Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

Būti tikru draugu..
Tai pamatyti dar nespėjusią pasirodyti draugo akyse ašarą..
Būti tikru draugu..
Žinoti kodėl draugui taip sunku..
Būti tikru draugu..
Pamatyti kai draugas įsimyli..
Būti tikru draugu..
Mylėti jį taip, kaip kiti jo nemyli..
Štai koks turi būti tikras draugas...

Linkiu visoms dirbančioms šį nelengvą darbą būti vaikų draugais console.gif

Nepamirškime šio mielo ir šilto kampelio,

kur taip norisi sugrįžti, nes žinai kokio palaikymo gali sulaukti friends.gif

Mūsų temelėje bendrauja:
Saulutuke 186
jurgutsiukas 127
linuoskytej 89
Kresida 54
norilonyte 28
Malaga 24
dovilepp 22
valpurgija 18
Deisi 16
Sfinksutė 9
Vaida&Emilija 6
logitech 3
evelina 3
lempute- 2
Domke 1
linmauric 1
Lane 1
Labai laukiame naujų kolegių mūsų ŠTABE mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deisi: 12 birželio 2008 - 19:07
O geras, pasirodo,as cia dar ir labiausiai zaunyt suspeju blush2.gif

Pasigirsiu tad,kad jau pirma pataikiau blush2.gif Isigijau svajoniu fotika,tai dabar kaip mazas vaikas, bet kaifuoju, kiek technologijos dabar gali
Atsakyti
o as pasirodo nesnekorius g.gif
o del technologiju tai tikra tiesa jos gali lb daug thumbup.gif taip palengvina mum gyvenima thumbup.gif

tai ka merginos tuoj atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2008 06 13, 12:53)
o as pasirodo nesnekorius g.gif
o del technologiju tai tikra tiesa jos gali lb daug thumbup.gif  taip palengvina mum gyvenima thumbup.gif

tai ka merginos tuoj atostogos thumbup.gif

Ir gyvenima, ir pinigine:) doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukanas @ 2008 06 13, 14:14)
Ir gyvenima, ir pinigine:) doh.gif  thumbup.gif

nu del tos pinigines tai kaip ir nesutikciau kas liecia foto tai nei vienos nebedarau viskas tik kompe blush2.gif
Atsakyti
as dar laikas nuo laiko pasidarau ir ant popieriaus kazkiek. man malonu. kaip ir ryte kava su laikrasciu. Zinau,kad yra internetas,kad spauda prenumeruot yra atgyvena, o man mielas toks jaukus ritualas ryte perskaityt laikrasti prie puodo kavos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukanas @ 2008 06 13, 19:45)
as dar laikas nuo laiko pasidarau  ir ant popieriaus kazkiek. man malonu. kaip ir ryte kava su laikrasciu. Zinau,kad yra internetas,kad spauda prenumeruot yra atgyvena, o man mielas toks jaukus ritualas ryte perskaityt laikrasti prie puodo kavos blush2.gif  4u.gif

mhm cia geri ritualai, nors ne tiek kiek atgyvena kiek sakyciau prabanga pastaruoju metu g.gif norint uzsiprenumeruoti spauda tenka nemenka sumele pakloti doh.gif bet ko nepadarysi del malonumo, juk tiek nedaug ju belike mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, laukiat kolegių, bet manęs sąraše nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2008 06 13, 21:25)
mhm cia geri ritualai, nors ne tiek kiek atgyvena kiek sakyciau prabanga pastaruoju metu g.gif  norint uzsiprenumeruoti spauda tenka nemenka sumele pakloti doh.gif  bet ko nepadarysi del malonumo, juk tiek nedaug ju belike mirksiukas.gif

Ai, va butent ,vardan malonumu...negi sau visko gailesi. Kazkaip mane uzmusa kai reik uz mokescius paklot,arba nueini i maxima ir ten suris,duona ir pienas, jau 50lt. TAi i metus 200lt prenumeratai man kazkaip ne taip ir gaila. va ir dabar akcijine Kauno diena 2009 uzsiprenumeravau vakar. Sutinku, gyvenime daug malonumu virto prabangos dalyku. Su masina vazinet tuoj pasidarys prabanga,jei tokiais tempais kuras brangs. Obidna kazkaip,kai toks darbas, o nieko negali sau leist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 06 13, 22:22)
Taip, laukiat kolegių, bet manęs sąraše nėra  verysad.gif

prisipažinsiu - mano kaltė, nes aš sąrašą tik nukopinau ir viskas blush2.gif gėda pelėda man........ daugiau nelysiu kur nereikia............
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 06 14, 13:02)
prisipažinsiu - mano kaltė, nes aš sąrašą tik nukopinau ir viskas blush2.gif gėda pelėda man........ daugiau nelysiu kur nereikia............

Viskas ok , DEISI, manau, JULIETA supranta,kad ne is piktumu taip isejo,o netycia.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukanas @ 2008 06 14, 20:44)
Viskas ok , DEISI, manau, JULIETA supranta,kad ne is piktumu taip isejo,o netycia.. thumbup.gif

norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada unsure.gif
Atsakyti