Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Oliukė @ 2008 06 25, 13:10)
Aš irgi jos laukiu blush2.gif

turetu but gera bigsmile.gif Oliuke, o is kurios parduotuves uzsakinejai? 4u.gif (F_A, gal kartais zinai is kurios parduotuves drauge paeme?) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 06 25, 15:28)
turetu but gera  bigsmile.gif  Oliuke, o is kurios parduotuves uzsakinejai?  4u.gif  (F_A, gal kartais zinai is kurios parduotuves drauge paeme?)  blush2.gif

Aisku zinau biggrin.gif Is sephora parduotuves Strasbure mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 06 25, 23:02)
Aisku zinau biggrin.gif Is sephora parduotuves Strasbure mirksiukas.gif  ax.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2008 06 25, 17:28)
turetu but gera  bigsmile.gif  Oliuke, o is kurios parduotuves uzsakinejai?  4u.gif  (F_A, gal kartais zinai is kurios parduotuves drauge paeme?)  blush2.gif

Aš užsakynėjau iš Nordstrom mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, kas bandėt šitą? Mac Mineralize satinfinish spf 15
kaip ji ar lengvai tepasi, ar nesausina, kaip spalvos?

aprašyme labai jau gražiai apie ją rašo ax.gif

user posted image
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD11370
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 06 26, 22:35)

aprašyme labai jau gražiai apie ją rašo  ax.gif

user posted image

Aš ją turiu mirksiukas.gif Vasarai thumbup.gif ,labai lengvute,po jos veidukas labai svelnus buna...Aš naudoju NC 15,man kaip baltaodei thumbup.gif ,dar ant virsaus biški bronzanto ir wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 06 26, 20:52)
Aš ją turiu mirksiukas.gif  Vasarai thumbup.gif ,labai lengvute,po jos veidukas labai svelnus buna...Aš naudoju NC 15,man kaip baltaodei thumbup.gif ,dar ant virsaus biški bronzanto ir  wub.gif

ačiū Oliuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif , ale nu ir pas tave krempūdrų thumbup.gif ,
o pas tave odytė lygtai mišri ane?, o ji daugiau matinį veiduką padaro ar švytinti, nes lygtai aprašyme, kašką rašo apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 06 26, 23:47)
ačiū Oliuke  4u.gif  4u.gif  4u.gif , ale nu ir pas tave krempūdrų  thumbup.gif ,
o pas tave odytė lygtai mišri ane?, o ji daugiau matinį veiduką padaro ar švytinti, nes lygtai aprašyme, kašką rašo apie tai  ax.gif

Na jau stengiuosi apmažint rolleyes.gif ,jis padaro svytinti veiduka...Dabar mano oda issausejusi tai ji idealiai tinka,nes padrėkina. Nors naudojau ir kai riebalavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 06 26, 21:35)

aprašyme labai jau gražiai apie ją rašo  ax.gif

user posted image

turiu tokia, man kaip tik ji sunkoka - uztepi ir stovi ant veido
del to svytejimo irgi reikia labai atsargiai - nes veidas po jos blizga oi oi smile.gif
as tepu karts nuo karto bet II-a karta tikrai nepirkciau
mano oda -normali. nei riebi nei sausa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 26, 23:53)
turiu tokia, man kaip tik ji sunkoka - uztepi ir stovi ant veido
del to svytejimo irgi reikia labai atsargiai - nes veidas po jos blizga  oi oi smile.gif
as tepu karts nuo karto bet II-a karta tikrai nepirkciau
mano oda -normali. nei riebi nei sausa smile.gif

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mergaitės, o šitos pudrytės yra tik vienas atspalvis g.gif , nes viena pardavėjo taip sako, galvoju nesamonė, gal padėlka nori parduoti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 06 27, 09:53)
mergaitės, o šitos pudrytės yra tik vienas atspalvis  g.gif , nes viena pardavėjo taip sako, galvoju nesamonė, gal padėlka nori parduoti  g.gif
user posted image

tikrai ne vienas schmoll.gif schmoll.gif va čia pažiūrėk, kiek spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 27, 09:03)
tikrai ne vienas  schmoll.gif  schmoll.gif va čia pažiūrėk, kiek spalvų  mirksiukas.gif

nu aš irgi tą psl. žiurėjau ir sakau tai pardavėjai, kad negali būti doh.gif , o ji savo varo doh.gif ,nu aišku tada viskas smile.gif

ačiū baltija 4u.gif 4u.gif
Atsakyti