Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

nesam su vyru laimingi loterijose...
tik praeitą savaitę laimėjom 10lt teleloto biggrin.gif
draugai buvo padovanoję ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 06 13, 11:55)
Loterijose (čia iš stambesnių prizų, smulkių neišvardinsiu net visų): kelionę į kalnus prieš 6metus, neseniai dvi kuprines, kepurę, ir mp3 ipod suffle (kuri noriu parduoti, nes nereikia man jo  blush2.gifbiggrin.gif

nemazai laimejimu.
uz kiek parduoti nori mp3?
Atsakyti
Esu laimėjusi daugiausiai 3 litus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2008 06 13, 14:52)
nemazai laimejimu.
uz kiek parduoti nori mp3?

130lt. galima derėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 13, 12:38)
nesam su vyru laimingi loterijose...
tik praeitą savaitę laimėjom 10lt teleloto biggrin.gif
draugai buvo padovanoję ax.gif

isivaizduok padovanotu su aukso puodu bilieta? thumbup.gif
Zinau tokia istorija kai abu kolegos paprase vienas nupirkti kito bilieta teleloto, viena sau paliko ir kolegai dave. Ir zinoma kolegai teko aukso puodas, tai prase dalintis biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu Teleloto laimėjusi 20 000. Nors visą laiką sakydavau, kad "pinigai prie manęs nelimpa ir niekad nelaimėsiu". Bet retkarčiais nusipirkdavau bilietuką. Dar vienam žurnale laimėjau 200 Lt vertės čekį. Žodžiu dabar esu tos nuomonės, kad jei nežaisi, tai ir nelaimėsi.
Atsakyti
pries kelis metus musu seima laimejo muzikini centra is tele loto, o seip retai ka laimim, po kelis litukus nebent g.gif
Atsakyti
Esu laimėjusi pasimatymą su mikutavičium lotuliukas.gif , ausinuką,kosmetikos priemonių, 100lt kažkokiam IKI žaidime ir teleloto bei milijonieriuj smulkių sumų bigsmile.gif Ai dar dantų balinimo procedūrą su laimėjau prieš kokius 3metus biggrin.gif
Atsakyti
pasirodo kai turi laime laimeti, tai ne viena karta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesu laimėjus...gal todėl, kad nedalyvauju niekur? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 15 birželio 2008 - 23:40
QUOTE(solo @ 2008 06 16, 00:40)
Nesu laimėjus...gal todėl, kad nedalyvauju niekur?  g.gif  biggrin.gif

nu gal ir dėl to ... lotuliukas.gif
Atsakyti
O as vis nusiperku po bilietuka,bet kaip nesiseka, taip nesiseka! Ne visiems lemta laimeti! verysad.gif
Atsakyti