Labukas, nutariau ir as papasakoti savo nelaiminga istorija.
kai tik supratau kad laukiuosi uzsiregistravau kad patvirtintu pas Jakubauskiene. Pasiskaiciau jusu komentarus, o ir paciai pasirode visai nieko. tik dabar suprantu kad ji kazkur suklydo...ir nereikejo man ja pasitiketi.
pirmiausia kai atejau pirma karta ji apziurejo savo mikliom rankelem ir sako akurat tu laukiesi. tada antras klausimas ar darom echo? as sakau o ka jis duos? sako "suzinosim ar gyvas" sakau zinoma darom. nu ir ka isvados 7 savaiteles mazylis gimdoje, plaka sirdukas. iseinu laiminga...
kitus 2 kartus jos apziura budavo zodinis pasikalbejimas kaip man sekasi, patikrinimas tyrimu. viskas gerai. kaskarta atejusi svajodavau susitikti per ekraniuka su mazyliu, bet ji niekad ne nepasiulydavo, o as ja labai pasitikejau ir galvoju nu ka jei sako kad nereikia tai nereikia. 4 apsilankymas turejo buti viena gruodzio pirmadieni. bet man maudeno pilva tai nutariau nueiti penktadieni nesulaukus pirmadienio. atejau su patenkinama savijauta, ji iskalusinejo kas kaip ir vel pagulde ant kedes. krapsstesi krapstesi savo rankom, maige visa pilva liepe atseit atsipalaiduoti..., pasake "gimdos kaklelis labai gerai tau nesiot ir nesiot". dar pamatavo pilva pasake "viskas gerai gimda auga!)nezinau kaip ji tai nustate nes matavo pirma karta, gal yra kokia apimciu lentele?;/
taigi isejau is jos apziuros nuraminta kad tureciau susireguliuoti virskinima. paskyre po poros savaiciu kai bus 18 savaite susitikima, sako darysim echo.
deja pirmadienio vakara pasirode lasas sviezio kraujo. nuvykau i ligonine... paziurejo i pilva ir pirmas sakinys buvo ":is pilvo matau kad kazkas negerai", echo tik patvirtina bloga nuojauta... mazylis nebejuda ir sirdele neplaka... jo dydis atitinka 12 savaiciu...
negaliu patiketi kad penktadieni jakubauskiene zadejo sviesu rytoju, o jau po poros dienu nebeturejau savo mazylio... ir jo netekau ne per diena, o mazyli nebekvepuojanti nesiojausi visa menesi... buvau du kartus per ta laika apziuros... viena maige pilva ir sake nesiot ir nesiot, o ligonineje po porors dienu pasake jau pilvas blogumus isduoda...
ar gerai azpiurejo gydytoja mane tikrindama ant kedes savo mikliomis rankelemis?
ar gerai apziurejo gydytoja kai su dudele niekad neklause ar plaka sirdele?
ar gerai azpiurejo gydytoja kai atejau su maudzianciu siek tiek pilvu o ji pasikliove savo rankomis? net nebande daryti echo...
jei galvojate kodel as pati neprasiau echo. tai buvo mano pirmas vaikutis, pirmi apsilankymai pas gine, pasitikejau ja besalygiskai.