Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

QUOTE(Sapokliaka @ 2008 06 21, 09:45)
vaje kaip smagu - vaikas pusaite padege  thumbup.gif gala, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tą patį pagalvojau, kai perskaičiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 06 21, 08:45)
gaila, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2008 06 21, 02:47)
O jei nuotraukoj nesimato nei mamytės,nei tėvelio,nei vaikučio... tai jau nebetinka konkursui?  huh.gif  kodėl?  Nuotrauka žalia... ir veiksmas yra,tik pagrindinis herojus šuo ir  nuotraukos nieks nepatvirtino...  kokia nelygybė  dry.gif

jo nelygybė, kad šuns vaikui ar tėveliui neprilygina - jūs temos aprašą skaitėt? Ten yra atsakymas kodėl - nes yra reikalavimas, kad būtų žmogus.
Papildyta:
vaje kaip smagu - vaikas pusaite padege  thumbup.gif gala, kad ne kaimyno nama, bet vistiek saunuolis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Irėja @ 2008 06 21, 10:42)
aš tą patį pagalvojau, kai perskaičiau  blink.gif

QUOTE(Džinė @ 2008 06 21, 11:08)

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 12:50)

Pagrindinis fotokonkurso akcentas - žalia spalva!

Siųskite nuotraukas, kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai.

o kodėl nėra foto vien su gamta g.gif

užfiksuotas veiksmas tai gali būti ir upės tekėjimas, gėlės žydėjimas.....
juk vaikai ir tėvai gali dalyvauti veiksme, bet gali ir nedalyvauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 06 21, 11:16)
o kodėl nėra foto vien su gamta  g.gif

užfiksuotas veiksmas tai gali būti ir upės tekėjimas, gėlės žydėjimas.....
juk vaikai ir tėvai gali dalyvauti veiksme, bet gali ir nedalyvauti  g.gif

tai kad negali, tas "gražiai papildo" mano supratimu yra būtina sąlyga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruksnys: 21 birželio 2008 - 10:27
QUOTE(Bruksnys @ 2008 06 21, 10:26)
tai kad negali, tas "gražiai papildo" mano supratimu yra būtina sąlyga.  smile.gif

bet parašyta taip nėra g.gif kad papildyt būtent ir žmogus ar tai gyvūnas turi g.gif
Atsakyti
nu ir koks skirtumas iš tų išvedžiojimų kai aišku, kad be žmogaus nepriima? g.gif
Atsakyti

prie ko cia saunuolis, kaimyno namas? prasideda interpretacijos doh.gif as turejau omeny, kad juokinga vaizdine dviprasmybe iseina, o ne kad saunu kazka padegti.
Atsakyti
Jei tinkama nuotrauka - PRIIMA:). Cia as "Bruksniui" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 21 birželio 2008 - 11:17
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 21, 12:16)
Jei tinkama nuotrauka - PRIIMA:). Cia as "Bruksniui"  ax.gif

nu teisingai , visisškai pritariu ir pasirašau bigsmile.gif kaip tik tai ir sakau. Be žmonių nelaikoma tinkama ir visiem čia aišku. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 06 11, 15:55)
<Siųskite nuotraukas, kuriose matosi kuo daugiau gamtos ir žalumos (bent 1/3 nuotraukos), ir ta žaluma gražiai papildo nuotraukoje užfiksuotą veiksmą, kuriame gali dalyvauti tėveliai ir vaikučiai.>

būtini.čia nėra tik gamtos paveikslavimas.
tik tie žmonės neprivalo būti vaikai, gali būti ir tik suaugęs žmogus.

Atsakyti
Pasirodo, kad netinkama verysad.gif , nes norejau deti va tokia nuotauka ir man neprieme, nes nera zmogaus schmoll.gif O man labai grazu, fotkinome is lektuvo wub.gif
Nuostabi Lietuva - tokia žalia, žalia!!!

! 
nuotrauka, kad ir labai graži, bet teko pašalinti nes per didelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 21 birželio 2008 - 18:47
aga,gražu,ale jau dydis-gal sumažink
Atsakyti