QUOTE(relija @ 2008 06 14, 17:24)
Scrap8
Tik ką prabėgom (per pora valandų)peržiūrėjau pirmąją temą.....

šakės kiek daug fantastiškos info. Vž, aš tiek užsivežiau scrapu, kad jau MB siulėsi greitąją iškviesti..
Taigi, mažiau kalbų - daugiau darbų. Noriu paprašyti, kad kai vyks kitas turgus ar pan. dalykas nepamiršti ir manęs

Noriu krūvos visokių acid/free popierių, klijų, rašalų ir t.t. O labiausiai - skylamušių. DAUG!!!!!!!!!!!
Scrap8 pirmoje temoje užsiminei apie svajonę atidaryti LT SB gerumų parduotuvę. Ar tai ir liks tik svajonė, o gal turi rimtų planų?
dekui

O tu turi omeny perziurejai pirma uzduoti ar tas informacines-produktu/technikos kategorijas?
Del dar vieno SB turgaus

ar bus...si antra karta ji suveikiau pagrinde del to kad uzleisti vieta ir sutalpinti masiskai daug prizu kuriuos man CK atsiunte del to konkurso. Man MB vis sako kad as galiu uzsiiminet tokias persiuntimais kaip uzsisakymais per Joans.com. Bet kiek suprantu SM jau yra tokia tarpininke (galbut as tik daug daugiau nusimananti apie SB produktus

...galvoju, bet tai cia grynai yra daug laiko uzimantis darbas, o man turgavot neduoda tiek pasitenkinimo kaip scrapinimas.
Atidarymas SB parduotuves LT, aaaah, butu daug lengviau jei gyvenciau LT

Bet tai nenusimato

...Bet zinau kad viena is musu cia motyvuojasi tam