Įkraunama...
Įkraunama...

Aivariuko gimimas

QUOTE(Maggie @ 2008 06 13, 01:43)
p.s. na mes juk lietuvoj! kaip galejai nepagalvot is anksto apie palata, pinigus, daktarus ir t.t. kadangi as megstu apsidraust, kas liecia sveikata, gimdyt [o tai juk toooks sudetingas dalykas] vaziavau viska turedama, kas geriausia.. blush2.gif nei daktarai, nei salygos, niekas manes nenuvyle.

tiesiog buvau pasiskaiciusi, o ir pazystamas daktaras is tu gimdymo namu teige, kad su niekuo tartis tikirai nereikia, juolab, kad pas nei viena nesilankiau, galvojau atsilyginti po visko, skaiciau, kad taip daro dauguma ten gimdziusiu, palatos vienvietes duodamos tik jei yra laisvu, o as vien kol saremiavau pagimde trys moterys, taigi buvo pilni gimdymo namai. va taip ir gavosi. bet sekanti karta butinai lankysiuos pas gimdymo namu kuri nors daktara, su juo tarsiuosi, kad dalyvautu butent jis, vadovausiuos savo galva, o ne komentarais doh.gif nors negaliu sakyti, kad buvo labai blogai, personalas buvo malonus, darba jie savo atliko, tik patepti jie butu skyre man daugiau demesio ir tarciausi dabar vel gi ne del to kad su manim saldziau sneketu, o del to kad mazas dubuo ir bijau , kad antras bus didesnis ir neisgimdysiu tada jau, nes si syk tiesiog nusprende duoti man pabandyti pagimdyti, o kita kart gal taip gerai viskas ir nesibaigs, taigi reiks apsidrausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiisstte: 13 birželio 2008 - 06:26
Cielas romanas wub.gif O jau lėliukas kokio grožio rimtuolis wub.gif Sekmės augant 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif abiems ramiu nakteliu ir sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi ir issami istorija 4u.gif O sunucio grozis wub.gif
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
istryskinau asara blush2.gif atsimenu tokius pacius jausmus...ta nenora daugiau vaiku ir dabar nora ju dar... ax.gif tiesiog viskas taip silta ir artima 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif Man patinka iliustracijos bigsmile.gif O berniukas gražuoliukas wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labai nuosirdi ir grazi istorija wub.gif ,aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
kokia ilga, grazi istorija wub.gif
na, gydytoju "rupestingumas" tqai pribloskiantis doh.gif
labai grazus sunelis wub.gif 4u.gif
aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
saunuole mamyte!!!
o sunelis tikras grazuolis 4u.gif
man tai toks sokas, kad paliko viena guleti su ant tiek daug atsiverusiu gimdos kakleliu ir dar viena liepdavo stumti, o kita priesingai, liepe nestumti, durniu laivas ten kazkoks
Atsakyti
QUOTE(aiisstte @ 2008 06 12, 14:45)
Nusprendžiau ir aš papasakoti savąją istoriją, http://hotimg22.fotk...P1030686-vi.jpg[/img][/url]

te antrasis stebuklas ateina lengviau į šį pasaulį 4u.gif jei siauras dubuo, galima gi cz daryti 4u.gif bet kad tie medikai čia doh.gif
Atsakyti
saunuole 4u.gif labai grazi ir miela istorija. beja mano lelyte gime tokio paties ugio tik 5g sunkesne lotuliukas.gif
Atsakyti
Parasyta tikrai labai nuosirdziai!!! Sveikinu su nuostabiu mazyliu!!! 4u.gif
Atsakyti