Nauji mūsų namai

Nauji namai nauji klausimai
Reproįranga reikėtų rašyti drauge? Reprocentras rašomas kartu, bet kaip tada repro sritis?
Papildyta:
Taip pat:
...leido pasiekti geriausio rezultato per visą įmonių grupės veiklos istoriją. Ar galima taip palikti? Aš rašyčiau geriausių rezultatų, bet, spėju, ir vns. galima.
Ar galima sakyti padarytos didelės investicijos?
Iš anksto ačiū už nuomones

Reproįranga reikėtų rašyti drauge? Reprocentras rašomas kartu, bet kaip tada repro sritis?
Papildyta:
Taip pat:
...leido pasiekti geriausio rezultato per visą įmonių grupės veiklos istoriją. Ar galima taip palikti? Aš rašyčiau geriausių rezultatų, bet, spėju, ir vns. galima.
Iš anksto ačiū už nuomones

Sophi, dėkoju Tau
- ir ne tik už naujus namučius. Gali ramiausiai kurtis darbo biržą, teigiamų rezultatų jau yra

Laba diena,
greičiausiai apie tai jau buvo kalbėta, bet noriu dar kartą pasiklausti: kaip redaguojant skaičiuojami spaudos ženklai ir puslapiai? Ar tiesiog sausai, naudojantis Word rodoma spaudos ženklų apskaita, padalijant ženklų skaičių iš 1600 arba 1800, ar kaip nors kitaip? Kažkur girdėjau, kad imama ilgiausia puslapio eilutė ir dauginama iš eilučių skaičiaus. Kaip skaičiuojat jūs?
Dėkui

greičiausiai apie tai jau buvo kalbėta, bet noriu dar kartą pasiklausti: kaip redaguojant skaičiuojami spaudos ženklai ir puslapiai? Ar tiesiog sausai, naudojantis Word rodoma spaudos ženklų apskaita, padalijant ženklų skaičių iš 1600 arba 1800, ar kaip nors kitaip? Kažkur girdėjau, kad imama ilgiausia puslapio eilutė ir dauginama iš eilučių skaičiaus. Kaip skaičiuojat jūs?
Dėkui
QUOTE(Klim @ 2008 06 12, 10:04)
Sophi, dėkoju Tau
- ir ne tik už naujus namučius. Gali ramiausiai kurtis darbo biržą, teigiamų rezultatų jau yra

Pasinaudojai kokiu nors pasiūlymu?
Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2008 06 12, 10:17)
Laba diena,
Dėkui

Dėkui
Apie eilutes nieko nesu girdėjusi. Tiesiog daliju - paprastai 1800 spaudos ženklų.
Prašom dar
Naujienų portalas - alfa.lt
KALBOS REDAKTORIUS (-Ė)
ARBO POBŪDIS:
Tekstų redagavimas.
REIKALAVIMAI:
Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Kruopštumas, greita orientacija ir atsakomybės jausmas;
Filologinis išsilavinimas;
Panašaus darbo patirtis būtų privalumas.
SIŪLOME:
Pastovų atlyginimą;
Galimybę derinti darbą su studijomis.
Jei susidomėjote, savo CV iki liepos 15 dienos siųskite el. paštu: darbas@alfa.lt.
Tel. pasiteirauti +370 5 2546943.
Kontaktinė informacija
Kontaktinis asmuo:
El. paštas: darbas@alfa.lt.
URL: http://www.alfa.lt

Naujienų portalas - alfa.lt
KALBOS REDAKTORIUS (-Ė)
ARBO POBŪDIS:
Tekstų redagavimas.
REIKALAVIMAI:
Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Kruopštumas, greita orientacija ir atsakomybės jausmas;
Filologinis išsilavinimas;
Panašaus darbo patirtis būtų privalumas.
SIŪLOME:
Pastovų atlyginimą;
Galimybę derinti darbą su studijomis.
Jei susidomėjote, savo CV iki liepos 15 dienos siųskite el. paštu: darbas@alfa.lt.
Tel. pasiteirauti +370 5 2546943.
Kontaktinė informacija
Kontaktinis asmuo:
El. paštas: darbas@alfa.lt.
URL: http://www.alfa.lt
QUOTE(Kedrė @ 2008 06 12, 10:28)
Pasinaudojai kokiu nors pasiūlymu?
Aga

Nuo šiandien dirbu vertimų biuro redaktore

QUOTE(Klim @ 2008 06 12, 12:00)
Etatine ar laisvai samdoma

QUOTE(Sophi @ 2008 06 12, 12:51)
Etatinė, etatinė

QUOTE(Klim @ 2008 06 12, 12:00)
Linkiu lengvo darbo ir gero uždarbio!

QUOTE(Vitalija @ 2008 06 12, 08:34)
Kas tas repro

Tokio tarptautinio dėmens lyg ir nėra

...leido pasiekti geriausio rezultato per visą įmonių grupės veiklos istoriją. Ar galima taip palikti?
Negalima - DKK

Aš rašyčiau geriausių rezultatų, bet, spėju, ir vns. galima.
Galima ir taip, vns. būtų geriausią rezultatą.
Žmoniškiausiai būtų daug investuota

QUOTE(Mojo @ 2008 06 12, 10:17)
Kažkur girdėjau, kad imama ilgiausia puslapio eilutė ir dauginama iš eilučių skaičiaus. Kaip skaičiuojat jūs?
Dėkui
Dėkui
Pirmą kartą girdžiu tokį skaičiavimą

QUOTE(Klim @ 2008 06 12, 13:42)
Etatinė, etatinė

Sėkmės

sveikos, jeigu dar mane kas prisimenate, kažkada guodžiausi jums, kaip sunku knygą man sudarinėti
tai va, atėjau pasigirti, nes nu negaliu kiap džiaugiuosi, laimėjau konkursą, mano knygą spausdins...
tai va, atėjau pasigirti, nes nu negaliu kiap džiaugiuosi, laimėjau konkursą, mano knygą spausdins...