Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(F_A @ 2008 06 24, 22:07)
Kurie is Addict tau einamesni? rolleyes.gif
Mmm Juozukas matau pas tave gyvena ir drakono buckis, jei neklystu wub.gif faina kolekcija thumbup.gif

Siuo metu Addict Shine smile.gif
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 22:11)
Aišku, supratau  4u.gif .
Nes kažkaip paskutiniu metu čia, žiūriu, pasidarė madinga svaigti dėl jų net nežinant kvapo  biggrin.gif
Papildyta:

Nezinau kodel, bet taip gavosi, kad kvepalu, kuriuos padovanojo vyras (Le Feu Dissey, Rochas Alchemie) nebegamina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 birželio 2008 - 21:18
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 24, 22:16)
Siuo metu Addict Shine  smile.gif

Vakar pabandžiau ant rankos-labai trumpai laikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 22:17)
Vakar pabandžiau ant rankos-labai trumpai laikė  unsure.gif

Galiu pasakyti, kad atvirksciai - laiko laaabai ilgai. Net pati nesitikejau smile.gif Geriausiai is visu lengvesniu, kokius esu turejusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 birželio 2008 - 21:20
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 21:15)

tai jau netaupyk labai-turim gi didesnių kiekių pas save  cool.gif

O gal pas Kunigaikstyte ten koks raritetinis miniukas? rolleyes.gif Kunigaikstyte, kas ten pas tave, edp? rolleyes.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 24, 21:19)
Galiu pasakyti, kad atvirksciai - laiko laaabai ilgai. Net pati nesitikejau  smile.gif

cia matyt nuo zmogaus odos priklauso, ne visiem tie patys kvepalai vienodai laikosi smile.gif
Atsakyti
[quote=F_A,2008 06 24, 17:02]
Miniukai:
user posted image
Sakykit, o kuo skiriasi Kenzo drambliukas nuo tigriuko? 4u.gif Drambliuka turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2008 06 24, 22:27)
Sakykit, o kuo skiriasi Kenzo drambliukas nuo tigriuko?  4u.gif  Drambliuka turiu wub.gif

nuuuu, drambliukas sunkiai bėga- tuduntudun, o tigriukas- tyliai sėlina- tiap tiap tiap bigsmile.gif jei nerimtai, tai man dramblys- aštresnis, pipiriškesnis, nesaldus, o tigras- minkštesnis, saldesnis, jaukesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 21:32)
nuuuu, drambliukas sunkiai bėga- tuduntudun, o tigriukas- tyliai sėlina- tiap tiap tiap bigsmile.gif 

Nu tu Gervela pavarai doh.gif Kaip užsižvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 24, 22:33)
Nu tu Gervela pavarai  doh.gif  Kaip užsižvengiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi, ypač iš to "tuduntudun" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 06 24, 22:21)
O gal pas Kunigaikstyte ten koks raritetinis miniukas? rolleyes.gif Kunigaikstyte, kas ten pas tave, edp? rolleyes.gif

Na lyg ir ne raritetinis biggrin.gif Aha, edp ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 24, 22:33)
Nu tu Gervela pavarai  doh.gif  Kaip užsižvengiau  lotuliukas.gif

nu bet teisybę parašiau bigsmile.gif pati daba sėdžiu ir žvengiu, vot ką reiškia likeriuku pasivaišinti lotuliukas.gif

bet rimts, man tigriukas- tai daugiau kačiukas nei dyyydelis tigras, tupi toks sausuose melduose, gudria snukučio išraiška, tipo medžioja, o paskui tik liuokt- ir įsitaiso rankos linkyje meiliai murkdamas- vat tokias asociacijas sukelia Kenzo tigriukas man biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Zosse,2008 06 24, 21:27]
[quote=F_A,2008 06 24, 17:02]
Miniukai:
user posted image
Sakykit, o kuo skiriasi Kenzo drambliukas nuo tigriuko? 4u.gif Drambliuka turiu wub.gif
[/quote]

[quote=Gervela,2008 06 24, 21:32]
nuuuu, drambliukas sunkiai bėga- tuduntudun, o tigriukas- tyliai sėlina- tiap tiap tiap bigsmile.gif jei nerimtai, tai man dramblys- aštresnis, pipiriškesnis, nesaldus, o tigras- minkštesnis, saldesnis, jaukesnis biggrin.gif
[/quote]
Labai gerai Gervela apibudino lotuliukas.gif Is tikruju Tigras siltesnis, jaukesnis, minkstesnis. Jame uzuodziu pudrini cinamona ir mediena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 24, 21:31)
Subjektyvi , toks elgesys labai subjektyvus.  lotuliukas.gif  Vieni įsitikinę, kad kvepalai genda, kiti  gi tvirtai  žino, kad negenda ( jei jie tinkamai laikomi).  Jei tu  manai, kad  jie sensta,  tavo valia elgtis, kaip tau pačiai atrodo.  smile.gif

O kaip suprast negenda? Viskas genda. Kvapai iki trijų metų, jei tinkamai laikomi. Jei netinkamai - trumpiau. O kaip reikia laikyti, kad jie negestų dešimt metų? g.gif

Jūs čia per metus sukaupiat tokius rinkinius, ar per ilgesnį laikotarpį? ax.gif
Atsakyti