Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia tavo plaukų spalva?

Apklausa: Kokia jus? (620 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Natūraliai esu rudaplaukė, bet jau senokai dažausi plaukus juodai. ax.gif
Atsakyti
Naturalus-pele lotuliukas.gif o dazau-blondine nail.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NATŪRALIAI ESU RUDAPLAUKĖ IR DAŽAUSI ŠOKOLADINE RUDA SPALVYTE thumbup.gif
Atsakyti
Naturalus tamsiai rudi plaukai, kuriu nedarau (kol kas... nors jau daugeja zilu sruogyciu) tongue.gif
Atsakyti
Mano plaukai natūraliai šviesūs (tamsi blondinė), ir juos šviesinu šiek tiek sruogelėmis (bet minimaliai). Neįsivaizduoju savęs kitokiais, nes veido bruožai ne itin ekspresyvūs, oda šviesi, tai tikriausiai su tamsesniais plaukais nublankčiau...
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2009 12 24, 02:24)
Naturalus-pele lotuliukas.gif o dazau-blondine nail.gif  lotuliukas.gif

as taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šatenė aš, bet dažau su chna ir basma ir gaunu ryžą/kaštoninį atspalvį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filaretus: 27 gruodžio 2009 - 23:17
QUOTE(Lesia @ 2009 12 24, 00:24)
Naturalus-pele lotuliukas.gif o dazau-blondine nail.gif  lotuliukas.gif

Ir as tokia pati ax.gif
Atsakyti
Kokia naturali nelabai jau ir pamenu, blush2.gif O buvau as visokiausiu spalvu tik blondine neteko buti, nes man netinka.... O siaip paskutinius kelis metus buvau juoda, bet sumasciau, kad sekanciais metai noriu buti rudaplauke tai dabar patapau tamsiai ruda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2009 12 28, 23:59)
Kokia naturali nelabai jau ir nepamenu,  blush2.gif  O buvau as visokiausiu spalvu tik blondine neteko buti, nes man netinka.... O siaip paskutinius kelis metus buvau juoda, bet sumasciau, kad sekanciais metai noriu buti rudaplauke tai dabar patapau tamsiai ruda  thumbup.gif

Atsakyti
Esu rudaplaukė, bet ne vieną kartą kirpėjos buvo pavadinusios mano plaukų spalvą - pelenų spalva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2009 12 29, 13:53)
Esu rudaplaukė, bet ne vieną kartą kirpėjos buvo pavadinusios mano plaukų spalvą - pelenų spalva  unsure.gif

Tai matyt turi kazkokio pilkumo, mano irgi kiti sako, kad naturalus rudi, net man tai jie pilki biggrin.gif
Atsakyti
Mano plaukai yra peles...pilki smile.gif bet nusidaziau BLOND sruogom stambiom tongue.gif labai norejau...
aistuliaa Kur dingo tema apie blondines? tongue.gif nerandu... taip senai ten buvau...jau ir nika pasiekiciau.. o albume dar esu...aciu,kad neistrinet biggrin.gif
Atsakyti