Idomu ar daug zmoniu yra laimingu? Ar laimejote ka nors per savo gyvenima?
As galiu save priskirti prie laimingu zmoniu, laimedavau nedidelius prizus bet daznai. Didziausias mano laimikis 500 lt. vertes.
Aš tai visokių smulkmenų nemažai laimėjusi - kuprinę, suvenyrų visokių, knygų, marškinėlių. Aišku, ir maži laimėjimai labai pradžiugina, bet svajoju apie "Aukso puodą"

QUOTE(MaršuA @ 2008 06 11, 22:23)
Aš tai visokių smulkmenų nemažai laimėjusi - kuprinę, suvenyrų visokių, knygų, marškinėlių. Aišku, ir maži laimėjimai labai pradžiugina, bet svajoju apie "Aukso puodą" 

na tai yra sansu laimeti

pvz. mano mama niekad nieko nelaimi, net 2 lt. teleloto.

O ka bendro turi klausimai ar esate ka nors laimeje ir ar esate laimingas žmogus. Manau, nors ir neesi nieko laimėjęs, vistiek gali būti laimingu... Ne nuo smulkmenų laimėjimo priklauso laimingumo lygis...
O jei į temą, tai esu laimėjusi du fotoaparatus, kažkada labai seniai... O smulkių piniginių laimėjimų irgi esu laimėjusi. Vaikystėj jei kas nors pirkdavo loterijos bilietą, kviesdavo mane, sakydavo, kad mano ranka laiminga...
O jei į temą, tai esu laimėjusi du fotoaparatus, kažkada labai seniai... O smulkių piniginių laimėjimų irgi esu laimėjusi. Vaikystėj jei kas nors pirkdavo loterijos bilietą, kviesdavo mane, sakydavo, kad mano ranka laiminga...

Esu laimėjęs nemažai
Tpfū tpfū tpfū, kad tik neprisikalbėčiau ir vėliau nebelaimėčiau 
Ne per seniausiai iš laimėjimų nuskridau į Taliną, Romą, Atėnus, šeštadienį skrisiu į Kopenhagą (mama laimėjo) ir vasarą į SIciliją, beveik visas bilietas buvo padengtas laimėjimu

Ne per seniausiai iš laimėjimų nuskridau į Taliną, Romą, Atėnus, šeštadienį skrisiu į Kopenhagą (mama laimėjo) ir vasarą į SIciliją, beveik visas bilietas buvo padengtas laimėjimu

marškinėliai, pjaustymo lentelė Helmanso (majonezo)
loterijose iki 10 litų, žodžiu smulkmė, norėčiau nors kartą laimėti aukso puodą ir užtektų, daugiau nesvajočiau

loterijose iki 10 litų, žodžiu smulkmė, norėčiau nors kartą laimėti aukso puodą ir užtektų, daugiau nesvajočiau

QUOTE(Makalius @ 2008 06 11, 22:04)

Kokiu būdu čia galima laimėti? Aš irgi noriu

as pirma karta gyvenime buvau kazino ir pastacius 5Lt laimejau 200. Su ta salyga, kad labai galvojau sekasi, tai visus pralosiau ir dar i skola ilindau
o siaip gyvenime nieko nelaimejus... Jei rasdavau 10Lt,tai kaip zapadlo paskui pamesdavau 100
ai... bile meilej sekasi

o siaip gyvenime nieko nelaimejus... Jei rasdavau 10Lt,tai kaip zapadlo paskui pamesdavau 100