Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Sveiki linkejimai jums is Kroatijos mes jau gryzome ir pirma diena darbe tai labai sunku.Pirmiausiai perkaiciau jusu atsiliepimus malonu kad jus dar pribegate ir pasidalinate ispudziais.Mes dabar pradesime ruostis i sanatorija.atostogoos puikus dalykas tik jos visada trumpos... lotuliukas.gif
Gal dabar ir mes prisijungsime i pokalbiu dialoga lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, na stai mes jau namuciuose, taciau vel mintys sukasi kaip vel po kokio menesiuko ar dvieju papulti i Saulute lotuliukas.gif
Agutis, itvariukai tragiski doh.gif Mes tokiu kelias poras tureja. Neisivaizduoju, ar negalima padaryti modernesniu, taikyti kitoki plastika. Maciau su kokiais itvaiukais parvaziuoja vaikuciai is uzsienio, praktiskai nesiskiria nuo normaliu batuku, o kas cia per meno sedevras doh.gif doh.gif doh.gif Karta sutikau klinikose tevelius su vaikuciu, kuris buvo su normaliais itvariukais, jie sake, kad juos uzsisake lyg ir Anglijoj, internetu nusiunte ismatavimus, kaina tu itvariuku tikrai nemaza, taciau kokybe thumbup.gif Gaila neisiminiau adreso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista31: 30 birželio 2009 - 15:45
Labas Krista31 thumbup.gif gerai kad gzyzai....Nu jo itvarai tai baisus,mes kai buvome mazi tai mums sauluteje kai buvo atvyke amerikonai buvo padare itvariukus ant peduciu kad nesuktu kulnu i sonus tai buvo labai faini permatomi toki plastikiniai ir i visus batukus ,tapkutes ir kokia nori avalyne buvo galima isideti ,bet daugiau tokiu neturime ir vaikstome su paprastais batais.

Atsakyti
Labas vakaras. Kažko nesimiega... Vaikas mano jau Monciškėse pora savaičių darbuojasi (šiandien gyrėsi, kad gavo pirmą algą) tik gavo diplomą ir išlėkė. Važiuosim ir mes ilgajam savaitgaliui į Šventąją (esam užsakę kotedžą) tai prie to paties ir Marių aplankysim.
Atsakyti
Sveiki. Gal jau uzteks atostogauti, ir grizkite visi i foruma lotuliukas.gif

Oi kaip dziaugiuosiu uz Mariuxa, kad jis jau apsigyne magistro diploma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ziuriu i savo mazuti ir tikiuosi, kad ir jis tures tiek uzsispyrimo ir noro siekti Maximumo. Isivaizduoju Mariuxo mamytes dziaugsma. Mokslai baigti, darbas yra, kas dabar.... O kaip Mariuxo sirdies reikalai, cia is smalsumo blush2.gif
Atsakyti
Kol buvo jaunesnis-tai panų labai reikėjo, o dabar tai pasidarė toks "užkietėjęs senbernis" smile.gif .
O mes tai šauniai pailsėjom Šventojoj-buvom pasiėmę tokius apartamentus, kad aš norėčiau taip namuose gyventi ir tokius baldus turėti, bet kai susidėjom kelios šeimos, tai ne taip ir brangiai ir kainavo. Tik orai pasitaikė prasti. Bet svarbu, kad nuo namų atsiplėšėm.
Atsakyti
QUOTE(Mariuxas @ 2009 07 08, 21:42)
Kol buvo jaunesnis-tai panų labai reikėjo, o dabar tai pasidarė toks "užkietėjęs senbernis"  smile.gif .
O mes tai šauniai pailsėjom Šventojoj-buvom pasiėmę tokius apartamentus, kad aš norėčiau taip namuose gyventi ir tokius baldus turėti, bet kai susidėjom kelios šeimos, tai ne taip ir brangiai ir kainavo. Tik orai pasitaikė prasti. Bet svarbu, kad nuo namų atsiplėšėm.

Maniskiui du, tai as sakau vyrui su juo neprapulciau, tuoj man kazka surastu lotuliukas.gif Jis toks lipsnus, prie jo visi zmones limpa, vaikai, paaugliai, suauge, visi. Jis visus pakalbina, visiems nususisypso. Man sanatorijoj sesutes yra sake, kad sitie vaikuciai spinduliuoja ypatingu zavesiu, visi yra labai mieli ir silti zmogiukai. Ir mano akim taip atrodo, nes per tuos du metus susipazinau tikrai su nemazu bureliu vaiku turinciu Spina bifida. Tikiu, kad ir Mariuxas susikurs savo asmenine laime drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
Mes jau ruošiames i Sanatorija. Kas del ju gerumo tai ties jie tikrai apdovanoti gerumu ir lipsnumu.Tika kai mano sunus dabar 17m. tai negali per save perlipti ir to parogyti.Nors visada del manes labai pergyvena ir kviecia kartu vaziuoti pasivazineti dviraciais thumbup.gif Mes sia vasara visi isigijome naujus dviracius tai dabar vakaris visa seima bandome pramogauti.Tai jis visada pasirupina kaip man sekasi vaziuoti ir stebi ar as neatsilieku ir t.t.
Net dziugu pagalvojus kai as paskui ji laksciau kad tik ismoktu su dviraciu vaziuoti o dabar jis mane saugo lotuliukas.gif
Taip tai jis saunuolis.O del paneliu tai net nezinau lyk niekur nelaksto tik su zinutem rasinejasi ir per skaipa bendrauja ,bet labai sarmatinasi ir nieko nepasakoja.
Atsakyti
Amriirm, sekmes Jums sanatorijoj. Nors ten taip pat didziule krize doh.gif Tiesa dar Jums nepasakojau, kad budami Druskininkuose isbandeme akupunktura. Vaikuciui aisku nelabai patiko si procedura, bet as tikiu, kad jam ji buvo labai veiksminga. Butinai vel kartosime.
Atsakyti
Na sveiki mielieji.Užlėkiau trumpam pas jus.Na pas mus ne patys geriausi laikai buvo-Ugniukas daug sirgo.Į šlapimo pūslę buvo įsisukusi bjauri bakterija.Vakar tik grįžom iš ligoninės.Pragulėjom 2sav.Rytoj išvažiuojam 20d. į Abromiškių sanatorija pasistiprinti.Taigi gyvenimas verda.
Labai džiaugiamės dėl Ugniuko kalbos.Matosi,kad vaikiukas protingas.Be lietuviškų dainų žodžių pradėjo kartoti angliškas dainas thumbup.gif Na ir taip visokių juokų pasako.Na bet prasiveržusi Ugniaus kalbelė atnešė man nemažą skausmą širdy verysad.gif Vieną dieną Ugnius glosto savo kojeles ir sako man:"mano kojytės negali bėgti,eiti..."Taip liūdna,taip skaudu ir graudu pasidarė man...Nors aišku vaikui to neparodžiau,o tik pasakiau,kad kojytės sustiprės ir galės judėti...O pačiai iš skausmo širdis plyšo verysad.gif
Labai pritariu kristos31 žodžiams apie mūsų vaikų išskirtinį gerumą.Aš ir iš vieno ortopedo bei mūsų neurologės esu girdėjusi,kad kiek jie turi tokių vyresnių pacientų tai jie be galo yra guvūs,linksmi ir geraširdžiai.Gal negalia suteikia tokių bruožų...Nes iš tikrųjų kur mes pabūname su Ugniuku-tai būrys vaikų prie jo prilipę būna ir ne tik vaikai,bet ir suaugę.Mieste jau daug kas mus pažįsta-ir gydytojai,ir seselės,ir kineziterapeutės,tai kartais net Maximoj ramiai praeiti negalime,visi kalbina,visi sveikatėlės linki smile.gif
Tai vat brangieji,lekiu daiktų krautis į sanatoriją...Iki rugpjūčio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis ir daznai sako "mama noriu begiot", as atkertu, tai bek, jis juokiasi. Kartais paimu uz pazastukiu ir sakau, na dabar bek, tai tiek pradeda kojom smarkiai maskatuot, taip lyg begtu ir taip dziaugiasi. O jei vertinti jo fizinius pasiekimus siai dienai, kazkokiu zymiu pokyciu nera, bent ziurint kitu akimis. Na tuos pakitimus matau as, seimos nariai, medikai ir zmones kurie su juo dirba. Man kaip mamai noretusi daugiau rezultatu, o gydytojai jo pasiekimus vertina thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičiau jūsų paskutinius pasisakymus ir net širdį suspaudė, pasėdėjau, prisiminiau savo vaiko vaikystę ir tikrai nebenorėčiau dar kartą to išgyventi. Nežinau, gal aš buvau neteisi, bet vis norėjau, kad tik jis greičiau užaugtų, kad jį suptų suaugę žmonės. Gal dabar kažkas pasikeitę, gal ir vaikai daugiau mokomi tolerancijos, padėti silpnesniam už save, gal jie ir mato daugiau "kitokių" vaikų. Bet vis tiek teks būti labai stiprioms.
Atsakyti