Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais;

As siuo klausimu geruju bakteriju isimeciau ir smektos. Na ir siaip dar visa maisa vaistu nuo visko biggrin.gif

negaliu patiket, kad skrydis jau sianakt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 25 kovo 2009 - 10:55
Kai mes skridom - gydytoja rekomendavo enterol miltuku pasiimt - jis nuo bakterinio viduriavimo - greit simptomus palengvina ir praeina - is musu visu 6 - susirgo tik sesuo ir tai kad persivage blush2.gif
Ir vandens nenaudot viesbuty - tik uzsuktuos buteliukuose, net dantu valymui - vaiku rankyciu povimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2009 03 25, 11:36)
Vaikui patarčiau vežtis pirktines košeles-daržovienes-jogurtus-varškytes-sultis ir nieko neduoti. Tiesa, kiek vaikui laiko?  4u.gif

tai, kad vaikui jau 1.2men, tai ji viska valgo, tai su kosem jau nepasimaitinsim. gerai, tik kad as ja dar pati maitinu. tai pieno fabrikas visada salia bus tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(brasta @ 2009 03 25, 11:22)
Buvau 6 kartus Egipte. Apsinuodijau vieną kartą po kelionės į Kairą. Bet pati kalta... nuvežė pavalgyti į tokią ne itin man patinkančią vietą... reikėjo tik kokiais ryžiais ir bandelėm apsiriboti... O dėl alkoholio nežinau... du kartus jo visai negėriau, nes vienąkart buvau nėščia, kitąkart maitinanti, bet neapsinuodijau. Didieji vaikai buvo po tris kartus, mažius vieną, bet irgi jokio vargo neturėjom.
Vaistų įsidėk, bet pasistenk smarkiai nesukti dėl to galvos, tikėtis geriausio... tai taip ir bus...
Į kokį viešbutį važiuojat?

vaziuojam i "sunny days mirette"
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 03 25, 10:55)
As siuo klausimu geruju bakteriju isimeciau ir smektos. Na ir siaip dar visa maisa vaistu nuo visko biggrin.gif

negaliu patiket, kad skrydis jau sianakt  thumbup.gif

Geros jums kelionės ir puikių įspūdžių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 03 25, 12:33)
tai, kad vaikui jau 1.2men, tai ji viska valgo, tai su kosem jau nepasimaitinsim. gerai, tik kad as ja dar pati maitinu. tai pieno fabrikas visada salia bus tongue.gif .
Papildyta:
vaziuojam i "sunny days mirette"

mes pernai ten buvom - thumbup.gif ir viesbutis ir maitinimas
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 25, 14:16)
mes pernai ten buvom -  thumbup.gif  ir viesbutis ir maitinimas

o, kaip fainai. tai tada jau ramiau.
o kas jau isskrenda - geros keliones ir geru oru.....
Atsakyti
ar yra keliavusiu automobiliu su mazu vaiku?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 02 20, 11:57)
Mano nuomone, su kūdikiu gerokai lengviau, nei su 2 metų vaiku...

As labai skeptiskai ziurejau i tokia nuomone pradzioj, kol mano knopke buvo 6 men. Skridome i Kreta-nu ramybes isikunijimas. O va kai jai buvo 10 men, skridome i Egipta ir tikrai nebuvo ramu lotuliukas.gif Nors guodziausi, kad nevaiksto, bet buvo kaik ismokusi ropoti ir siaip smalsi kaip nezinau kas doh.gif Lektuve daugiau nei puse skrydzio laiko makalavosi (gerai nors neverke), bet uzimt pavykdavo tik minutems. Ten atvaziavus vezimuke nelabai norejo nusedeti...Zodziu...Bet tokia jau tevu dalia, ane? smile.gif Tai musu su tietu nuo kelioniu neatbaido thumbup.gif

QUOTE(brasta @ 2009 02 21, 01:46)
Man atrodo, kad jūsų nuomonė per daug kategoriška. Manau, kad tokiose kelionėse visada yra didesnė rizika susirgti... o rizikuoti nori ne kiekviena mamytė... kas kad ten ir nebloga ligoninė, bet ar tai nors kiek guodžia...
Jūsų vaikiukas dar pakankamai mažas, galbūt ramus, jums iki šiol visada sekėsi, todėl taip karštai ginate savo nuomonę.
Bet abejoti yra žmogiška, mamytės yra girdėję ir nelabai sėkmingų patirčių iš kelionių po egzotiškus kraštus, todėl mes čia ir diskutuojam. Manau, kad vienareikšmišką atsakymą gali surasti tik pati šeima...
Aš pati vežiausi 8 mėnesių kūdikį Į Egiptą, bet pusantrų aš palikau jį močiutei... nes taip buvo geriau tiek man, tiek jam...

Oi kaip sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif As us keliavima, bet su vaiku reiketu labai atsakingai rinktis salis. I Tailanda tikrai nesivezciau. Man pakako ir Egipte vidinio drebulio "kad tik nepasigautu", nors veida ir rankas vaikui ploviau vandeniu is butelio, o ka jau kalbet apie maista (veziausi milupa, uzpilamas koses ir misinuka, kuriems pati gerai atvirindavau butelini vandeni).... ir, zinot, tos baimes kazkiek pargrizta- pasiguosiu-is Egpto parsivezem alergija verysad.gif kap itariu-nuo konservuoto maisto, nes namie visada gaminu pati doh.gif

dabar mintyse sukasi kelione i Turkija/Kemera rudeniop, kokioj rugsejo pradzioj. Tada mazajaai bus pusantru. Ka daryt su maistu?! Buve turkijoj karta AI, bet dabar galvoju ka jai duociau valgyt?!

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 15, 18:02)
I Turkija todel,kad viesbuciai labiausiai pritaikyti vaikams,ramiam poilsiui....tarkim Kretoje,Rode,tokiu viesbuciu nera..o cia maistas atskiras vaikams,animatoriai istisa diena uzsiimantys su vaikais,begale pramogu,dideles viesbuciu teritorijos,pagal viesbucius dideli vandens kalneliai,taip pat ivairus mini atrakcionai, zoo parkai mirksiukas.gif

Yra Kretoj puikiu viesbuciu kur galima ramiai jaustis su vaikais ir kudikiais 4u.gif Ir tai nemaiso issinuomoti auto ir pakeliauti po sala.

QUOTE(Forgete @ 2009 03 20, 20:22)
Vaikui tempa pakilo. Va tik susimokek, pasidziauk ir te tau  verysad.gif

Mano lelia mums vis paduoda siurprizu pres keliones-jau tris kart taip buvo, kad vis suserga. pries paskutini skrydi as jos likus kelioms sav. nevedziau i viesas vietas, poliklinikas. be to, buvau nusiteikusi pozityviai-tas irgi turi nemaza reiksme. Nes visada jei bijodavau, tai butinai susirgdavo. Yra net teke atideti kelione...

QUOTE(kity25 @ 2009 03 28, 10:18)
ar yra keliavusiu automobiliu su mazu vaiku?

Ziurint kokia kelione. Esame vaziave su 8 men pupa is vilniaus iki KLP kelto, tada is Kylio Vokietijoje dar 400 km. Kelione truko apie 2 paras, viskas ciki.

Aisku, vasara su 3-5 men dukra kelioniu i pajuri neskaiciuoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 29 kovo 2009 - 22:55
QUOTE(mamucis @ 2009 03 29, 23:52)
As labai skeptiskai ziurejau i tokia nuomone pradzioj, kol mano knopke buvo 6 men. Skridome i Kreta-nu ramybes isikunijimas. O va kai jai  buvo 10 men, skridome i Egipta ir tikrai nebuvo ramu  lotuliukas.gif  Nors guodziausi, kad nevaiksto, bet buvo kaik ismokusi ropoti ir siaip smalsi kaip nezinau kas  doh.gif  Lektuve daugiau nei puse skrydzio laiko makalavosi (gerai nors neverke), bet uzimt pavykdavo tik minutems. Ten atvaziavus vezimuke nelabai norejo nusedeti...Zodziu...Bet tokia jau tevu dalia, ane? smile.gif Tai musu su tietu nuo kelioniu neatbaido  thumbup.gif
Oi kaip sutinku  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  As us keliavima, bet su vaiku reiketu labai atsakingai rinktis salis. I Tailanda tikrai nesivezciau. Man pakako ir Egipte vidinio drebulio "kad tik nepasigautu", nors veida ir rankas vaikui ploviau vandeniu is butelio, o ka jau kalbet apie maista (veziausi milupa, uzpilamas koses ir misinuka, kuriems pati gerai atvirindavau butelini vandeni).... ir, zinot, tos baimes kazkiek pargrizta- pasiguosiu-is Egpto parsivezem alergija  verysad.gif  kap itariu-nuo konservuoto maisto, nes namie visada gaminu pati  doh.gif

dabar mintyse sukasi kelione i Turkija/Kemera rudeniop, kokioj rugsejo pradzioj. Tada mazajaai bus pusantru. Ka daryt su maistu?! Buve turkijoj karta AI, bet dabar galvoju ka jai duociau valgyt?!
Yra Kretoj puikiu viesbuciu kur galima ramiai jaustis su vaikais ir kudikiais  4u.gif  Ir tai nemaiso issinuomoti auto ir pakeliauti po sala.
Mano lelia mums vis paduoda siurprizu pres keliones-jau tris kart taip buvo, kad vis suserga. pries paskutini skrydi as jos likus kelioms sav. nevedziau i viesas vietas, poliklinikas. be to, buvau nusiteikusi pozityviai-tas irgi turi nemaza reiksme. Nes visada jei bijodavau, tai butinai susirgdavo. Yra net teke atideti kelione...
Ziurint kokia kelione. Esame vaziave su 8 men pupa is vilniaus iki KLP kelto, tada is Kylio Vokietijoje dar 400 km. Kelione truko apie 2 paras, viskas ciki.

Aisku, vasara su 3-5 men dukra kelioniu i pajuri neskaiciuoju  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sutinku su tavim. mes su 3 men dukryte buvo be problemu visur, dabar jai 10 men ir as nesirysciau vaziuoti, bandysim vaziuoti rudeni kai jai bus 1,3m.
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2009 04 01, 14:14)
dabar jai 10 men ir as nesirysciau vaziuoti, bandysim vaziuoti rudeni kai jai bus 1,3m.

o aš buvau su 10 mėn ir su 1 m. 5 mėn, tai su 10 mėn. buvo daaaaaaug lengviau. Išvis su 10 mėn. vaiku nebuvo jokių problemų, o su 1,5 m. teko pavargt, lipa į baseiną, varo kuo toliau nuo mūsų žaibišku greičiu, užsimano pvz. laipiot laiptais ir turi vos ne pusdienį laipiot doh.gif Žodžiu, įsivaizduoja, kad yra labai didelė, o iš tikro išaiškint, kad negalima, negerai ir pan. dar be šansų...O 10 mėn. vaikas, na tai kas, kad ropoja, maniškė jau vaikščiojo, bet koks tas vaikščiojimas, - toli dar nenueina, daugiau miega, sėdi vežime, susidomi įvairiais dalykais, kad ir krapštinėt akmenukus, ar vaikščiot ratais apie gultus, o tėvai sau gali ramiai gulėt,o vyresnis vaikas jau kokią mintį įsikimba, tai nei nuviliot, nei nukalbėt doh.gif VA, manau jau dabar, su 2,5 metų vaiku, būtų jau ramiau. TAs amžius +/- apie metukus, manau pats nedėkingiausias kelionėse....
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti