiau, nes ojojoj kokia investicija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare2009: 23 rugpjūčio 2009 - 16:08
Saunuole kad pirmiausiai nepuolei pirkti o atejai cia pasiklausineti,is savo patirties galiu pasakyti,kad tai ko gero prasciausiai man laikantis budas,jau po pirmojo plovimo iskrito visos sruogeles,o plauku kokybe tragiska,susirasinejau USA forumuose,tai merginos irgi sake kad palauks kol prades bent jau is normaliu plauku tas juosteles daryti.Yra kam laiko,bet man laiko tik nebent jeigu su tokiais spec.klijais patepi,bet patys tie klijai man visiskai nepatinka,man jie kazkas panasaus i super glue+moment doh.gif As si metoda jau zinojau kai mokinausi mikroziedeliu metodo(beveik pries 6 metus) klausiau ir apie tas juosteles,bet man tepasake,ai neprasidek,na man irgi kazko labai nepatikimas budas pasirode,todel ir nesigilinau,dabar kai vel pradejo ji taip afisuoti,nusprendziau vis tik pabandyti,deja teko nusivilti.O jeigu ne paslaptis kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2009 08 23, 11:36)
zinai kaip yra sakoma kol ant savo kailio neisbandai nieko ir nezinosi.tai merginos kurios abejojat ir klausot ivairiu komentaru reikia nereikia,isbandykit tada zinosit ir nesuksit galvos,svarbu susirasti gera meistre ir kokybiski plaukai kad butu,o linuxox ta padaro puikiai!
beje as po ziedeliu nutariau isbandyti ir karstu budu,priaugino irgi super gerai vilniuje viena moteris.beje su tais paciais plaukuciais imaisant nauju,
poto gavau plauku vienos rusies,poto pavyko parsisiusti is uzsienio kitos rusies,ir per visa tai ka isbandziau ,galiu drasiai sakyti pas tave buvo super geros kokybes plaukai,sakykim kas mane nebuvo mate ilga laiko ne nesuprato kad nemano plaukai,vis sakydavo oho kokius tu plaukus uzsiauginus lotuliukas.gif  doh.gif
ir kas liecia laikyma per visa ta laika kol dariau korekcija sakykim iskrito mazai sruogyciu.bet kaip rasiau nutariau isbandyti ir karsta buda kad zinot viska ant savo peciu,dar isbandziau ir prisegamus,is tikro prisegami plaukai progom ar kam superinis dalykas!bet perdegiau su visa sitai auginu savo plaukucius kurie jau gerokai pazenge jeigu prisimeni po kirpejimos iskarpymu,tiksliau nukirpimu lotuliukas.gif  doh.gif
tai tavo zveriui jau ahota prasidejus  biggrin.gif mano bernuzeliui panos rupi doh.gif
Labai tesingai sakai kol ant saves nepabandysi-nezinosi,as irgi pirmiausiai ant savo galveles viska isbandziau,jei dar kazkas naujo atsiras-dar bandysiu,juk tobulumui ribu nera.
Nu smagu girdeti,kad plaukuciai atauga,tas 'fileravimas' tai tikrai buvo legendinis,tik gaila kad sitas dalykas pakankamai daznai pasikartoja,o as pasimokiau is viso to,nors ir nemegstu kisti ranku,teisingiau zirkliu prie klijentes tikruju plauku,bet dabar pati drasiai siulau prafileruoti,jeigu matau kad to reikia,kad nenueitu kur nors kitur ir nesusigadintu visko.Bet daugumoje merginos labai bijo to zodzio fileravimas,nors realiai tai tik nusiurusius kelis galiukus praplonini,ir vaizdas is karto pagereja.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 08 24, 10:02)
Saunuole kad pirmiausiai nepuolei pirkti o atejai cia pasiklausineti,is savo patirties galiu pasakyti,kad tai ko gero prasciausiai man laikantis budas,jau po pirmojo plovimo iskrito visos sruogeles,o plauku kokybe tragiska,susirasinejau USA forumuose,tai merginos irgi sake kad palauks kol prades bent jau is normaliu plauku tas juosteles daryti.Yra kam laiko,bet man laiko tik nebent jeigu su tokiais spec.klijais patepi,bet patys tie klijai man visiskai nepatinka,man jie kazkas panasaus i super glue+moment  doh.gif  As si metoda jau zinojau kai mokinausi mikroziedeliu metodo(beveik pries 6 metus) klausiau ir apie tas juosteles,bet man tepasake,ai neprasidek,na man irgi kazko labai nepatikimas budas pasirode,todel ir nesigilinau,dabar kai vel pradejo ji taip afisuoti,nusprendziau vis tik pabandyti,deja teko nusivilti.O jeigu ne paslaptis kokia kaina?

Net nesitikejau tokio atsakymo, vaje gerai, kad kaina sulaike, kitaip buciau prisidirbusi doh.gif Konsultantes daug pasakojo, rode video (daryta per Pelene), plaukuciai sake surinkti is Lietuvos, todel atitinka musu plauka, o pati technologija labai kokybiska, nesugadina jau turimu plauku, tuo kazkaip ir suviliojo ax.gif Kainytes cia http://www.baltichai...mp;product=1455 4u.gif

linuxox, o jus kokiam mieste dirbat? ax.gif
Papildyta:
Beje, cia dar viena nuoroda http://images.google...ttp...sa=N&um=1 ... naiviai tikejau, kad zvaigzdziu plaukai "zvaigzdiski", bet panarsiau internete ir apstulbau, visos mes vienodos, kuriam pasaulio kampe begyventume lotuliukas.gif
Atsakyti
As asmeniskai daugiau niekada nepirkciau plauku is Baltic Hair. Pas mane jau is prigimties ploni plaukai, na o po gimdymo ir kudikio maitinimo tai is vis ne kas beliko. Pries nestuma turejau priaugintus su kapsulem, bet to paties kartoti su nusilpusiais ir isslinkusiais plaukais nenorejau, tai nusipirkau tresus is Baltic hair, maniau visvien kasdiena nenesiosiu ir plaukai netaip nukentes. Bet jau kokybe tu plauku doh.gif Pirkau naturalius, mokejau arti 400lt (cia pries 1,5 metu), o jau po dvieju plovimu- kutulai, vos issukuoti eina, zodziu metami i siukslyna verysad.gif
Galiausiai vis tiek prisiauginau, nes mano plaukai jau apgailetinai atrode
Papildyta:
O prisiauginau tai su kapsulem, bet ne karstu budu, o su ultragarso aparatu, jis be karscio islydo kapsule. Siaip norejau su ziedeliais pabandyt bet mane ispejo kad kai ploni plaukai ziedeliai labiau matysis
Atsakyti
QUOTE(papukaite @ 2009 08 25, 00:09)
As asmeniskai daugiau niekada nepirkciau plauku is Baltic Hair. Pas mane jau is prigimties ploni plaukai, na o po gimdymo ir kudikio maitinimo tai is vis ne kas beliko. Pries nestuma turejau priaugintus su kapsulem, bet to paties kartoti su nusilpusiais ir isslinkusiais plaukais nenorejau, tai nusipirkau tresus is Baltic hair, maniau visvien kasdiena nenesiosiu ir plaukai netaip nukentes. Bet jau kokybe tu plauku doh.gif Pirkau naturalius, mokejau arti 400lt (cia pries 1,5 metu), o jau po dvieju plovimu- kutulai, vos issukuoti eina, zodziu metami i siukslyna verysad.gif
Galiausiai vis tiek prisiauginau, nes mano plaukai jau apgailetinai atrode
Papildyta:
O prisiauginau tai su kapsulem, bet ne karstu budu, o su ultragarso aparatu, jis be karscio islydo kapsule. Siaip norejau su ziedeliais pabandyt bet mane ispejo kad kai ploni plaukai ziedeliai labiau matysis

Niu nieko sau, o kazkaip maniau Baltic hair kokybyskais plaukuciais prekiauja, ir kaina sakyciau ne maza g.gif Gal kal zino, kur kokybiskus tresus galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(papukaite @ 2009 08 25, 00:09)
As asmeniskai daugiau niekada nepirkciau plauku is Baltic Hair.

aš buvau prisiauginus plaukus is Baltic Hair karstuoju budu. Man labai patiko kokybe. Visai nesivele. Išnešiojau 7 men.
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 08 25, 09:09)
aš buvau prisiauginus plaukus is Baltic Hair karstuoju budu. Man labai patiko kokybe. Visai nesivele. Išnešiojau 7 men.

O tavo plaukuciais stipriai pakenke? Kur priaugino ir kiek kainavo? Aciu ax.gif
Atsakyti
Apie BH galiu pasakyti tik viena dalyka tai nera profesionalams skirta parduotuve,nors kai kuriu plaukuciu kokybe tikrai gera,bet tu niekada nezinai ant kokiu pataikysi,kai man reikejo skubiai,nes pritrukau sviesiu plauku,nuvaziavau i BH(klijentes prasymu) ir jie man parode savo asortimenta,pasakiau kad gali is pakuotes net netraukti,nes man jau viskas aisku,ilgis toli grazu ne toks kokio klausiau telefonu,kokybe pasibaisetina,spalva visai ne tokia,kas antras plaukas juodas(taip buna sviesiuose tamsiu isimaiso,kuriu nenukando dazai ar pan,arba tarp tamsiu zilu isimaise,bet tik ne kas antras plaukas)dar pareiske kad juos galima dazyti- tuomet visai pasiutau,liepiau tokiu nesamoniu zmonems net nekalbeti,nes jie ir be dazymo po poros plovimu i veltini pavirs,nors kaina netoli 470lt,atrodytu kad tikrai visai nieko plaukuciai turejo buti,bet visus kuriuos tik istrauke-visi buvo vienodi,jau tokiu atveju as geriau thermofibre sintetika uzsideciau,nei tuos nuvargusius busimus koltunus...Gerai kad klijente pati nepirko,o paprase manes ta padaryti,as vos tik pazvelgusi matau tuos plaukus,kokie jie yra,man net ciupineti nereikia.
Bet va kita klijente savo prisegamus tresus buvo atnesusi kad sruogelemis padaryciau,taip pat is BH pirktus,tai dariau ir stebejausi plauku kokybe,tokie stori ir tikrai grazus,tik pritrukom 20g,nes rinkinyje buvo tik 80g.
Bet kas labiausiai man nepatinka is BH-tai kad ju plaukai buna per stipriai isploninti i galus,prie pat treso labai stori atrodo,o i galus vos keli plaukiukai kabo,ir kai uzdedi ant zmogaus kad ir visus 100g-atrodo taip varganai-reikia bent puse ilgio nukirpti kad gautusi normaliai.Na zodziu as tikrai ne is konkurencijos kokios cia rasau,nes pati plauku net nepardavineju,tik kai kurioms kolegems,ar ju klijentems parduodu.Bet tiesiog is savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 08 27, 09:08)
Apie BH galiu pasakyti tik viena dalyka tai nera profesionalams skirta parduotuve,nors kai kuriu plaukuciu kokybe tikrai gera,bet tu niekada nezinai ant kokiu pataikysi,kai man reikejo skubiai,nes pritrukau sviesiu plauku,nuvaziavau i BH(klijentes prasymu) ir jie man parode savo asortimenta,pasakiau kad gali is pakuotes net netraukti,nes man jau viskas aisku,ilgis toli grazu ne toks kokio klausiau telefonu,kokybe pasibaisetina,spalva visai ne tokia,kas antras plaukas juodas(taip buna sviesiuose tamsiu isimaiso,kuriu nenukando dazai ar pan,arba tarp tamsiu zilu isimaise,bet tik ne kas antras plaukas)dar pareiske kad juos galima dazyti- tuomet visai pasiutau,liepiau tokiu nesamoniu zmonems net nekalbeti,nes jie ir be dazymo po poros plovimu i veltini pavirs,nors kaina netoli 470lt,atrodytu kad tikrai visai nieko plaukuciai turejo buti,bet visus kuriuos tik istrauke-visi buvo vienodi,jau tokiu atveju as geriau thermofibre sintetika uzsideciau,nei tuos nuvargusius busimus koltunus...Gerai kad klijente pati nepirko,o paprase manes ta padaryti,as vos tik pazvelgusi matau tuos plaukus,kokie jie yra,man net ciupineti nereikia.
Bet va kita klijente savo prisegamus tresus buvo atnesusi kad sruogelemis padaryciau,taip pat is BH pirktus,tai dariau ir stebejausi plauku kokybe,tokie stori ir tikrai grazus,tik pritrukom 20g,nes rinkinyje buvo tik 80g.
Bet kas labiausiai man nepatinka is BH-tai kad ju plaukai buna per stipriai isploninti i galus,prie pat treso labai stori atrodo,o i galus vos keli plaukiukai kabo,ir kai uzdedi ant zmogaus kad ir visus 100g-atrodo taip varganai-reikia bent puse ilgio nukirpti kad gautusi normaliai.Na zodziu as tikrai ne is konkurencijos kokios cia rasau,nes pati plauku net nepardavineju,tik kai kurioms kolegems,ar ju klijentems parduodu.Bet tiesiog is savo patirties.

Tuomet gal rekomenduotum is kur butu galima nusipirkti tikrai kokybiskus tresus? ax.gif
Atsakyti
Deja LT nezinau kur gauti tokiu,gal Vitrinoj kokioj paieskoti butu galima.Siaip normaliu plauku kainos prasideda tik nuo 100svaru,perkant plaukus dar reikia ir i kaina atsizvelgti,nenorekite uz 250lt gauti gerus plaukus,nes geri plaukai ir kainuoja gerai.
Atsakyti
turiu galimybe gaut natur plaukus.t.y. stora,lietuviska kasa nukirpta.o jei ja padarius sruogelemis ir priauginus?PATARKIT help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomada: 30 rugpjūčio 2009 - 14:11