QUOTE(stirna_Liu @ 2008 10 21, 14:32)
JEI NAMIE TURI ŠIŲ PRODUKTŲ PER 10 MIN. GALIMA PASIGAMINTI:
Labai skanu ir gurmaniška
dviems žmonėms, jei vyras valgo daug, nes aš savo visad privalau vyrui palikti
Makaronai. Aš perku kuo brangesnius, jie paprastai būna daug skanesni, nei tie pigesni. Šį kartą pirkau makaronus, tokius susuktus į krūveles. Juos taip ir išviriau neišardytus. Vienam žmogui dvi krūveles. Į vandenį įdėti truputį druskos.
Kol verda makaronai darau jiems padažą.
Padažas: lydytas sūris "Mildutė" ar "Pienių pievos", nesvarbu (viena dėžutė). Tik turi būti be nieko. Aš per klaidą nusipirkau su rūkyta vištiena, buvo skanu, bet neatskleidė man kitų skonių. Sudedu į keptuvę, tuomet supilu grietinėlę. Aš pirkau tą kur kavai skirta. Siūlau grietinėlės visą indelį supilti, nes kai gaminau supyliau ne visą, tai man lyg buvo per tiršta ir trūko padažiuko. Viską pamaišome, tuomet dedame sūrio su mėlynu pelėsiu. Kiekio negaliu pasakyti, bet tikrai neįspūdingai daug. Aš gal dėjau kokius 50 g. Žodžiu, dėkite pagal save kokio norite tirštumo ir kiek atsiskleistų skonis. Jį taip reik patrinti į keptuvę, kad greičiau išsilydytų. Tuomet įdėti baziliko. Aš dėjau džiovinto malto, pagal skonį. TIK NEDĖKITE DRUSKOS, NES BUS GANĖTINAI SŪRU. Kai viskas išsilydo, pasidaro daug maž vientisa masė, dedame į lėkštę makaronų tą krūvelę (jei išvirę) ir užpilame padažu.
Jei turite svečių, ar šiaip norite dar prabangesnio patiekalo, galima dar dėti ir tokio kumpelio, jis būna supjaustytas, labai labai plonas, užsienietiškas, bet nepamenu kaip vadinasi, iš "C" raidės. Vienos pakuotės kaina apie 13 Lt. Tačiau tą kumpiuką reik dėti į padažo gamybos proceso pabaigą, kad tik apšiltų. Nepamirškite nuo kumpiuko nupjauti riebaliukus. Juos galėsite panaudoti kepant kiaušinienę.
Niam niam kaip skanu.
Labai skanu ir gurmaniška
dviems žmonėms, jei vyras valgo daug, nes aš savo visad privalau vyrui palikti
Makaronai. Aš perku kuo brangesnius, jie paprastai būna daug skanesni, nei tie pigesni. Šį kartą pirkau makaronus, tokius susuktus į krūveles. Juos taip ir išviriau neišardytus. Vienam žmogui dvi krūveles. Į vandenį įdėti truputį druskos.
Kol verda makaronai darau jiems padažą.
Padažas: lydytas sūris "Mildutė" ar "Pienių pievos", nesvarbu (viena dėžutė). Tik turi būti be nieko. Aš per klaidą nusipirkau su rūkyta vištiena, buvo skanu, bet neatskleidė man kitų skonių. Sudedu į keptuvę, tuomet supilu grietinėlę. Aš pirkau tą kur kavai skirta. Siūlau grietinėlės visą indelį supilti, nes kai gaminau supyliau ne visą, tai man lyg buvo per tiršta ir trūko padažiuko. Viską pamaišome, tuomet dedame sūrio su mėlynu pelėsiu. Kiekio negaliu pasakyti, bet tikrai neįspūdingai daug. Aš gal dėjau kokius 50 g. Žodžiu, dėkite pagal save kokio norite tirštumo ir kiek atsiskleistų skonis. Jį taip reik patrinti į keptuvę, kad greičiau išsilydytų. Tuomet įdėti baziliko. Aš dėjau džiovinto malto, pagal skonį. TIK NEDĖKITE DRUSKOS, NES BUS GANĖTINAI SŪRU. Kai viskas išsilydo, pasidaro daug maž vientisa masė, dedame į lėkštę makaronų tą krūvelę (jei išvirę) ir užpilame padažu.
Jei turite svečių, ar šiaip norite dar prabangesnio patiekalo, galima dar dėti ir tokio kumpelio, jis būna supjaustytas, labai labai plonas, užsienietiškas, bet nepamenu kaip vadinasi, iš "C" raidės. Vienos pakuotės kaina apie 13 Lt. Tačiau tą kumpiuką reik dėti į padažo gamybos proceso pabaigą, kad tik apšiltų. Nepamirškite nuo kumpiuko nupjauti riebaliukus. Juos galėsite panaudoti kepant kiaušinienę.
Niam niam kaip skanu.
smagu, jok dalinasi zmones skaniais receptais
dekui , bandysim pasigamint