Rena parasykit man i az telefono numeri, ir is kokio miesto, as is Kauno, bet daznai bunu ir Vilniuje

Vakar uzmigdziau dar viena kalija. Dabar jau miega juodoji (turi mazuti vaika, kuri dar noreciau paauginti kartu su 'mama') ir geltonoji (kuri turi melejona vaikiuku
)

pas mane geltonoji kalija kazkokia issigimusi. nezydejo siemet. o va bordine graziausia zieda sukrovusi. bet dar ju net negalvoju migdyti nes visi lapai dar net nedziusta. o kaip jas migdyti. Tiesiog nupjaut lapus padziovinti svoguna-gumba ir i dezute iki pavasario?

QUOTE(Ingerele @ 2008 09 10, 09:07)
o kaip jas migdyti.
Maniskes pacios pradeda gelsti ir lapai lengvuteliai issirauna. Tada istraukiu gumba arba gumbelius

QUOTE(Ice tea @ 2008 09 10, 09:02)
Vakar uzmigdziau dar viena kalija. Dabar jau miega juodoji (turi mazuti vaika, kuri dar noreciau paauginti kartu su 'mama') ir geltonoji (kuri turi melejona vaikiuku
)

o gal galetumet perleisti koki vaikiuka

QUOTE(agnir @ 2008 09 10, 13:38)
Gal ir galeciau

QUOTE(Ice tea @ 2008 09 10, 13:55)
Gal ir galeciau
Tik palaukiam miego pabaigos, kad kokie nenudziutu per poilsio perioda, nes kai kurie tikrai nedideli. Susirasysim
Dar koki gruodi man priminkit 

Butinai priminsiu

O as turbut visai ju nemigdysiu, kad dabar iskasiau is lauko, osaknu tokiu baltu riebiu prileidusios, tai kaip jas migdyt, ai tegu sau zaliuoja, kol pavargs, o iskasineti is vazono turbut visai nekasiu, nes dauk kas nekasa tik nelaisto kuri laika ir nieko, gyvena.Stai siandien persodinau.

o jeigu visą vasarą augo vazonuose balkone, tai nuo kada čia joms dabar ramybė duoti? kada nebelaistyti?
QUOTE(Cactus_ @ 2008 09 12, 14:31)
o jeigu visą vasarą augo vazonuose balkone, tai nuo kada čia joms dabar ramybė duoti? kada nebelaistyti?
As tai sakiau nebelaistysiu tada, kai matysiu, kad lapai ims dziuti, ar timtelejus lengvai ims issitraukti is zemes, o kol dar stiprus, tegu zaliuoja.
QUOTE(Srove @ 2008 09 12, 14:38)
As tai sakiau nebelaistysiu tada, kai matysiu, kad lapai ims dziuti, ar timtelejus lengvai ims issitraukti is zemes, o kol dar stiprus, tegu zaliuoja.
Butent taip

QUOTE(Srove @ 2008 09 12, 14:38)