Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

wub.gif kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 29, 23:43)
Na galiu viena imesti kur anksciau zydejo,,sitoj temoj jau esu rodzius savo naujoke oranzine wub.gif

ech...kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 30, 00:43)
Na galiu viena imesti kur anksciau zydejo,,sitoj temoj jau esu rodzius savo naujoke oranzine wub.gif
user posted image

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nulekiau as su savo gumbais pas gelininke paklaust ka man su jais daryt, ar jau sodint, ar dar migdyt, tai sake dar pamigdyt, tik deti kur vesiau ir tamsiau, nes prabudo del to kad per silta buvo. Sake jei nori gali ir sodinti, tik jos buna gleznesnes, geriausia sodinti vasario menesi, tai dar sakiau bandysiu migdyti rolleyes.gif
Dar sake, kad tie kas augina pardavimui ziedu, tai augina visus metus, bet specialiuose siltnamiuose, su spec. sviesa, trasom ir visokiom temperaturom ir t.t. doh.gif , savo malonumui taip auginti ir gauti tiek ziedu butu labai brangu, nes tie visi spec. labai daug kainuoja verysad.gif
Atsakyti
as irgi vat vis mastau, kad apie vasari reiks traukti jas g.gif
Atsakyti
O as paeksperimentuosiu- vienas jau sukisau i zemes, o kitas paliksiu iki vasario. Paziuresim kaip jos man augs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 10 30, 15:09)
O as paeksperimentuosiu- vienas jau sukisau i zemes, o kitas paliksiu iki vasario. Paziuresim kaip jos man augs mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
o mes jau is tavo eksperimentu mokysimes bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif stebim stebim ..mano pasodintoji jau antra stiebeli leidzia...o kita jokiu gyvybes pozymiu nerodo-knarkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 10 30, 15:09)

drinks_cheers.gif Jei pas mane didesnius ugliukus isleis, tai nekankinsiu, kisiu ir as i zeme.
Nors geriau dar jos pamiegotu, nes sausi laukia kraustymasis, tai paprasciau butu jas pervezti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 30, 01:43)

ačiū wub.gif gražu.. ir iš tikro, panašu į dirbtinę.. na esu mačius tokių dirbtinių...

vis užemtu akį prekybos centruose ar jau yra tų gumbinių kalijų.. tai dar nėra.. pirkčiau pabandyt.

aišku, reikia temą atgal paskaityt. kol aš skaitysiu, gal galėtumėt papasakot, kiek tas gumbas per vasarą žiedų gali išleisti.. ax.gif jei sakot - dukart žydi, tai reiškia - du žiedai? ar žydi kaip paprasta kalija - leidžia ir leidžia žiedus (kaip dabar pas mano mamą)
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 30, 20:37)
ačiū  wub.gif  gražu.. ir iš tikro, panašu į dirbtinę.. na esu mačius tokių dirbtinių...

vis užemtu akį prekybos centruose ar jau yra tų gumbinių kalijų.. tai dar nėra.. pirkčiau pabandyt.

aišku, reikia temą atgal paskaityt. kol aš skaitysiu, gal galėtumėt papasakot, kiek tas gumbas per vasarą žiedų gali išleisti..  ax.gif  jei sakot - dukart žydi, tai reiškia - du žiedai? ar žydi kaip paprasta kalija - leidžia ir leidžia žiedus (kaip dabar pas mano mamą)

dabar jų pirkt ir nebus, nes tai sezoninė prekė.. kada savo šiais metais pirkau neatsimenu, sodinau pavasarį, per mėnesį ar daugiau nieko neužaugo, pasirodo per giliai įkišau, iškasiau, pasodinau aukščiau, žydėjo vieną kartą, bet išleido du žiedelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 30, 21:37)
ačiū  wub.gif  gražu.. ir iš tikro, panašu į dirbtinę.. na esu mačius tokių dirbtinių...

aišku, reikia temą atgal paskaityt. kol aš skaitysiu, gal galėtumėt papasakot, kiek tas gumbas per vasarą žiedų gali išleisti..  ax.gif  jei sakot - dukart žydi, tai reiškia - du žiedai? ar žydi kaip paprasta kalija - leidžia ir leidžia žiedus (kaip dabar pas mano mamą)

jei 2 kart zydi tikrai nereiskia kad tik 2 ziedai thumbup.gif
sia vasara mano kalija zydejo 2 kart...pirmaji karta isleido 3 ziedus,paskui po keliu turbut menesiu kai jau ziedeliai nuvyto,nukirpau juos isleido dar du...
Atsakyti