Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

nu as padarytos neturiu bet manau cia ner labai sudetinga ir paciai pasidaryti mirksiukas.gif
paimk kokia tema pvz konfliktu valdymas
nu ir pagalvok kaip tu vestum tokia klases valandele ax.gif
as tai daryciau taip tarkim pover pointas butu pagalbine medziaga tai reik pasidaryt kaip paskaita kuriame butu ir mediagos naujos vaikams ir toki beskaitant itrpti praktinius uzsiemimus mirksiukas.gif t.y. uzduotys mirksiukas.gif viska surasius bus tau darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2009 01 20, 22:38)
nu as padarytos neturiu bet manau cia ner labai sudetinga ir paciai pasidaryti  mirksiukas.gif
paimk kokia tema pvz konfliktu valdymas
nu ir pagalvok kaip tu vestum tokia klases valandele  ax.gif
as tai daryciau taip tarkim pover pointas butu pagalbine medziaga tai reik pasidaryt kaip paskaita kuriame butu ir mediagos naujos vaikams ir toki beskaitant itrpti praktinius uzsiemimus  mirksiukas.gif t.y. uzduotys  mirksiukas.gif viska surasius bus tau darbas  mirksiukas.gif

Nu reiks bandyt kazka kurt.o jetau kaip sunku suderinti moxlus su savo maziausiuoju 3menesiu stebukliuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustinute @ 2009 01 20, 21:42)
Nu reiks bandyt kazka kurt.o jetau kaip sunku suderinti moxlus su savo maziausiuoju 3menesiu stebukliuku  doh.gif

Nu vat sito tai neisivaizduoju,man moteriskes, kurios sugeba mokytis su tokiais pypliukais, is viso vertos medalio ax.gif Mano jau dickis palyginus,ale ir tai dirbt su juo menas
Atsakyti
http://kauno.diena.l...u-nerima-195990

pasiskaitykit,kokia statistika pateikia Kauno m svietimo valdzia apie socialinius pedagogus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2009 01 21, 11:50)
http://kauno.diena.l...u-nerima-195990

pasiskaitykit,kokia statistika pateikia Kauno m svietimo valdzia apie socialinius pedagogus blink.gif

Manau ,kad mokiniu atsakymai priklause nuo to kaip buvo uzduotas klausimas... g.gif ,bet realiai tai kiekvienas soc. pedagogas turi uzsitarnauti mokiniu ,tevu ir mokytoju pasitikejima! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magreen @ 2009 01 21, 18:15)
Manau ,kad mokiniu atsakymai priklause nuo to kaip buvo uzduotas klausimas... g.gif ,bet realiai tai kiekvienas soc. pedagogas turi uzsitarnauti mokiniu ,tevu ir mokytoju pasitikejima!  ax.gif

Siandien vel naujai 15-mete kaune issoko is 8 auksto. Tai jau trecia auka per savaite, kazi ar reik analizuot seimos,draugu itaka, ar nekokybiska socialiniu pedagogu darba. Pati vadovauju 9 mikrorajono mokykloms,kuriose tokia apklausa net nebuvo atlikta, statistika lauzta is pirsto ko gero, o pasitikejima tikrai tikiu,kad daugelis kolegiu ir uzsidirba 4u.gif Ne taip musu valdininkai analizuoja. va cia beda. ir dirbam, ir stengiames, ir daug pastangu tam reikalui dedame, ir visos cia puikiai tai zinome
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2009 01 21, 18:49)
Siandien vel naujai 15-mete kaune issoko is 8 auksto. Tai jau trecia auka per savaite, kazi ar reik analizuot seimos,draugu itaka, ar nekokybiska socialiniu pedagogu darba. Pati vadovauju 9 mikrorajono mokykloms,kuriose tokia apklausa net nebuvo atlikta, statistika lauzta is pirsto ko gero, o pasitikejima tikrai tikiu,kad daugelis kolegiu ir uzsidirba 4u.gif Ne taip musu valdininkai analizuoja. va cia beda. ir dirbam, ir stengiames, ir daug pastangu tam reikalui dedame, ir visos cia puikiai tai zinome

bet siaip tai kazkas baisaus darosi doh.gif siandien vos vilkau kojas kaip pavargau doh.gif seniai jau taip man bebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2009 01 21, 19:58)
bet siaip tai kazkas baisaus darosi  doh.gif siandien vos vilkau kojas kaip pavargau  doh.gif seniai jau taip man bebuvo  doh.gif

man kartais toks jausmas,kad kasmet tik blogyn situacija mokyklose. Vaikai ateina vis labiau isderinti is seimu ir mokyklai juos sudeliot i vezias darosi sizifo darbas g.gif
Atsakyti
Mergaites, ruoskit nauja tema, sita jau baigiam pripliurpt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2009 01 21, 21:24)
man kartais toks jausmas,kad kasmet tik blogyn situacija mokyklose. Vaikai ateina vis labiau isderinti is seimu ir mokyklai juos sudeliot i vezias darosi sizifo darbas g.gif

Mokiniai dazniausiai yra paliekami tik mokyklos auklejimui,o tevai nenori prisimti atsakomybes uz savo vaikus ir ju ateiti!lengviausia kaltinti kitus g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti