QUOTE(dovyda @ 2008 06 14, 23:37)
ojeiiiiiiiii tu Viliutee kaip visad is koto vercianciomis suknelemis

labai dailu
ačiū
Papildyta:
QUOTE(janike1 @ 2008 06 15, 00:15)
ačiū už tokius gražius žodžius,o mezgiau 4 nr virbalais
Papildyta:
[quote=angulyte,2008 06 15, 07:57]
Viliutee-turiu pasakyti, kad tavo suknelės galės tuos su Juozuko suknelėmis konkuruot

Labai labai - tiesiog PASAKA
ačiū už sveikinimą ir tokius pagyrimus,gal jie net per dideli
Papildyta:
QUOTE(diudas @ 2008 06 15, 10:12)
Viliuteee, tavo kantrybei ir suknelių grožiams apsakyti nerandu net žodžių

Man juodoji suknelė labai labai patinka
labai labai ačiū
Papildyta:
polo
Fanfan
Beatos mama
liusinda
Labanga
visoms didžiulis didžiulis AČIŪ
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 16, 08:03)
naiste777 labai dailu:)
Dovyda ir Viliuteee
savaitgalį tik neprisėdau ,o čia du gimtadieniai atšvesti:)
Taigi abiem linkiu daug gražių sūmanymų ir daug sveikatėlės jiems įgyvendinti ir žinoma visokeriopo(tiek dvasinio tiek materialaus) įvertinimo:)
Viliuteee tavo suknios tikri šedevrai, na tikrai nesinori lyginti su kažkuo, bet drąsiai gali rengti karališkų šeimų atstovus. Jos pritrenkiančio, apstulbinančio ir ilgai atminty išliekančio grožio:)
DĖKOJU UŽ SVEIKINIMĄ
o tavo sugebėjimai girti,dar kartą kartoju, neeiliniai.Po jų galima iškeltos galvos visai nebenuleisti

Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Vyna @ 2008 06 16, 08:14)
Kokios nuostabios suknelės...pavydžiu sugebėjimo skaityti kiauraraščius...

pati moku ir vašeliu nerti ir virbalais megzti, bet kiauraraščiai virbalais (tos didelės servetėlės-sijonai) tamsus miškas
ačiū Vyna
viskam turi ateiti laikas,o tuos kiauraraščius skaityti tikrai nėra sudėtinga,o kai pabandysi ir sustot nebegalėsi,aš irgi pradžioj keletą sijonų tuo pačiu raštu numezgiau,o kai pabandžiau kitus ,tai vienodų niekada nebemezgu
Papildyta:
Drezulka
sketiss,
ir jums didelis ačiū
Papildyta:
QUOTE(Pusele_ @ 2008 06 16, 18:38)
VILTUTE
o aš vis noriu kokios mezgėjospaklaust, kaip tokios suknios nešiojasi, koia priežiūra, ar alkūnės neišsimuša, nes ir norėčiau kada nusimegzt panašią
nešiojasi kaip ir visi megzti rūbeliai,šiek tiek jie visi manau pasitampo,o moheriniai tai tkrai ne daugiausiai tamposi,tam į juos dabar dedamas specialus siūliukas,nebereikia pačioms tuo rūpintis,kaip anksčiau