Įkraunama...
Įkraunama...

Odontologo padėjėja

Be medicininio issilavinimo negausi ir licenzijos biggrin.gif yra gyd. Od. Padejejai-asmenys igyje issilavinima kolegijose ar univere arba asmenys baige slaugos studijas ar kinezioterapijos ir praeje 2menesiu kvalifikacijos kursa . Tampi odomtologu rumu nariu ir gauni licenzija.
Yra antra grupe zmoniu tai yra visi kas baige 12 klasiu ir turi mokyklos baigimo diploma. Jie gali eiti i 3menesiu kursus ir igyti gyd. odontologo Pagalbininko specialybe. Jie neptiklauso, bent kolkas odontologo rumam ir negauna jokios licenzijos bet dirbti gali.
Taigi isvada kad norint asistuoti gyd. odomtologui nebutinai tureti medicinini issilavinima, bet siokius tokius moxlus visgi baigti tex tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krokoliutas @ 2015 04 29, 21:19)
Be medicininio issilavinimo negausi ir licenzijos biggrin.gif yra gyd. Od. Padejejai-asmenys igyje issilavinima kolegijose ar univere arba asmenys baige slaugos studijas ar kinezioterapijos ir praeje 2menesiu kvalifikacijos kursa . Tampi odomtologu rumu nariu ir gauni licenzija.
Yra antra grupe zmoniu tai yra visi kas baige 12 klasiu ir turi mokyklos baigimo diploma. Jie gali eiti i 3menesiu kursus ir igyti gyd. odontologo Pagalbininko specialybe. Jie neptiklauso, bent kolkas odontologo rumam ir negauna jokios licenzijos bet dirbti gali.
Taigi isvada kad norint asistuoti gyd. odomtologui nebutinai tureti medicinini issilavinima, bet siokius tokius moxlus visgi baigti tex tongue.gif

tai triju 3 men kursai tai baika smile.gif
Papildyta:
tik isidarbionti sunku bus po tu 3 men mokslo, kadangi norinciu su issilavinimu apstu smile.gif
Atsakyti
Turbūt naivu būtų tikėtis po daug metų siekti licencijos. Mokslai baigti odontologo padėjėja, bet licencijos niekad neturėjau ir nedirbau tokio darbo, tik praktikoj. Gal kam yra panaši buvus situacija, kokį pirminį žingsnį daryti dabar?
Būčiau dėkinga už info.
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2016 05 23, 16:30)
Turbūt naivu būtų tikėtis po daug metų siekti licencijos. Mokslai baigti odontologo padėjėja, bet licencijos niekad neturėjau ir nedirbau tokio darbo, tik praktikoj. Gal kam yra panaši buvus situacija, kokį pirminį žingsnį daryti dabar?
Būčiau dėkinga už info.

Reikėtų pasiteirauti odontologu rumuose,ten viską pasakys. Manau galite,tik reikes kursus praeiti.
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2016 05 23, 17:30)
Būčiau dėkinga už info.

Jeigu nedirbai pagal specialybę, tai palankysi kursus ir gausi licenziją smile.gif Aš 10 metų nedirbau pagal specialybę, licenzija jau seniai negalioja, bet nuo rudens eisiu į kursus ir vėl ketinu grįžti į mediciną smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as esu baigusi slauga lsmu, tai man reiketu kursu kad galeciau but odontologo padejeja? ir kaip yra su licencija slaugytoju licencijos 5 metam, tai jeigu dirbu su odontologu 5 metus tai mano licencija nebegalios? unsure.gif
Atsakyti

Jeigu nedirbai pagal specialybę, tai palankysi kursus ir gausi licenziją smile.gifAš 10 metų nedirbau pagal specialybę, licenzija jau seniai negalioja, bet nuo rudens eisiu į kursus ir vėl ketinu grįžti į mediciną smile.gif

Labas. Pas mane panasi situacija. Gal galit parasyti telefono numeri pasiteiravimui del licencijos. Galima ir i az.

Atsakyti